Hiukset, Ihonhoito, LivBox, Meikit

Joulukuun LivBox

Joulukuun-LivBox-01

Joulukuun boksi on saapunut! Se lupaa hemmottelua talveen. Miten tämän muotoilisi nätisti? En tykännyt.

Joulukuun-LivBox-02

Cutrin Bio+ Clear Shampoo (50ml) – Hilseshampoota! Hurraa! Sitä tuli edellisestäkin boksista. Kuinka monella tilaajalla edes on hilsettä? Ei kahdessa peräkkäisessä laatikossa voi olla tälläisiä marginaalituotteita. Tulee tilaavana asiakkaana olo, ettei toisessa päässä mietitä yhtään. (OVH 14,90€ / 200ml)

Joulukuun-LivBox-03

Natusan 24hour Moisture Hand Cream (100ml) – Käsivoide on sentään täysikokoinen, mutta Natusan ei merkkinä kiinnosta tippaakaan. (OVH 3,45€ / 100ml)

Joulukuun-LivBox-04

Colgate Max White One (75ml) – TAAS hammastahnaa. Sitä tuli lokakuun boksista JA marraskuussa ilmestyneestä miesten boksista. Marraskuun yleisboksissa oli hammaslankaimia. Eiköhän purukalustot ole nyt kunnossa. En edes itse käytä kuin apteekkitahnoja. (OVH 3,29€ / 75ml)

Joulukuun-LivBox-05

Lavera Glossy Lips (6,5ml) – Kun mainostettiin boksin sisältävän toivetuotteen Laveralta, odotin automaattisesti ihonhoitoa. Ehkä se oli vain mun pään sisällä, mutta petyin. Huulikiillossa näyttäisi olevan yleispätevä neutraali sävy, mutta ette saa siitä swatchia, koska en aio korkata sitä käyttöön. En oikeen ole huulikiiltotyttöjä. Tämä ei ollut tuotteena huono, mutta ei vaan yhtään mun juttu. (OVH 15,20€ / 6,5ml)

Joulukuun-LivBox-06

Palmolive Feel Glamorous Pampering Shower Scrub (50ml) – Marketin halpissuihkaria näytekoossa, jei. Mun suihkuhetkien ”feel glamorous” on jotain muuta kuin esanssista palmoliveä, anteeksi nyt vaan. (OVH 3,29€ / 250ml)

Joulukuun-LivBox-07

Avène YsthéAL Anti-Wrinkle Emulsion (3ml) – NYT OIKEESTI. Tämä yövoidenäyte on kolmen millin kokoinen. KOLMEN. Siitä riittää kahteen tai säästeliäällä käytöllä kolmeen käyttökertaan. Ei boksissa tuleva lappuun kirjoitettu tuote voi olla näin säälittävä. (OVH 31€ / 30ml)

Joulukuun-LivBox-08

Ibero Hiusvalkki – Extrana tuli nutturavalkki. Se on sentään ruskea, joten voisin sitä käyttää. Tykkään kuitenkin enemmän pehmoisista (itse tehdyistä) sukkavalkeista. (Ei hintatietoja.)

Joulukuun-LivBox-09

Cocovi SuperChoco Appelsiini Raakasuklaa (60g) – Suklaa oli boksin paras asia. Sekin oli tosin extratuote, eh. Olen kyllä vahvasti sitä mieltä, että appelsiinin ja suklaan yhdistäminen on väärin (sen sijaan esim. minttu- tai pähkinäsuklaa on hyvä juttu), mutta en anna sen häiritä. (Ei hintatietoja.)

Jos tämä on käsitys hemmottelevasta jouluboksista, niin terve. Lopetin tilaukseni tänään. Annan kuitenkin papukaijamerkin tälle boksille, koska se sai aikaan blogini kuusivuotisen historian negatiivisimman postauksen. Tykkäsikö joku teistä boksista?

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

37 Comments

 • Reply mses tiistai 8. joulukuun 2015 at 07:24

  Muuten samanlaiset fiilikset, mutta pitkäaikaistilaajat saivat pelastavat meikkipussin ja muutaman philosophyn tuotteen. Livbox on minulla vähän jatkoajalla. Haluan nähdä kehittyykö se, mutta ei vaikuta hyvältä.

  • Reply Kirsi tiistai 8. joulukuun 2015 at 11:08

   No ei se pussukka sisältöineen oikeen mikään pelastus ollut…Saatteena oli, että ylellinen meikkipussi täytettynä Philosophyn tuotteilla. No joo, musta, puuvillainen todella tylsä ja ruma meikkipussi, jossa siis kolme näytettä Philosophylta. Kyllä on nyt ollut tosiaan muutamat viime boksit niin huonoja että taidan minäkin katkaista tilauksen. Juurikin toistoa hammastahnan ja hilseshampoon muodossa, eikä ylipäänsä oikeen mitään kiinnostavaa : (

   • Reply Myy tiistai 8. joulukuun 2015 at 22:14

    Oliko ne pussi- vai tuubinäytteitä? :) Jos pussiversioita, niin en kestä..

    • Reply Kirsi keskiviikko 9. joulukuun 2015 at 08:05

     Pussiversioitahan ne oli…Yksi niistä oli kuorintalappu, siis yksi lappu ja riittää tasan siihen yhteen kertaan : (

 • Reply hanna tiistai 8. joulukuun 2015 at 07:33

  Silloin alkuun kun Livbox tuli oli se jotakin ihan uutta ja yyberia. Tuotteetkin oli ihan eri luokkaan kuin nykyään. Silloin tuli muutamaan otteeseen tilattua, nyt kesällä kun kaksi boksia tilasin lisää ei kumpikaan niistä vakuuttanut minua tarpeeksi että olisin tilausta jatkanut. Heidän pitäisi nyt keksiä uusia yhteistyökumppaneita tai uudistaa strategiaa jotenkin, että vanhatkin tilaajat jaksaisi vielä tilata tätä. Ihan aiheesta negapostaus, joskohan siellä Livboxin päässä otettaisiin opiksi!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Reply Myy tiistai 8. joulukuun 2015 at 22:14

   Olen ihan samaa mieltä! Hyvin muotoiltu :)

 • Reply Kaisuli / SiameseLipstick tiistai 8. joulukuun 2015 at 07:45

  Ah oli pakko varta vasten tulla lukemaan tää heti aamusta :D Joo oikeessa oot, VMP!

 • Reply Kata tiistai 8. joulukuun 2015 at 08:04

  Tuliko sulle sitä Ruutu+ katseluoikeutta? Jos mulle ei tuu sitä niin petyn kyllä pahasti, sillä osa on sen saanut ja sen arvo on kuitenkin 60 euroa. Meillä kun jääkiekkoa katsotaan, niin tuo olisi ehdottomasti paras juttu koko boxista :)

  Mä oon myös sillä kannalla, että lopetan LivBoxin tilauksen, jahka saan bonuspisteillä lunastettua ilmaisen boxin. Vielä pitäisi muutama kuukausi sinnitellä :D Jos en sitä Ruutuplssaa saa, niin lopetan saman tien! Ja tosiaan, hilseshampoota, hammastahnaa, halpiskäsivoidetta ja esanssista suihkugeeliä. WTF? Ja VMP!

  • Reply Myy tiistai 8. joulukuun 2015 at 18:30

   Hei joo olihan siellä joku lipare, jonka sivuutin ihan kokonaan. :D

 • Reply Miia tiistai 8. joulukuun 2015 at 08:11

  Olen kyllä samaa mieltä siitä, että nämä boxit toistaa nyt itseään. Itse sain samankokoisen näytteen Avenen päivävoiteesta, joka on tarkoitettu +55 iholle :D

  • Reply Miia tiistai 8. joulukuun 2015 at 08:17

   Korjataanpa, se päivävoide näyte taitaa sittenkin olla jopa 5 ml.

   • Reply Myy tiistai 8. joulukuun 2015 at 22:15

    En vaan käsitä, että jotkut on ilmeisesti saaneet misellivettä (1/2 myyntikoosta) ja meille muille tulee voidetta (1/10 myyntikoosta). :D

 • Reply JonnaH. tiistai 8. joulukuun 2015 at 10:00

  Hah, taas löyty yksi yhteinen asia, mä en kanssa ymmärrä miksi suklaaseen sekoitetaan appelsiinia, se on vaan outo yhdistelmä. Tosin Jaffakeksit uppoaa, mutta no ne ei oo suklaata, ne on keksejä. :D Minttu -ja pähkinäsuklaa sen sijaan. Slurps.

  Todella ankea boksi noin muuten.

  • Reply Liisa tiistai 8. joulukuun 2015 at 11:24

   Mäkään en oo ikinä tätä ymmärtänyt! Why?! Ei appelsiini ja suklaa todellakaan kuulu yhteen :D En sekottais esim vaniljaa ja ananastakaan.. Yhtä outo yhdistelmä mun mielestä :D

   • Reply Myy tiistai 8. joulukuun 2015 at 22:16

    Vaniljasuklaa kuulostaa hyvältä! Ananas sen sijaan ihan järkyltä. :D

  • Reply Myy tiistai 8. joulukuun 2015 at 22:16

   Mullekin uppoaa jaffakeksit, kun ne on keksiä. :D Tosin ei nekään mitään ykköslemppareita ole.

 • Reply Sissi tiistai 8. joulukuun 2015 at 10:24

  Mua harmittaa jo etukäteen vaikka oma boksi on vasta matkalla. Alkaa olla niin arkista tää sisältö, että oksat pois.

 • Reply Lily tiistai 8. joulukuun 2015 at 11:08

  En tykkää appelsiinista muuten kuin jos sen yhdistää suklaaseen :D Surkea boksi, ei haittaa yhtään että tilaukseni on tauolla. Ainut mitä olisin halunnut kokeilla on tuo cutrinin shampoo, mutta oikeesti KAKSI hilseshampoota peräkkäin, haloo Livbox-tiimi! Ja Natusan!? Mitä seuraavaksi, vauvaöljyä?

  Hah, suutuin tästä boksista silti, vaikken edes tilannut sitä :DD

  • Reply Myy tiistai 8. joulukuun 2015 at 22:17

   Vauvaöljyä ja pyllyvoidetta! :D

 • Reply Liisa tiistai 8. joulukuun 2015 at 11:25

  Lol. Aika surullinen boxi. Ei mulla muuta :D

 • Reply Theressa tiistai 8. joulukuun 2015 at 11:40

  Minä olisin tästä boksista ilahtunut, kun taas aikaisemmat on mielestäni olleet täyttä kuraa. En kuitenkaan ole niiden takia uskaltautunut tilaamaan bokseja, kun niin karmeita pettymyksiä ovat olleet. Jäin siis paitsi tästä ja luulenpa, etten koskaan tule yhtäkään Livboxia tilaamaan, kun ne ovat nykyään tällaisia. Ne ihan ekat boksit oli hyviä, kun Livboxin sivuilta niitä katselin. Miksi niistä piti tehdä markettibokseja?

 • Reply Trin tiistai 8. joulukuun 2015 at 12:02

  Pettymys! Halpaa ja tylsää. Taas hilseshampoo ja hammastahna. Phuuh! Omassa boxissani oli Avenen tilalla jonkun muun merkin seerumi myös 3ml koossa. Huulikiiltoa testaan, koska se oli ainoa edes vähän kiinnostava, vaikkei sävy ollutkaan ihan mieleinen.

 • Reply Hanna tiistai 8. joulukuun 2015 at 12:03

  En ole ollut boxin tilaajana, aina mietin no katson vielä kuukauden ja mietin sitten. On ollut tuotteita jotka mielennäni oisin ottanut.. mutta nykytilanne ei näytä hyvältä! Ensi kuussa on joku philosophyn tuote, sekin varmaan joku pikkuruinen. Ei kantsi 16,90€ maksaa siitä.

  • Reply Myy tiistai 8. joulukuun 2015 at 22:18

   Edellinenkin boksissa tullut philosophy oli pussinäyte, niin en laskisi sen varaan mitään. :)

 • Reply Maria tiistai 8. joulukuun 2015 at 14:07

  Omakin tilaus päättyi eilen kun avasi boksin, markettikamaa on viimeiset boksit olleet täynnä ja taitaa itsellä olla liian valikoiva maku että innostuisi näistä. Sentään tällä kertaa ei Herbinaa tai Lumenea ollut boksissa.

  • Reply Maria tiistai 8. joulukuun 2015 at 14:10

   Ja joo, tämäkin boksi olisi voinut olla astetta arkisempi jos sinne taas oltaisiin laitettu deodorantti. Olikohan niitä kolmessa boksissa nyt kesän/syksyn mittaan..

   • Reply Myy tiistai 8. joulukuun 2015 at 22:19

    Dödö olis kyllä kruunannu tämän! :D Tai kolmas meikkipohja Lumenelta putkeen..

 • Reply Suvi tiistai 8. joulukuun 2015 at 20:57

  Minunkin mielestäni taso on laskenut kuin lehmän häntä! Tuo toinen hilsehampoo peräkkäisessä boksissa oli oikeasti jo tosi tylyä.. Itse pidän tosi paljon käsivoiteen tuoksusta, mutta sen tosiaan saisin ostettua halvemmalla suoraan kaupasta.. Jotenkin jouluboksista vielä odottaisi jotain ihanaa luksushemmottelua :/

  • Reply Myy tiistai 8. joulukuun 2015 at 22:20

   Joo eiköhän toi käsivoide käyttöön päädy. Vien sen vaikka töihin, kun siellä tuntuu olevan monta rasvanjanoista lainaajaa.. :)

 • Reply Mari tiistai 8. joulukuun 2015 at 22:56

  Minulle on tullut livbox vuoden verran. Tämä oli tilauksen viimeinen boksi, enkä tosiaankaan aio uusia tilausta. Tilasin boksin, että saisin itselleni mukavia yllätyksiä kerran kuussa. Tuli Lumenen voiteita ja meikkipohjia useammaksi vuodeksi, shampoota, dödöjä ja hammastahnaa. Hemmottelua arjen keskelle, varsinkin nuo hilseshampoot:) Parhaat palat vuoden ajalta on ollut helmikuussa tullut koru ja lumenen kulmavaha pari kuukautta sitten.

  • Reply Trin keskiviikko 9. joulukuun 2015 at 11:23

   ”Tuli Lumenen voiteita ja meikkipohjia useammaksi vuodeksi, shampoota, dödöjä ja hammastahnaa. Hemmottelua arjen keskelle, varsinkin nuo hilseshampoot:) ”

   Anteeksi, mutta nauroin ääneen. :D

 • Reply ida keskiviikko 9. joulukuun 2015 at 09:40

  Komppaan täysin ylläolevia kommentteja (paitsi appelsiini-suklaan..) boksit ovat täysin markettibokseja nykyään. Spoilasin oman yllärin kun tulin katsomaan mutta tiedämpähän ettei tarvitse kiirehtiä haun kanssa nyt.
  Taidan vaihtaa brittibokseihin kun niissä sentään uusia juttuja.

  Livboksista aina naurattaa se kyselyn osuus onko tuotemerkki sinulle entuudestaan tuttu; jos törkkää lumenen tuotteita 90% bokseista niin onkohan se tuttua..
  Sitäpaitsi, miksi täyttää kauneusprofiilia kun siitä ei ole mitään hyötyä??

 • Reply sari keskiviikko 9. joulukuun 2015 at 10:00

  Nyt on pakko kysyä. Mitä ihmettä tarkoittaa VMP?? Oon ihan ulkona! Tilasin Livboxia muutaman kuukauden ja siinä tulee vähän ongelmaksi se epäsopivien tuotteiden määrä, joita sitten roikkuu joka nurkassa. hammastahnat ja dödöt menee yleensä käyttöön (tosin Nivean dödö viime kesänä ei pitänyt mulla yhtään, vaikka olen aika helppo dödö-mielessä noin yleensä). Hiustuotteita jakelin pois, osan pidin ja jotain uuttakin löytyi. Lumenen yliedustavuus alkoi itseä tökkiä, vaikka sieltä muutama käyttötuote tulikin. Selektiivisten tuotteiden puuttuminen kokonaan harmittaa tai jos jotain tulee, niin se on niin mikroskooppinen, ettei pääse hajulle tykkääkö vai ei. Joku bloggari kommentoi, ettei sinne mitään selektiivisen kosmetiikan meikkipaletteja voi tullakaan. En usko, että kukaan tosissaan odottaisikaan UD:n Naked-palettia Livboxiin, mutta jos janan alkukohta on ei-mitään tai mikroskooppisen pieni ja loppukohta täysimittainen 50 euron tuote, niin eiköhän sieltä välistä löytyisi jotain kohtuullista? Ne tuoksulaput on mun mielestä ihan all-time-low. Jos tuoksunäyte laitetaan, niin pitäisi olla muutaman millilitran pikkupullo eikä mikään tarralappu, jonka alta kerran nuuhkaiset. Ehkä noi ylimääräiset virallisen menun ulkopuoliset tuotteet voisi jättää kokonaan pois ja satsata siihen, että ne varsinaiset listan mukaiset tuotteet on hyviä.

  • Reply Myy keskiviikko 9. joulukuun 2015 at 18:40

   VMP = vittu mitä paskaa. :D

   Mulla on Nivean dödöjen kanssa sama homma! Ne ei pidä, vaikka oonkin dödöhelppo. Olisi niin siistiä, jos joku alkaisi tekemään selektiivistä boksia. Sellaisessa ei tarttisi täysikokoisia ollakaan, mutta niitä reilumman kokoisia ns. luksusnäytteitä. :)

 • Reply Katsomaisemaa keskiviikko 9. joulukuun 2015 at 14:59

  Mun piti jo viime boksin jälkeen lopettaa tilaus, mutta sitten luin, että jouluboksit on yleensä olleet hyviä ja kivoja. No aikamoinen tatti nousi otsaan, kun paketin avasin ja kaivoin taas esiin hammastahnan ja hilseshampoon. Joopa joo. Nyt saavat tunkea boksinsa sinne ja syvälle, käytän mieluummin rahani johonkin muuhun. Kakanmaun suusta poistin sillä suklaalla, joka oli hyvää (eikä musta maistunut ollenkaan appelsiinille), ja hyvästelin boksitilaukseni.

  • Reply Myy keskiviikko 9. joulukuun 2015 at 18:41

   Mä mietin samaa viime boksin jälkeen, mutta sitten ajattelin, että antaa nyt ton jouluboksin tulla, kun siellä on kuitenkin jotain kivaa. Nojoo, suklaata. :D

 • Reply Riia keskiviikko 9. joulukuun 2015 at 22:27

  Halpisboksi. Onpa kyllä tylsääkin tylsempi.
  Ja kiitos rehellisestä kirjoituksesta. Vmp.

  Paitsi appelsiinisuklaa. Nam.

 • Leave a Reply