Burt's Bees, Dermosil, Elizabeth Arden, Huulivoiteet, Itseruskettavat, Kasvovoiteet, L'Oreal, Nuxe, Silmänympärysvoiteet

Nyt käytössä, kasvot 2/3: Kosteutus

Kasvoni huutavat rasvaa niin kesät kuin talvet, joten kaikki kivat geelit voi kohdallani unohtaa.


Nuxen Crème Fraîchen (24hr moisture cream, dry and very dry skin) uskaltauduin tilaamaan sokkona Look Fantasticista viime kesänä. Nappiin meni ja tästä en luovu! Tämä ensimmäinen purkki vetelee viimeisiään, mutta seuraava odottaa jo vuoroaan. Juuri sopivan täyteläinen koostumus, joka käy myös meikin alle. Ja ihana mieto tuoksu, tietysti. Talveksi aion hankkia kokeiluun myös Nuxen Reve De Miel Ultra Comfortable Face Creamin.


Vasta tämän (ilman apua) hankitun Nuxen Contour Des Yeux Prodigieux -silmänympärysvoiteen myötä aloin käyttämään erillistä voidetta silmänympäryksille päivittäin. Kaikki aikaisemmat kokeilut olivat jääneet käyttämättä, koska olin pyytänyt apua myyjältä ja saanut jotain ”kivan kevyttä”. Tämäkin on yllättävän ohutta, joten pakkasilla tarvitsen lisäksi jotain paksumpaa. Mutta kevyehköstä koostumuksesta huolimatta tämä ei ole kirvellyt yhtään ja iho tuntuu hyvältä eli tykkään. Ideoita tuhdista silmänympärysvoiteesta talveksi? Viime talvena vetelin silmien ympärille, köh, Bepanthenia.


Nuxen Huile Prodigieuse Multi-Usage Dry Oil on nimensä mukaisesti todella monikäyttöinen. Sitä voi lutrata niin kasvoille, kropalle kuin hiuksiin. Kasvoille käytän tätä 1-3 kertaa viikossa öisin kosteusvoiteen alle. Tekee ihosta ihanan pehmeän. :) Kropalle en ole raaskinut käyttää, mutta kynsinauhoihin ja hiusten latvoihin välillä.


Dermosilin Face Extra on huonojen kausien pelastaja (kuin myös isosiskonsa Extra kropalle). Hyvin rasvaista ja ihottuimaiselle iholle sopivaa. Käytän tätä talvisin välillä yövoiteena. Hajusteeton, mutta ei onneksi haise hajustamattomalle.


Elisabeth Ardenin Eight Hour Cream on niin klassikko, että mitä tästä nyt sanomaan. Purkki hengailee kylpyhuoneen kaapissa ja tuubi kulkee laukussa mukana. Huulille, kynsinauhoihin, mihin tahansa kuiviin ja hankaliin kohtiin..


Burt’s Bees Res-Q Ointment auttaa, jos näppy iskee. Käytän täsmähoitona nirhaumiin ja näppyhin. Tymäkkää tavaraa!


Nämä kuivasumutteet on kalpeaihoisen pelastus. Nyt käytössä L’Orealin Sublime Bronze, mutta käytän myös Garnierin vastaavaa (kumpaa sitten sattuukin ostamaan). En ole huomannut näiden välillä mitään ihmeempää eroa. Paljoa helpommin ei rusketusta voi saada! Ainoa miinus kalliista hinnasta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anonymous maanantai 2. marraskuun 2009 at 19:42

    paras ystävä atoopikon kuivalle silmänympärysiholle on apteekista saatava Avenen soothing eye cream. Jo 10 vuotta olen tähän luottanut ja en luovu. n.20 euroa tuubi..t:mari

  • Reply kiukkupussi maanantai 2. marraskuun 2009 at 21:26

    Kiitos vinkistä, täytyy pistää korvan taakse. Jos joskus saan tämän tökötin käytettyä loppuun.. :)

  • Leave a Reply