Hiukset, Hiusvärit, Kampaukset, Redken

Uusi tukka, hyvä mieli!

Palasin viime viikolla takaisin sen ensimmäisen vakkarikampaajani penkkiin. Vanhemmat lukijat varmasti muistaa parin vuoden takaiset paniikit, kun etsin hädissäni adoptiokampaajaa tämän ykköstyypin äitiysloman ajaksi. Ensimmäinen vaihtoehto sattui raskautumaan myös ja lopulta päädyin ihanan Heidin asiakkaaksi. Nyt olen taas takaisin lähtöpisteessä – kuin paluu kotiin. Mun oli nytkin tarkoitus tehdä ihan kunnollinen postaus kampaamosta, mutta unohdin salahäästressissä kameran kotiin, joten kampaamoesittelyä luvassa sitten seuraavan käynnin yhteydessä toukokuussa. :)

Kampaus-01

Tämä ykkösvakkarini Hanne tekee töitä Piece of Hair -kampaamossa Helsingin keskustassa. Kävin tosiaan viime viikolla tiistaina värjäyttämässä hiukseni ja torstaina tekemässä pikakampauksen. Hiukset on kasvaneet niin pitkiksi, että halusin ombren takaisin. Hanne värjäsi tyven suht samalla sävyasteella mitä oma värini on, vaalensi latvoja ja laittoi niihin kuparisen sävytteen. Tai ainakin näin tapahtui yksinkertaistetussa versiossa mun pään sisällä. :D Veikkaan, että toukokuussa siirrytään takaisin siihen mitä meidän kampaaja-asiakas-suhde oli ennen vanhaan eli Hanne tekee mitä haluaa ja minä en tiedä mitä tapahtuu. Suosittelen kokeilemaan, se on aika hauskaa!

Kampaus-02

Kampaus-03

Kampaus-04

Kampaus-05

Kuvissa on torstaina vihkimistä varten tehty pikakampaus. Niissä on minuuttiveloitus, tämä oli 30min / 30€. Kampauksesta tuli IHANA! Oikeen harmitti purkaa se illalla. Sivuletin jätin tosin päähäni ja se selvisi hyvin yön yli, joten aamulla sutaisin sen jatkoksi vain huolettoman sivuponnarin lentoa varten. Meikin vihkimistä varten tein itse, kun kyseessä oli ihan vain meidän kahden (ja Helsingin maistraatin virkailijoiden) välinen tilaisuus. Voitteko muuten kuvitella, että minä – järjestelmällinen suunnitteleva stressaaja – en vielä aamulla meikkipöydän ääreen istuessani tiennyt mitä aion naamalleni sutia?! En ihan ymmärrä tätä itsekään..

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Kissis keskiviikko 11. maaliskuun 2015 at 12:59

  Hei mä katoinki eilen, että KIVA TUCCA <3 !

  • Reply Myy keskiviikko 11. maaliskuun 2015 at 15:24

   Kiitti! Se ei vaan ollut ihan näin nätisti :’D

   • Reply Kissis keskiviikko 11. maaliskuun 2015 at 15:39

    Väriä mä kattelinki! :)

    • Reply Myy keskiviikko 11. maaliskuun 2015 at 17:10

     Hyvä! :D

 • Reply Jonna H. keskiviikko 11. maaliskuun 2015 at 13:54

  Ihanat hiukset! Mä menin myös omalla meikillä vihkipäivänä maistraatissa ja muistaakseni meikki oli niin kevyt, että mulla ei ollut edes luomiväriä. :D

  • Reply Myy keskiviikko 11. maaliskuun 2015 at 15:24

   Huh, en ole ainoa :D Mutta mulla oli sentään pehmoinen ruskeavihreä smokey!

 • Reply Martina keskiviikko 11. maaliskuun 2015 at 21:36

  Ihana väri, ihana kampaus! ^_^

  • Reply Myy keskiviikko 11. maaliskuun 2015 at 21:55

   Kiitos <3 Voi kun munkin sormet taipuisi väkertämään tämmösiä!

  Leave a Reply