No7, Seerumit, Vartalovoiteet

No7 Protect & Perfect Intensively Moisturising Body Serum

Seerumi! Vartaloseerumi! Ja seerumi-harakka sekoaa. Olen joskus miettinyt, että miksei vartalolle löydy seerumia, kun kuitenkin lähes jokaisesta kasvosarjasta sellainen löytyy. Ehkä kuluttajia pidetään laiskoina, eikä ajatella kenenkään jaksavan voidella vartaloaan kahdesti peräkkäin. Ei siinä, hyvin tämä seerumi toimii ihan yksinään.

Sinetti, mahtavaa! Sinetöiminen on kiva juttu ja mielestäni kaikkien valmistajien pitäisi harrastaa sitä paljon enemmän. Niin meikeissä kuin ihonhoidossa. Paitsi semmoinen selektiivinen kosmetiikka, jota ei ilman myyjää pääse hipeltelemään. Ne voin hyväksyä ilman sinettiä, vaikka silti hihkun kun sinetin näen. En halua, että kukaan on avannut tai sörkkinyt tuotetta, jonka ostan. Sinetin lisäksi tämä myytiin kauniissa pahvipaketissa. Tuo lisää luksusta markettituotteeseen (tai ehkä No7 yrittää olla semiselektiivinen).

Tuubi annosteli hyvin, flippikorkki toimi mainiosti eikä mikään sotkeentunut. Kannattaa kuitenkin lopuksi leikata paketti katki, koska kaikkea ei saa puristettua ulos ja itse sain rasvattua koko kropan kertaalleen kunnolla niillä jämillä mitä tuubiin jäi.

Melko silikonista ja hajustettua tämä on, mutta tykkäsin siitä huolimatta. Koostumus on erittäin kosmeettisesti miellyttävä. Liukuu iholle täydellisesti ja tuntuu hyvältä. Imeytyy nopeahkosti, mutta iho jää kuitenkin hoidetun tuntuiseksi. Silikonisuudesta huolimatta tämän päälle pystyy levittämään voidetta ilman rullautumista. Tuoksu on melko rouvamainen ja se voi hyvin tökkiä monen kohdalla.

200ml seerumituubi maksaa vajaat 20 euroa ja niitä myydään ainakin Stokkalla ja Sokoksella. Voisin hyvin ostaa uudestaan, mutta en ehkä ihan täyteen hintaan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Juille lauantai 19. tammikuun 2013 at 14:00

  Siis mitä, miten joku EI muka JAKSAISI rasvata itseään kahdesti?!? T. Toinen seerumiharakka, joka vetelee päivittäin kahdet kerrokset voiteita koko kropalle

  • Reply Myy lauantai 19. tammikuun 2013 at 16:50

   No niinpä! :)

 • Reply Satu sunnuntai 20. tammikuun 2013 at 20:25

  Vartaloseerumi. Tää oli mulle ihan uus juttu! Ja joo en kyllä jaksaisi rasvata itseäni kahdesti, hyvä jos jaksan kertaalleen kerran viikossa :D

  • Reply Myy sunnuntai 20. tammikuun 2013 at 22:44

   Elämä on varmasti helpompaa ja vähemmän tahmeaa, jos iho ei vaadi rasvaa niissä määrin mitä mun iho :D

  Leave a Reply