Aasialainen kosmetiikka, Aprilskin, Dr. Jart+, Holika Holika, Innisfree, Kasvonaamiot, Kocorium, Mediheal, Sheet Happens, SkinFood, SNP

Heinäkuun Sheet Happens

Vielä on heinäkuuta jäljellä! Hitusen myöhässä tämä esittely, vaikka boksi kuitenkin tuli heti kuun alussa. :) Annan vielä elokuun boksin tulla, mutta sitten pidän pienen tauon, koska en pysy käyttötahdissa mukana (ja olen saanut sheetmaskeja myös muualta testattavaksi). Taustatietoa Sheet Happensista löytyy toukokuun boksiesittelystä (ja kesäkuun boksi täältä).

Aprilskin Magic Snow Mask – Ihana paketti! Suositellaan samealle, epätasaväriselle iholle. Tässä on 19 erilaista luonnosta peräisin olevaa uutetta. Mielenkiintoinen.
Skinfood Hydro Fitting Snail Mask Sheet – Etanajutut on yleensä toimineet aina hyvin ja tässä etanauute on pääraaka-aineena. Kompakti pakkaus!

SNP Animal Dragon Soothing Mask – Winter is here! Joku maanantai voin istua lohikäärme naamalla kattelemassa lohikäärmeitä. Lupaa rauhoittaa ärtynyttä, punoittavaa ihoa.
Holika Holika Pig-Nose Clear Black Head 3-step Kit – Mulla taitaa olla yksi tälläinen jo kaapissa odottamassa testiä :D Kolmivaiheinen nenämaski, jossa ensimmäinen lappu avaa huokoset, toinen poistaa mustapäät ja kolmas sulkee huokoset. Lopputuloksena puhtoinen possu.

Innisfree It’s Real Squeeze Mask Green Tea – Nimensä mukaisesti tämä sisältää vihreää teetä. Lupaa tehdä ihosta pehmeämmän ja napakamman.
Dr. Jart+ Dermask Water Jet Soothing Hydra Solution – Selluloosanaamio lupailee kosteuttaa, pehmentää ja lievittää ihoärsytystä. Kuulostaa hyvältä aurinkopäivän maskilta! Ja tuntuu tosi hyvältä paketin läpi. Voisin hyvin viettää pari stressipäivää puristelemalla sheetmask-paketteja.

Mediheal N.M.F Aquaring Ampoule Mask – NMF eli natural moisturising factor. Tätä hyaluronihappoon nojaavaa kosteuspommia suositellaan rasvaiselle ja kuivalle iholle. Jos ymmärsin paketin takaa oikein, niin tämä on geelinaamio eli lempparityyppiä. Oon tykännyt kaikista Medihealin naamioista mitä olen kokeillut. :)
Kocorium Couple Pack – PARINAAMIO! Niin siistiä! Katsotaan saanko mun partaheebon naamioimaan itseään vai joudunko käyttämään molemmat yksin. Miesnaamio pohjautuu teepuu-uutteeseen ja naisnaamio etenaeritteeseen. Onkohan miesnaamio pinta-alaltaan isompi?

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Maria Glow maanantai 31. heinäkuun 2017 at 09:43

  Ai hitsi! Olin ihan unohtanu tän boxin, vaikka sun blogista siitä jo aikasemmin luin! :) Mulla kanssa alkaa olla kyl jo laatikollinen naamioita, et ei ole oikein ajankohtasta tilata tuollaista. Ja hitsit toi parinaamio on mielenkiintoinen!! :D Kerro sitten tosiaan, oliko se naamio eri kokoinen ^_^

 • Reply JonnaH. maanantai 31. heinäkuun 2017 at 09:54

  Parinaamio on ihan huippu! :D

 • Reply Elina maanantai 31. heinäkuun 2017 at 17:03

  Parinaamio! Tahon meille <3

 • Reply Tuuli 💙 maanantai 31. heinäkuun 2017 at 21:55

  Näitä alkaa tulla jo niin monesta tuutista, et menee sekaisin väkisinkin 😵 Pitää pitää jotain kirjaa käytetyistä naamareista, et voi palata hyvän tuotteen pariin. Mitähän ihanuuksia seuraavaksi? 😍

 • Reply Noora / KIDULT tiistai 1. elokuun 2017 at 15:10

  #couplegoals :-D Uskomatonta miten paljon voi erilaisia naamioita olla olemassa, ja miten tekis mieli päästä ite testaamaan myös kaikkia…

 • Reply Nella / Neiti Minttukihara tiistai 1. elokuun 2017 at 21:48

  Ei vitsi tuo parinaamio :D

  Mä oon tosi huono käyttämään sheet maskeja, koen ne vaan jotenkin hankalana. Yleensä ne ei vaan asetu hyvin ja valuu jaja.. Mut niitä on varmasti kiva just testailla erilaisia, kun ovat yksittäispakattuja. :)

 • Leave a Reply