Ihonhoito, Reissussa

Italia kutsuu!

Kesäloma osa yksi starttasi eilen! Postauksen ilmestyessä olen möllöttänyt jo tovin lentokoneessa. Vietämme pari päivää Roomassa muutaman kaverin kanssa ja sitten viikon Toscanassa vielä useamman kaverin kanssa. Parasta! Tästä päästään luontevasti kosmetiikan matkapakkaamiseen, joka on aina yhtä hauskaa. :)

Reissukamat-01

Aloitetaan naamasta. MACin öljyä meikkienpoistoon, kakkosvaiheen putsari Shiseidolta ja Dermalogican hellävarainen jauhekuorinta. Bioderman misellivettä aamukäyttöön, Dermalogican kasvovesisuihke ja La Roche-Posayn lähdevesisuihke piristämään helteistä oloa. Kaikki pieniä matkakokoja.

Reissukamat-02

Kasvojen kosteuttamisen suhteen saattaa lähteä vähän lapasesta ja kolme seerumia (Dr. Hauschka, Ahava & Dermalogica) on ihan normaali asia.. Nämä on sentään kaikki matkakokoisia! Silmänympärysvoiteeksi etsin kaapista suojakertoimellisen Cliniquen. Kasvorasvaksi Caudalie ja Ahava. Mukaan myös aurinkovoidenäyte Louis Widmeriltä, huulipelastaja Dr. Hauschkalta ja naamio Dermalogicalta. Heitin pakatessa mukaan vielä Carmexin huulirasvan.

Reissukamat-03

Aurinkovoiteet lähtee toki täysikokoisina mukaan: La Roche-Posayn kolmekymppinen suihke ja viisikymppinen puikko, jolla ajattelin suojata ponia. Saman brändin aftersun saa toimia myös vartalovoiteena. Dermosilin pieni aloegeeli tulee varmuuden vuoksi mukaan, jos kävisi kärtsäten.

Reissukamat-04

Kropan pesuun suihkugeelit Caudalielta ja Dovelta, koska en tiedä riittääkö kumpikaan yksinään. Tykkään uida öljyssä, joten Born to Bion ja Caudalien öljyt hellimään ihoa. ACOlta dödöä ja tuoksuksi iki-ihanan Guerlainin jämät. Ja toki yksi käsirasva.

Reissukamat-05

Redkeniltä shampoota, hoitosuihketta ja aurinkosuoja-hoitoaine-muotoiluvoide-komboa. Davinesin naamio ajaa hoitoaineen aseman.

Reissukamat-06

Redkenin voiteen lisäksi hiukset saa luvan asettua paikalleen Goldwellin muotoilusuihkeen ja Balmainin suolasuihkeen avulla. Heitin pakatessa mukaan vielä hiuspuuteria. Jouduin ottamaan molemmat Batisten mini-kuivikset, koska ne on kummatkin hölmösti vajaita. Ja vielä hiuslakka Id Hairilta. Tuotteiden määrää kauhisteleville tiedoksi, että siippa käyttää samoja purkkeja (plus tietty oma suihkugeeli, dödö ja tuoksu). :)

Entäs meikit? Mulle tuli jo nyt sellainen ähky, että kurkataan niitä huomenna..  Mutta huhhei, eiköhän näillä pärjää. Jopa minä.

Osa postauksen tuotteista saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Nella / Neiti Minttukihara keskiviikko 3. kesäkuun 2015 at 15:47

  Oijoi, niin paljon ihania pikkutuubeja! Mukavaa reissua :)

  • Reply Myy sunnuntai 14. kesäkuun 2015 at 18:04

   Pikkupurkit on niin söpöjä! :)

 • Reply Kaisuli / SiameseLipstick keskiviikko 3. kesäkuun 2015 at 16:20

  Aika yllättävä valinta reissuun tuo Davinesin purkki :) Toivottavasti ei aukea matkalaukussa!

  • Reply Myy sunnuntai 14. kesäkuun 2015 at 18:04

   Uskalsin ottaa sen, koska se oli korkkaamaton ja siis vielä sinetöity. :D Kotimatkalla laitoin varmuuden vuoksi muovipussiin, mutta pysyi kyllä vuotamatta kiinni.

 • Reply Martina keskiviikko 3. kesäkuun 2015 at 20:22

  Liikaa kaikkea söpöä pientä! ^_^ Ei vaines, itse lähtisin hyvin samalla setillä :)

  • Reply Myy sunnuntai 14. kesäkuun 2015 at 18:05

   Minisöpöliinit <3_<3

  Leave a Reply