Hiusnaamiot, Hoitoaineet, Matrix

Matrix Delicate Care Masque & Organic Certified Oil


Olin alkuun hieman hukassa tämän öljyn kanssa, vaikka muuten tykkään käyttää öljyjä. Purkista löysin käyttöohjeet vain englanniksi ja haparoin aavistuksen käytössä. Tätä voi siis käyttää joko ennen shampoota tai sitten naamion alla tehostamassa sen vaikutusta. Ilmeisimmin käyttö on mahdollista myös silottavana viimeistelytuotteena, kunhan on oikeasti varovainen annostelun kanssa.

As a pre-shampoo treatment apply to dry hair from mid-lengths to ends. Apply heat and shampoo. Do not apply before a chemical service. Post-colour service, rinse the colour and then shampoo. Towel dry and apply mid lengths to ends. Layer Delicate Care Masque. Apply heat and rinse.

Apply heat? Millä ihmeellä minä kotona saan lämpöä? Kokeilin ensin ennen shampoota ja onnistuin laittamaan tätä liikaa. Se vain tuntui häviävän hiuksiin, niin eihän lisämäärä pahaa tee.. Tekipäs. Kokeilin seuraavaksi laittaa tätä shampoopesun jälkeen kosteisiin hiuksiin. Pienen öljylorauksen levittäminen tuntui hankalalta, ihan kuin öljy olisi taas vaan imeytynyt käsiin. En kuitenkaan mennyt harhaan ja laittanut lisää. Levitin päälle naamion ja keksin käyttää saunan lämmön hyödyksi, kun suojasin hiukset vielä kostealla pyyhkeellä. Huh miten pehmoiset hiuksista tulikaan!

En yleensä pysty ikinä jättämään hiuksia föönaamatta, mutta tällä kertaa tukka unohtui saunan jälkeen pariksi tunniksi pyyhkeen sisälle. Harjasin vielä aavistuksen kosteat hiukset pää alaspäin ja ne jäivät yllättävän ilmaviksi.

Mulle taitaa olla todella tärkeetä, että pakkaukset toimii näppärästi? Tykkäsin naamion pumppupullosta – kuinka yllättävää, kun on tämmönen pumppudiggari. ;) Siisti ja helppo käyttää, vaikka pumppu annosteli tököttiä aika maltillisesti. Tai sitten minä käytän tätä ihan liian isoja määriä.. Silikonittoman naamion voi huoletta jättää hiuksiin vaikuttamaan pitkäksi aikaa.

Näitä (ja varsinkin tätä naamiota) voisin kuvitella ostavani uudestaan. Jopa siitä huolimatta, että siinä on sama minulle vastenmielinen kukkaistuoksu kuin saman sarjan shampoossa ja hoitoaineessa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Fearless Fuchsia keskiviikko 13. tammikuun 2010 at 10:13

  Apply heat = käytä hiustenkuivaajaa !? :)

 • Reply kiukkupussi keskiviikko 13. tammikuun 2010 at 19:31

  Niin, kesken suihkun! :D Hankalaa!

 • Reply Fearless Fuchsia keskiviikko 13. tammikuun 2010 at 20:48

  No eikös tuossa sanota, että se pitää levittää kuiviin hiuksiin, sen jälkeen käyttää lämpöä ja vasta sen jälkeen pestään shampoolla. Mitäs hankalaa siinä on hoitaa tuo operaatio ennen kuin menee koko suihkuun…

 • Reply kiukkupussi keskiviikko 13. tammikuun 2010 at 21:30

  Juu, mutta mä tykkäsin enemmän öljystä tuon naamion kanssa ja siinä vaiheessa on tukka jo pesty. :/

 • Leave a Reply