Balmain, Clarins, Garnier, Guerlain, Herbina, Huulimeikit, Kynsilakat, LivBox, Lumene, Lush, Maybelline, Redken, Silmämeikit

Heinäkuu 2013 (osa 1)

Nyt on syyskuu, mutta palataan hieman ajassa taaksepäin. Nimittäin heinäkuulle, kun vähän lähti lapasesta (voin lohduttaa, että elokuu oli hyvin päinvastainen!).

Kävin ihan vähän vaan kurkistamassa mitä Stokkan alepöydässä on jäljellä, kun -50% alkoi. Ja mitä minä näinkään! Viimeinen kevätkokoelman paletti, Guerlain Écrin 4 Couleurs sävyssä 502 Coup de Foudre (7.2g / 28,72€), ihan ypöyksin! Kuolasin hieman tämän perään jo keväällä, mutta tulin siihen tulokseen, että vihreät sävyt on liian lähellä toisiaan, jotta maksaisin tästä täyttä yli 60 euron hintaa. Mutta nyt! Tilaisuutta ei voinut ohittaa.

Sävyt ilman pohjustajaa. Oooh!

Olin niin liekeissä, että juhlistin löytöäni huulipunalla. ;) No onneksi tämäkin oli alessa. Clarins Rouge Prodige True-Hold Colour & Shine Lipstick sävyssä 120 Fusion Red (3g / 12,40€).

Kaunis punainen.

Tuli ostettua myös kaikenlaista peruskauraa..

Ensin sain dödökriisin, kun molemmat lempparini (Clarins ja Widmer) osoittivat merkkejä tehon hiipumisesta. Hätäpaniikkiostos Dove Go Fresh 48H Anti-Perspirant Pomegranate & Lemon Verbana (50ml / 4,10€) tuoksui hyvältä, mutta jätti kainalot tahmeiksi. Menin seuraavaksi paniikissa apteekkiin ja ostin taas Vichy 48Hr Anti-Perspirant Treatmentin (50ml / 13,60€), joka viimeksi oli mielestäni liiankin tehokas. Nyt siitä oli tullut tahraamaton versio ja ajattelin, että tämä nyt ainakin toimii. En nyt oikeen tiedä. Dödöahdistus jatkuu vieläkin.

Aurinko ei kauheasti ole halunnut naamaani tarttua, joten yritin aviittaa. L’Oreal Sublime Bronze Self-Tanning Dry Mist For Face (75ml / 17,50€) oli valintani siksi, että kuivasumute on helppo levittää ja saman sarjan vartalosumu on varsin jees. Ja itseasiassa olin käyttänyt aikoinaan tämän kasvosumun parin vuoden takaista versiota. No joopajoo! Suihkutin tätä naamaani heti samana iltana ja aamulla heräsin naama ihan röpelöisellä näpyllä. Onneksi oli vapaapäivä.. En (ylläri) uskaltanut kokeilla enää uudestaan, enkä ostaa mitään muutakaan. Pitäisi varmaan hakea muutama näyte ja lähteä arpomaan vapaapäiviä edeltävinä iltoina mitä käy. Osaisiko joku teistä suositella kasvoille tarkoitettua itseruskettavaa, joka ei välttämättä allergisoisi niin helposti? Ongelma tietysti on se, etten tiedä mikä näissä allergian aiheuttaa, mutta veikkaisin hajusteita.

Perustarpeista olin vielä kynsilakanpoistoaineen tarpeessa, joten suuntasin perinteiden mukaisesti Kicksiin hakemaan lempparia. Depend Ympäristöystävällinen Kynsilakanpoistoaine (250ml / 7,90€) ja alepöydästä puoleen hintaan pienen kulttimaineen saanut Dr. Lipp Original Nipple Balm For Lips (15ml / 5,80€).

LivBox oli pettymys, kuten jo taisin heinäkuussa kertoa.

Kuten moni muukin, olin minäkin Turussa tapaamassa muita kosmebloggaajia. :) Ihania tyttöjä! Pussukastani löytyi Lumene Raspberry Miracle Lip Sorbet -huulikiiltokynä (2.8g) sävyinä 10 Spring Beauty (eli Kaunein Kevät) sekä 12 Summer Sky (eli Kesätaivas). Ostin kesäkuussa kaksi kappaletta IsaDoran versioita, joten hauska päästä testaamaan myös tämä kilpaileva tuote. Lumenen kynä levittyy pehmeämmin huulille, kun ID on vahamaisempi. Pussissa oli myös Lumene Gloss & Care Nail Polish (5ml) sävyissä 4 Flowering (Niittykukkia) sekä 8 Full of Berries (Metsämarjat). Jos totta puhutaan, niin en ole käyttänyt Lumenen kynsilakkoja varmaan 10 vuoteen. Hassua muuten miten Lumpun 5ml pullo näyttää paljon isommalta kuin Lorkun saman verran vetävä.

Sorbetit kiiltää niin, että kuvia on vaikea saada. Vasemmalla oleva 10 on mainio ”my lips but better” -sävy, joka hieman syksyisen rusehtavana pääsee käyttöön kun kesän kaikki-värit-mulle-nyt-aika on ohi. Oikealla oleva 12 on makuuni hieman turhan hileinen.

Kynsilakkasävyt on molemmat nättejä. Kesto kynsillä ihan ok, mutta ei merkkilakkojen veroinen.

Turussa nähdyt Petran ihanat turkoosisilmät teki tehtävänsä ja kävin ostamassa tarvikkeet itsellenikin.
Maybelline Master Drama Chromatics Khol Liner Turquoise Vibe (1.1g / 7,90€) on järjettömän hyvä kynä! Alkuun tämä näytti sellaiselta kunnolla väriä antavalta, mutta hyvin pehmeältä ja vähän sotkevalta. Väriä tämä kyllä antaa ja kunnolla, mutta kynä liukuu iholle kevyimmästäkin hipasusta, eikä silti ole pehmeän muhjuinen saati sotkeva. Jotenkin kuin.. puikkomainen geeli? Väri pysyy jopa paremmin kuin UD:n 24/7-kynä. Vau!
Maybelline The Colossal Volum’ Express Mascara Color Shock Electric Teal (10,7ml / 15,20€) antaa kunnolla väriä ja ihan hyvin massaa.
Maybelline Color Tattoo 24HR Gel-Cream Eyeshadow 35 On and on Bronze (4g / 8,50€) sopi hyvin joukkoon. Olen tietoisesti välttänyt Color Tattoon ostamista, koska iskee mulle-kaikki-nyt-heti. Käytin tätä viikon putkeen korkattuani tämän. Todella hyvää! Lisäävärejämullenytheti!

Samalla kerralla sorruin, hitsin blogimainonta. ;) Balmain Texturizing Salt Spray (200ml / 18€) oli helppo valinta tekstuurin ystävälle. Jäi kovasti kutkuttelemaan vielä se hiustuoksu, joka on niiiin turha, mutta niin ihana! Suolasuihke on toiminut todella hyvin. Tällä saa rakennetta, mutta ei korputa. Olen kokeillut niin föönauksen alle kuin kuivaan tukkaan. Sai luvan toimia reissussa vahan korvikkeena myös Miehelle. Ainoa miinus tulee jäykästä pumpusta (t. heiverösormi).

Guerlain La Petite Robe Noire EdP (30ml / 65€) oli ihan täysi vahinko, oikeasti. Löysin testeripullon korkin paikasta, missä sen ei pitänyt olla ja vein sen ohimennessäni oikealle paikalle. Ja piruvie menin nuuhkaisemaan sitä korkkia. OOOH mikä tämä tuoksu on! Kokeilin iholle ja tuoksu muuttui täydellisen pehmeäksi. Vuorokauden huokailin ja mietin miten hyvältä se tuoksui. Lopulta marssin takaisin ostamaan sen.

Loppukuusta vielä reissua varten peruskamaa meidän molempien käyttöön. Grace Cole Coconut & Lime Shower Gel (238ml / 3,45€) tuoksuu niin kesäisen ällöltä, että täytyy pyrkiä lutraamaan se matkan aikana pois. Garnier Body Intensive 7 Days Hydrating Body Lotion (250ml / 3,95€) on kevyempi vartalovoide mitä yleensä käytän, joten toiminee hyvin helteisessä ilmassa.

Herbina Fresh Biodegradable Cleansing Foam (150ml / 5,60€) loppuneen puhdistusvaahdon tilalle ja Herbina Fresh Biodegradable Rose Tonic (200ml / 5,15€) loppuneen kasvoveden tilalle. Luomuruusu kuulosti kokeilemisen arvoiselta ja oli edullista.

Koska kotona ei ole ammetta, yritän aina matkustaessa päästä hyötymään kylpemisestä mahdollisimman paljon. Lush Honeybee Bath Bomb (5,50€) sisältää rhassoul-savea ja tuoksuu ihanan hunajaiselta. Lush Twilight Bath Bomb (6,30€) on alkuun mansikkainen ja vaaleanpunainen, mutta sisältä paljastuu laventelia ja sinistä. Lupaa rentouttaa. Lush Dreamtime Bath Melt (30g / 6,15€) sisältää jasmiinia, santelipuuta, kamomillaa ja laventelia kunnolla kosteuttavassa kaakaovoipohjassa.

Kävin vielä kampaajalla freesaamassa pään ja ostin samalla lisää hiuslakkaa. Redken Hairsprays Forceful 23 Super Strength Finishing Spray (400ml / 15€) oli sopivasti puoleen hintaan. Vahvemmalla pidolla ja jäätävän kokoisessa pullossa, joten eiköhän tästä suihkita loppuvuosi.

Tälläisen pronssipotan ihana kampaaja teki sillä kertaa! Hän avasi oman liikkeen nyt syyskuussa ja näpsin sieltä tänään vähän kuvia, joten huomenna keskitytään siihen. Silmissä muuten vilkkuu Maybellinen turkoosijuttuja.

Huh, kosmetiikkaähky! Jaksoiko joku loppuun asti? :D

Previous Post Next Post

You Might Also Like

32 Comments

  • Reply Kaisuli keskiviikko 4. syyskuun 2013 at 18:06

    Ihana tukka! Kiintoisat hankinnat myös. Olen halunnut testata tuota Redkenin lakkaa, mutta normihintaisena turhan tyyris. Hyvä tarjoushinta oli kyllä kampaajallasi! :)

    siameselipstick.blogspot.com

    • Reply Myy keskiviikko 4. syyskuun 2013 at 19:49

      Kiitos! Tuohon hintaan oli pakko tarttua :)

  • Reply Liisa keskiviikko 4. syyskuun 2013 at 18:25

    Ihana tuo viimonen kuva! Turkoosijuttu sopii älyttömän hyvin hiustesi värin kanssa! Rakastuin vähän :)

    • Reply Myy keskiviikko 4. syyskuun 2013 at 19:50

      Kiitos! En ole vielä uskaltautunut turkoosina töihin, ehkä pitäisi kokeilla :)

  • Reply Anni keskiviikko 4. syyskuun 2013 at 18:25

    Minä jaksoin! :D Ihanaa, en ole ainut kosmetiikkasekopää. Kesä oli kyllä tosi paha, onneksi nyt alkoi taas opiskelijan arki, niin se rajoittaa edes vähän…

    Haaveilen myös Guerlainin pikkumusta-tuoksusta, mutta en tiedä haluaisinko edp:n vai edt:n. Ja minulla on myös dödökriisi, monta vuotta Clarinsia on tehnyt tehtävänsä ja tuntuu ettei se pidä enää niin hyvin. Ostin Nivean Stress Protect -dödön, mutta siinä tökkii tuoksu.

    • Reply Myy keskiviikko 4. syyskuun 2013 at 19:51

      Mäkin nuuhkutin molempia, mutta edp:n täyteläisyys vei voiton :) Nivean kokeilemista mietin, kun useampi on sitä kehunut. Kuivuuko se kunnolla vai jääkö tahmeaksi?

    • Reply Anni torstai 5. syyskuun 2013 at 15:30

      Kuivuu hitaasti, mutta ei jää ainakaan itselläni tahmeaksi. Suttaa kyllä paitoja, etenkin kun on Clarinsiin tottunut…

    • Reply Myy torstai 5. syyskuun 2013 at 16:08

      Buhuu suttaukselle :(

  • Reply Iluna keskiviikko 4. syyskuun 2013 at 19:14

    Hahaa,jaksoin! Ihanat hiukset,ihania meikkejä(ja muita juttui),ihana nainen.

    • Reply Myy keskiviikko 4. syyskuun 2013 at 19:51

      Kiitos! Tänään tuli tosin jo uusi tukka :D

  • Reply Päivi keskiviikko 4. syyskuun 2013 at 19:34

    Hyvin jaksoin loppuun asti – ihania ostoksia! Mutta tuo tukka… aivan super! Mulle jäi Turun miitistä mieleen, että sulla oli jo silloin tosi kivat hiukset :)

    • Reply Myy keskiviikko 4. syyskuun 2013 at 19:53

      Kiitos, mun kampaaja on ihan huippu! Turussa ollut tukka oli sen ensimmäinen tekele mun päähän :) Osui heti nappiin!

  • Reply Eiko keskiviikko 4. syyskuun 2013 at 20:00

    Oikein loistavia ostosvalintoja ja fiksu hyödyntäää kosmetiikka-alet ;). Hiukset näyttää upeilta ja kuukauden blodeilun jälkeen voisin jo melkein harkita…

    • Reply Myy keskiviikko 4. syyskuun 2013 at 20:05

      Talvialeja odotellessa.. ;) Musta tuli tänään just punapää!

  • Reply Mohn keskiviikko 4. syyskuun 2013 at 20:14

    Olen aivan rakastunut noihin Lumenen huulikyniin, mulla ”vähän” lähti mopo käsistä niiden suhteen, kröhöm. Mutta kun, ne vaan on niin näppäriä, tuntuvat hyvältä huulilla ja näyttävätkin kivoilta. Ne on tosi helppoja, tykkään, tykkään! ;-)

    Mullakin on toi Guerlainin tuoksu ja onhan se ihana! Ei mulle mikään ihan must have kuitenkaan, mutta kyllä mä siitä kovasti nautin siitä huolimatta.

    En ollut huomannutkaan, että Herbinalta on tullut vaahtoputsari tuohon luomuruususarjaan, pakko hankkia kokeiluun, tykkään vaahdoista tosi paljon. Niin ja minullakin on vihdoin tuo turkoosi ripsari, se on ihana! Kynän olin unohtanut mutta nyt palautit sen mieleen ja kaippa sekin on pakko kotiuttaa, kuulostaa varsin loistavalta. :-)

    • Reply Myy keskiviikko 4. syyskuun 2013 at 21:38

      Mua on vähän häirinnyt sekä Lumenen että IsaDoran kynissä se kynämäisyys. Ne kuluu liian hitaasti ja vaikeasti tasapäisiksi :D

      Herbinan vaahto on vaikuttanut ihan hyvältä. Se vaan vaahtoaa todella runsaasti vielä huuhtoessa. Mä sytyin kynästä vielä enemmän kuin ripsarista! Jos muut kynät on samaa laatua, niin tartten muita värejä..

  • Reply Anonymous keskiviikko 4. syyskuun 2013 at 20:44

    Hei,

    mulla on ollut vastaavanlainen deodoranttikriisi. Kerran vuosi sitten ostin paniikkiostoksena marketista Rexonan Biorythm ultra dry- dödön (sellanen sticki vai mikälie). Ja yllätyksekseni se toimi loistavasti!!! (Olin kokeillut suurinpiirtein kaikki Stokkan kalliit dödöt plus mineraalikivet yms yms.) Nyt olen käyttänyt tuota yli vuoden ja se ei enää toimi :( Ostin suosittelemasi Clarinsin dödön, mutta ei toimi mulla! Aika epätoivoinen olo… Hajukainalona ei ole kiva olla!!

    -Päikkis-

    • Reply Myy keskiviikko 4. syyskuun 2013 at 21:39

      Stick voisi toimia, jos se olisi kirkas eli ei sotkisi. Harmi, ettei Clarins toiminut sulla. :/ Mulla se pelitti loistavasti kymmenisen purkkia..

  • Reply Sonia keskiviikko 4. syyskuun 2013 at 22:23

    Oikeati, maailman paras tekosyy ostaa tuo pikkumustaparfyymi! :D Karma, se oli karmaa! Mä haluisin sen jo pullon perusteella, mutta en muista, olenko edes tuoksutellut sitä.

    • Reply Myy torstai 5. syyskuun 2013 at 10:31

      Kohtalo johdatti meidät yhteen!

  • Reply Anonymous torstai 5. syyskuun 2013 at 08:18

    Toi turkoosi kynä rupesi nyt houkuttamaan ihan kympillä. Mulla on ruskeat silmät joten se toimisi niiden kanssa paremmin kuin hyvin, mutta olen epäillyt tuota pysyvyyttä kerta kun se on niin pehmeä… Mutta joo, taidankin tänään suunnata paikalliseen Emotioniin. Luultavasti jo odottelevat, kun ei ole tätä kosmetiikkahörhöä aikoihin näkynyt! :D

    Johanna

    • Reply Myy torstai 5. syyskuun 2013 at 10:32

      Mäkin olin ihan häkeltynyt, kun tommonen.. halpiskynä pysyy niin hyvin :)

  • Reply Elisa torstai 5. syyskuun 2013 at 09:48

    Aivan ihania ostoksia! :) Mulla kasvoille toimiva itseruskettaja on ollut Vita Liberatan geeli, siitä tulee ihanan luonnollinen lopputulos. Eikä edes tuoksu juuri yhtään DHA:lle! :)

    • Reply Myy torstai 5. syyskuun 2013 at 10:33

      Vita Liberatasta olen noin ylipäätänsä kuullut pelkkiä kehuja, joten voisi mennä testiin :)

  • Reply Satu torstai 5. syyskuun 2013 at 21:16

    Mä oon tykänny Lumenen itseruskettavasta kasvoille, mutta nyt jouduin heittämään sen roskiin, koska se on ollut avattuna reilun vuoden, enkä enää viitsi laittaa niin vanhaa rusketusvoidetta kasvoille :/ Jos sulta jää tuo L’orealin suihkepullo käyttämättä niin meikikselle voi myydä edullisesti..

    • Reply Myy lauantai 7. syyskuun 2013 at 17:38

      Saat sen, jos jossain törmätään! En jaksa postitella :)

  • Reply Salla lauantai 7. syyskuun 2013 at 11:56

    Ihana kun jaksat kirjoittaa näistä ostetuista! Musta on ainakin tosi kiva lukea niistä ja kootuista selityksistä (testerin korkki, parasta ever) :D

    Jonkin aikaa pidin kirjaa ostetuista tuotteista ja kirjoitin niistä blogiinkin, mutta nykyisin se tuntuu liian vaivalloiselta ;)

    • Reply Myy lauantai 7. syyskuun 2013 at 17:39

      Onpas kiva kuulla, että näitä tykätään myös lukea :) Mä oon tämmönen lista-ihminen, niin pidän tiukasti kirjaa kaikesta..

    • Reply Salla lauantai 7. syyskuun 2013 at 17:48

      Kyllä :)

      Mäkin teen listoja ihan kaikesta muusta paitsi ostoksistani. Pidin aika kauan kirjaa kaikesta, mihin rahani meni ja se oli MASENTAVAA luettavaa ;)

    • Reply Myy lauantai 7. syyskuun 2013 at 17:55

      Voin kuvitella! Mä yritin kerran pitää kirjaa ruokakauppamenoista ja se oli kamalaa :D

  • Reply Petra / Viilankantolupa sunnuntai 8. syyskuun 2013 at 08:53

    Jes, jälleen yksi turkoosin uhri lisää! :) Mietin vielä, hakisinko sen kullanvärisen kynän siitä samasta ständistä, nätti väri siinäkin. Ja hei, ihan mieletön tukka – tosi upea!

    • Reply Myy sunnuntai 8. syyskuun 2013 at 19:19

      Jokainen vuorollaan :D Ja kiitti!

    Leave a Reply