Minä, MSCHIC, Muotoilutuotteet, Redken, Silmämeikit

Heihei hiukset!

Kävin (taas vaihteeksi) viime viikon perjantaina kampaajalla. Syksy on hiusten kanssa muutoksen aikaa. Vuosi sitten lokakuussa blondista tehtiin brunetti (joka kyllä ihan alunperin olen). Kerroin viikkoa aikaisemmin ihanalle kampaajalleni, että tehdään jotain kreisiä.

Ja niinhän siinä kävi! Jätin pari hiusta kampaajan lattialle, kuten tämä hieno instagram-kuva kertoo. Nämä pari hiusta on noin 2/3 koko pituudesta. Heihei kauniit lapaluihin yltävät hiukset, joissa oli ihana liukuväri!

Tervetuloa hauska polkka! Oikea puoli on selvästi pidempi kuin vasen ja siellä on kaikkia kivoja värejä mitä kampaaja keksi sinne siinä tehdessään laittaa. :)

Näitä (ai että niin kauniita vessan peilin kautta otettuja) kuvia räpsiessäni oli lauantai ja olimme lähdössä ystävämme häihin. Olin elänyt alle vuorokauden uuden tukkani kanssa ja heti piti panikoida miten siitä tehdään jotain juhlavaa. Kiharsin GHD:lla epäsymmetrisen leikkauksen pidemmän puoliskon ja muuten pöyhin tukan kuohkeaksi. Pohjalla oli onneksi kampaajan tekemä hyvä föönaus (jossa yllättäen jotain Redkenin mömmöjä). Minä suihkin kiharien pohjalle Redkenin Spray Starch’a. Kihartamisen jälkeen suihkittu samalta merkiltä juuri ostamaani Wax Blast’a ja vanhaa tuttua Quick Tease’a (se ihana tupeeraussuihke). On muuten vielä sama tupeerauspullo käytössä kuin tuossa reilut puoli vuotta vanhassa postauksessa. :)

– Kyyti on tossa alhaalla 5min päästä! ..mitä sä teet?!
– Otan kuvia blogia varten!
– Nyt ne sukkahousut jalkaan ja menoks.

Sain silti pikaisesti ikuistettua myös silmämeikin. Meikkipohjana Skinfoodin Aloe BB Cream ja Sensain irtopuuteri. Luomilla pohjustuksena UDPP, kulmissa Sensain kulmakynää ja ripsissä joku viimeisiään vetelevä MSCHICin ripsiväri.

– Väritin mustalla UD:n kajalilla koko liikkuvan luomen luomivakoon asti, yläluomen vesirajan ja rajasin alaluomen sekä ulkoa että sisältä. Yläripsien tyvi on vielä vahvistettu Sensain eyelinerilla.
– Luomivärit MSCHIC:lta Koko mustalla väritetyn alueen päälle on taputeltu Black Chocolate. Luomivaossa, sen yläpuolella ja alaluomella oliivisen vihreä Olivia. Sisäkulmassa ja häivityksissä apuna French Chocolate. Kulmaluulla UD:n Virgin, koska se on aikoa järkevä korostussävy mitä minulla on.

Oli tarkoitus kuvata myös purkit, mutta yllättäen aika loppui kesken. Häät oli ihanat ja nyt olen siitä lähtien yrittänyt taltuttaa inhottavaa flunssaa, joka hyökkäsi sunnuntaina kimppuun.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Nonnu torstai 6. joulukuun 2012 at 09:08

  Wau! Todella hyvännäköinen tugga! <3 Itsellekin tuli sellainen olo, että pitäiskö repäistä ja leikata nää kauhtuneet pitkät hiukset pirteäksi polkaksi….? :)

  Ihana silmämeikki :)

  • Reply Myy torstai 6. joulukuun 2012 at 13:20

   Kiitos! Aina välillä kannattaa vähän repäistä :) Tosin luonnonkiharan tukan kanssa sitä ei ikinä tiedä miten ihanalle kikkaralle se menee lyhyenä, kun ei ole pidempää ja raskaampaa hiusmassaa hillitsemässä kihartumista.

 • Reply Pumpulipupu torstai 6. joulukuun 2012 at 10:01

  Oi miten chic!

  Ihanasti sopii myös musta pitsi ja ruskeanmusta-luomiväri tähän lookiin, niin ranskalaista!

  • Reply Myy torstai 6. joulukuun 2012 at 13:21

   Kiitos! Meinasin ensin tehdä musta-harmaan smokyn, mutta pelkäsin siitä tulevan liian hallitseva, kun oli musta mekkokin. Rusehtavan vihertävästä smokysta tuli paljon pehmeämpi :)

 • Reply TylyMuija torstai 6. joulukuun 2012 at 15:34

  Hiusten pätkäisy on virkistävää,tein itse samaisen tempun loppukesästä.

  Silmämeikkisi näyttää tosi hyvältä.

  • Reply Myy torstai 6. joulukuun 2012 at 16:26

   Ehkä sitä saa pätkäsystä uutta puhtia hiusten laittamiseen, kun on niin pitkään mennyt vaan hiukset ponnarilla tai nutturalla. :)

   Kiitos!

 • Reply HeidiB torstai 6. joulukuun 2012 at 22:08

  Tukka näyttää kyllä tosi kivalta!

  • Reply Myy torstai 6. joulukuun 2012 at 22:29

   Kiitos! :)

 • Reply Duvessa perjantai 7. joulukuun 2012 at 00:22

  Hieno tukka! :)

  • Reply Myy perjantai 7. joulukuun 2012 at 08:35

   Kiitos :)

 • Reply littleB sunnuntai 9. joulukuun 2012 at 21:20

  Ompa kiva tukka ja huisin rohkea muutos! :)

  • Reply Myy sunnuntai 9. joulukuun 2012 at 21:58

   Kiitos! Teki hyvää repäistä, vaikka se taisi olla kampaajalle (ja Miehelle) isompi järkytys kuin minulle. :D

 • Reply Panda torstai 13. joulukuun 2012 at 10:47

  Hieno tukka, hiusfriikki ihailee!

  Ihailen aina ”hiuspyhiä” suomalaisia ketkä uskaltavat repäistä oman tukkatyylin sieltä perusponnarin perukoilta, aivan mahtavaa :)! Skarppi mutta rikottu tyyli sopii kasvoille tosi hyvin ja tuo nätit silmät esille, i like!

  • Reply Myy torstai 13. joulukuun 2012 at 16:27

   Hihii, kiitos! Sulla onkin ollut ihan mahtavia hiusjuttuja :)

  Leave a Reply