Body Shop, HG, Seerumit

HG: The Body Shop Vitamin E Moisture Serum

Body Shopin Vitamin E -sarjaan kuuluva seerumi lupaa olla nopeasti imeytyvä tehokosteuttaja kosteusvoiteen alle. Ja sitä se todellakin on! Mietin tovin, että kuuluuko tämä ihana kosteusseerumi HG-listalle vai ei. Listalle se kuitenkin päätyi, kun huomasin jalkojeni vievän minua Body Shopiin ostamaan uutta ennen kuin tämä loppuu. Päädyin sittenkin lopulta ostamaan uuden kirkastavan sarjan seerumin (koska skvalaani!), mutta siitä joskus myöhemmin.

Lyhyesti ja yksinkertaisesti tämä tuntuu aivan ihastuttavan raikkaalta kosteuttajalta ja on omiaan etenkin kesällä. Tuote ei ole epämiellyttävän viilentävällä tavalla raikas, vaan hyvin kosteuttavalla tavalla raikas. Hankala selittää, mutta tätä todella haluaa levittää kuivuuttaan kiristävälle iholle. Olen käyttänyt tätä aamuisin Body Shopin Nutriganics-tehotippojen päälle (ja laittanut toki vielä kosteusvoiteen). En ole käyttänyt tätä joka ilta, mutta välillä sekoittanut iltaisen kasvoöljyn tähän sen sijaan, että normaalisti sekoitan sen kasvoveteen. Toimii siis hyvin myös öljyn ihoon kuljettavana kosteuttajana. Rasvaisella iholla tämä voisi kesäisin toimia yksinään.

Lempparini, ilmatiivis pumppupullo! Pumppumekanismi toimii moitteettomasti. Sitä on helppo painaa ja yksi pumppaus on juuri sopiva määrä kasvoille. Kaksi, jos haluaa extra-kosteutta myös kaulalle ja decolteelle.

Seerumi on koostumukseltaan hieman enemmän geelin puolelle taipuvaa geelivoidetta. Väri on samean vaalea, mutta tässä ei olekaan käytetty mitään väriaineita. Levittyy iholle todella helposti ja miellyttävästi sekä imeytyy kuivaan ihoon hetkessä.

Tykkään siitä, että näen pullosta tuotteen kulumisen. Ei tarvitse jännittää, että missä vaiheessa tuote yhtäkkiä loppuu. Jostain syystä ilmatiiviin pullon nousevan pohjan raja ei näy kuvassa niin selvästi kuin mitä sen luonnossa näkee. Tässä täydessä pullossa raja menee ranskankielisen tekstin seassa.

Vaikka kirkkaasta muovista valmistettu pullo vaikutti alkuun jotenkin heppoiselta, ei se sitä ollut käytössä. Sisäinen kierrätysnatsini tykkää myös siitä, että pullo on kokonaan kierrätettävä. Nyt lähes tyhjässä pullossa pohjan raja näkyy Body Shopin logon tienoilla. Olen tosiaan käyttänyt tätä pääosin aamuisin ja pullo on kestänyt käytössä noin kaksi kuukautta.

Aqua (Solvent/Diluent), Cyclomethicone (Emollient), Glycerin (Humectant), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (Emulsifier), Propylene Glycol (Humectant), Phenoxyethanol (Preservative), Dimethicone (Skin Conditioning Agent), Mel (Natural Additive), Panthenol (Skin/Hair Conditioning Agent), Tocopheryl Acetate (Antioxidant), Caesalpinia spinosa (Skin Conditioning Agent), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer (Stabiliser/Viscosity Modifier), Oryza sativa (Emollient), Triticum vulgare (Emollient), Xanthan Gum (Viscosity Modifier), Methylparaben (Preservative), Parfum (Fragrance), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Avena strigosa (Skin Conditioning Agent), Lecithin (Stabiliser/Emulsifier), Disodium EDTA (Chelating Agent), Butylparaben (Preservative), Ethylparaben (Preservative), Benzyl Benzoate (Solvent), Isobutylparaben (Preservative), Propylparaben (Preservative), Butylphenyl Methylpropional (Fragrance Ingredient), Geraniol (Fragrance Ingredient), Linalool (Fragrance Ingredient), Potassium Sorbate (Preservative), Citronellol (Fragrance Ingredient), Alpha-Isomethyl Ionone (Fragrance Ingredient).

Inci kopioitu Body Shopin sivuilta. 30ml pullo maksaa tällä hetkellä 20,70 euroa. Saatavilla ainakin Body Shopin myymälöistä ja verkkokaupasta.

Vitamin E -sarjaan kuuluu useampia tuotteita. Olen pari vuotta sitten arvioinut mainion kasvonaamion ja muutama vuosi sitten kasvoveden. Kasvoöljy on vielä tällä hetkellä testailussa ja yövoide oli parikymppisenä yksi lempparituotteitani (kunnes kokeilunhalu ajoi minut muille teille). :)

Tuote on saatu testiin blogin kautta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply TanjaK perjantai 10. toukokuun 2013 at 17:51

    Tykkään itse paljon näistä e-vitamiinisarjan tuotteista, olen kokeillut puhdistusvoidetta, yövoidetta ja kasvovoidetta. Hinta tosin on meidän onnellisen suhteen esteenä, joten täytyy vaan ajatella, että markettituotteistakin löytyy helmiä ja muuten niitä ei tulisi kokeiltua :)

    • Reply Myy perjantai 10. toukokuun 2013 at 23:42

      Sitten voi satunnaisesti hemmotella itseään näillä :)

    Leave a Reply