Body Shop, Duroy, Estee Lauder, Garnier, IsaDora, L'Oreal, Moroccanoil, Nivea, Sensai, YSL

Hullujen Päivien saldo

Kaksi kertaa vuodessa täydennän perustuote-jemmoja Hullareilla. Toki samalla tulee tehtyä muutamia heräteostoksia.. :) Tänä keväänä tein lähes kaikki hankinnat keskiviikkona, koska loppuviikosta ei tullut mitään mielenkiintoisia uusia tuotteita.

Rakas lempparini, Sensai Silky Purifying Cleansing Oil (150ml / 34,90€) maksoi sen verran vähän, että ostin samantien kaksi kappaletta. Tämä on vieläkin suosikkiöljyni numero yksi, joten hukkaan ei näin hyvät hankinnat mene! Ostin myös tuplapakkauksen (Sensaistinkin suosittelemaa) Estee Lauder Soft Clean Moisture Rich Foaming Cleanseria (2x 125ml / 29,90€), vaikka sen valmistus on lopetettu. Periaatteessa ei ole fiksua ostaa lopetettua tuotetta, koska jos siihen vaikka rakastuu niin uutta ei saa. Päätin silti ottaa riskin, olisi harmittanut enemmän mikäli en kokeilisi. Sensain öljypullo kestää puoli vuotta ja olettaisin Estee Lauderin puhdistusvaahdon kestävän yhtä kauan, joten nyt olen varmasti puhdas seuraavan vuoden ajan.

YSL:n pisteeltä ostin ripsiväripakkauksen (25,90€), joka sisälsi Mascara Volume Effect Faux Cils’n (7.5ml) sekä Top Secrets Eye Make-Up Remover Bi-Phasen (30ml). Tämmöinen pieni puhdistusaine on kätevä olla olemassa, vaikka en muuten erillisiä silmämeikinpoistoaineita käytä. Satunnaisesti meikatessa olisi kuitenkin ollut tarvetta. Ripsiväristä en tiedä mitään, hauska kokeilla sokkona! Haen pääosin tuuheutta ja erottelevuutta, joten uskon tämän toimivan.

Sitten heräteostoksia.. IsaDoran Eye Shadow Palette 53 Blooming Spring (7.5g / 17,90€) sisältää kauniin heleitä sävyjä ja Karkkipäivän Sanni on kehunut sitä monesti. Ilmeisesti paletti on nyt tänä keväänä poistunut valikoimista, niin myöhempää mahdollisuutta sen hankkimiselle ei edes olisi ollut. Duroyn irtoripset (60kpl / 5,50€) ostin tavallaan tarpeeseen, koska ei minulla ole mitään ripsitupsuja. Kesällä tulen sanomaan heipat silmälaseille ja voin alkaa eri tavalla panostamaan juhlameikkeihin! Täytyy vaan käydä ostamassa kunnollinen liima.

Lahjakortti Meikkiin (25,00€) oli bongattu kuvastosta. Minua ei vieläkään ole meikannut kukaan muu kuin minä itse, mutta kesällä aion uskaltautua jonkun muun pensselien ja sormien alle. Tiedän pääseväni kosmetiikkaneuvojan osaaviin käsiin, joten 25 euroa on naurettavan halpa hinta.

Body Shopin vartalovoit on suosikkejani mitä tulee paksuihin vartalovoiteisiin. Mango Body Butter (200ml / 12,50€) tuoksuu herkulliselta ja on varmasti mainio kosteuttaja. Body Shop Hemp Hand Protector (100ml / 9,90€) on vanha tuttu; ihanan rasvainen ja hoitava, mutta hieman kummallisen tuoksuinen. Päätynee yökäsivoiteeksi kunhan edellinen loppuu. :)

Päivittäiskosmetiikan puolelta ostin myös kaksi perusvoidetta kropalle: suosikkini Garnier Body Intensive 7 Days Replenishing Lotion (400ml / 4,90€) sekä vanha klassikko Nivea Nourising Milk Rich Body Lotion (400ml / 4,90€). Tällä iholla rasvaa kuuluu semmoisiä määriä, että edulliset jättikoot on erittäin järkeviä hankintoja. Jälkimmäinen on näemmä saanut uuden muotoilun pulloonsa.

Vartalokuorinta on kohta loppumassa ja L’Oréal Body-Expertise Exfotonic Exfoliating Scrub Gel (200ml / 9,90€) tarttui mukaan ihan vaan sen takia, että olisi vaihteeksi mukava kokeilla jotain muuta kuin suola/sokeripohjaista kuorintaa. Katsotaan palaanko pian takaisin vanhaan. ;) L’Oréal Sublime Bronze Self-Tanning Dry Sprayta (150ml / 9,90€) olen käyttänyt ennenkin. Se on todella helppo ja nopea tapa saada kauniisti kevyttä sävyä ihoon.

Viimeisenä ostoksena vielä Garnier Nordic Essentials Ultra-Cleansing Wipes (2x 25kpl / 5,50€). Jatkossa vältän tämänkaltaisia tuplapakkauksia. Vyötteessä oli todella tehokas liima, joten revittyäni sen irti oli molemmat liinapaketit aivan tahmaisia ja tarttuivat kaikkeen kiinni. Jos pakkaaja olisi edes tajunnut laittaa liinapaketit luukku sisäänpäin, olisi tuon vyötteen voinut vaan katkaista. Nyt se kulki molemmissa paketeissa luukun päältä, joten pakkohan se oli repiä irti. Jos joku saa minut kiukkuiseksi, niin huono pakkaussuunnittelu. Itse liinoista en osaa sanoa mitään, koska en ole vielä ehtinyt testata. Ennakkoasenne on hyvin kiukkuinen. :D

Moroccanoil Luminous Hairspray (330ml / 20,50€) ei ollut varsinainen HP-ostos, vaan se on huhtikuun kanta-asiakastarjous (normaalihinta 26€). Vielä tänään ehtii siis ostoksille! Nahkea Klippoteketin hiuslakkani lähenee vihdoin loppua ja halusin jotain parempaa. Meinasin ostaa Redkeniä, mutta tartuin kuitenkin kympin halvempaan. Hinnan lisäksi pirteän värinen pullo veti puoleensa. Kyllä, olen helppo! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Jonna H. tiistai 30. huhtikuun 2013 at 12:33

    Tuo L`orealin vartalokuorinta on ollut oma suosikkini vuodesta toiseen. Varsinkin kesällä, kun käyttää itseruskettavia, tuolla saa ihon todella pehmeäksi.

    Tuosta Moroccanoilin hiuslakasta luen mielelläni myöhemmin kokemuksia, koska en ole itse kokeillut sitä. :)

    • Reply Myy keskiviikko 1. toukokuun 2013 at 20:48

      Mukava kuulla, että se on hyvää! :)

  • Reply Flicka torstai 2. toukokuun 2013 at 07:54

    Olen käyttänyt monta tuubia Lorkun vartalokuorintaa ennen kuin siirryin sokeri- ja suolakuorintoihin. Se on todella tehokasta ja riittoisaa.

    Ihania ostoksia olet tehnyt! Itse päätin jättää hullarit kokonaan väliin koska halusin välttyä tuskanhieltä ja ärsyyntymiseltä. Shiseidon meikkivoidesiveltimen olisin halunnut, mutta taidankin sen sijasta hankkia Kicksin vastaavan.

    • Reply Myy torstai 2. toukokuun 2013 at 15:34

      Vitsit, en malta odottaa että saan kuorinnan korkattua! :)

      Olen lukenut siitä Kicksin siveltimestä pelkkiä kehuja, taitaa olla todella lähellä alkuperäistä Shiseidoa.

    Leave a Reply