Biozell, Davines, Hiukset, Hiuslakat, Muotoilutuotteet, Redken

Tuuheutta vai TUUHEUTTA?

Tänään olisi vertailussa kolme tuuheuttavaa suihketta. Yksi lupaa hiuspuuterin tekstuuria, toinen on kuivashampoo ja kolmas sanoo korvaavansa tupeerauksen. Kaikille on yhteistä aerosolimuodon lisäksi se loistava asia, etteivät ne näy tummasta tukasta. Davines ja Redken on värittömiä, mutta Biozell on sävytetty tummille hiuksille.

Tesktuurisuihkeet

Davines More Inside – Supernättiin pulloon pakattu suihke lupaa yhdistää hiuspuuterin ja kuivashampoon parhaat puolet. Tällä saa hiuksiin sellaista.. normaalin kuluttajan kaipaamaa rakennetta. Itse tykkään käsitteestä tahallaan liikaa eli siitä, etten saa vietyä sormia kunnolla tyven läpi. Sille tasolle Davines ei mene. Hiuksista tulee ilmavat ja jämäkämmät, mutta ei yhtään nahkeat, koppuraiset tai takkuiset. Tuntuma on sellainen, mitä kuvittelisin suurimman osan ”normaaleista” käyttäjistä kaipaavan (tai sitten hiusten pitäisi olla lyhyemmät). En pärjää tällä yksinään hiusten ollessa suorat tai laittaessani ne kiinni, mutta jo valmiiksi runsaammassa kiharapehkossa suihke on omiaan tuomaan vähän joitan lisää. Tuoksuu vaniljaiselle ja makealle. Hinta noin 24€ / 250ml.

Biozell Dry Shampoo for dark hair – Tämän piti olla ihan vain kuivashampoo, mutta pullosta paljastui supertehokas tekstuurisuihke! Purkki vilahti jo joulukuun suosikeissa. Likaiseen tukkaan en tätä käyttäisi, mutta suihkeella saa todella napakan tekstuurin puhtaisiin hiuksiin. Siis sellaisen, ettei sormet kulje tyven läpi. Toimii, oli hiukset sitten suorat, kiharat tai kiinni. Tuoksuu hiuslakalle, ei mitään selkeetä tuoksua. Hinta noin 5€ / 100ml.

Redken Quick Tease 15 – Kolmikon viimeinen tuote, tupeeraussuihke, on koostumukseltaan lähimpänä hiuslakkaa (ja sellaisena tätä voi myös käyttää). Biozell on vähän syrjäyttänyt tämän pitkäaikaisen lempparin asemaa, mutta tartun tähän tehdessäni kampauksia. Suihkutan kuitenkin Biozellin kerralla koko tyveen ja työstän sen aina käsin, mutta tätä suihkii helposti hiusosioiden tyveen siinä kampauksen rakentelun ohessa. Lyhyemmässä tukassa suihke korvaa tupeerauksen kokonaan, mutta pitkä ja liukas tukka tarvitsee hieman lisätukea kammasta. Tuoksuu vähän miehiselle, mutta hyvällä tavalla. Hinta noin 26€ / 250ml.

Biozell ja Davines saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply