Aasialainen kosmetiikka, Hoitoaineet, James Brown London, Juju Cosmetics, Kanebo, Kasvojen puhdistus, Kasvonaamiot, Kasvovoiteet, Kosé, Muotoilutuotteet, Seerumit, Shampoot

Paketteja!

Pari pakettia oli odotellut postissa alkuviikosta asti, mutta sattuneista syistä en ollut niitä päässyt hakemaan. Sain onneksi eilen suostuteltua Miehen siihen hommaan.

Ensimmäinen pakettini Sasasta sisälsi kasan aasialaista kosmetiikkaa. Ylärivissä Juju Cosmeticsin Aquamoist -sarjasta Hyaluronic Acid Moisture Cream ($12.60), Hyaluronic Acid Moisture Essence ($17.40) ja Hyaluronic Acid Moisture Washing Foam ($5.50). Keskimmäinen on niittänyt kulttimainessa Aasiassa ja Jossukin on postaillut siitä kehuja. :) Näistä pesuvaahto pääsee heti käyttöön puhdistuksen kakkosvaiheeksi, mutta voide ja seerumi joutuvat hetkisen odottamaan vuoroaan. Pakko myöntää, että pakkaukset on minun silmääni todella rumia. Seerumin pullo on sentään vähän hillitympi, mutta tuo pesuvaahto näyttää ihan hammastahnatuubilta..

Alarivissä Kosén Lotion Mask -nappeja ($6.50) ja Kanebon halpissarja Kracien Powder Wash ($4.40). Ajattelin korvata puhdistuksen kakkosvaiheen parina iltana viikossa tällä ”jauhepesulla”. Tuote lupaa kirkastaa ihoa. Pullo on melko pieni, mutta tätä pitäisi tarvita vain todella pieni määrä veteen sekoitettuna.

Kosén Lotion Mask -pakkauksessa oli söpö käyttöohje napeille. Näistä on siis tarkoitus kasvoveden kanssa tehdä kangasnaamio. Varmasti hyvä pikaversio kunnon naamioiden rinnalle. :) Ajattelin alkuun kokeilla Lancômen Tonique Confortin kanssa, toivottavasti paksumpi kasvovesi toimii myös ja imeytyy näihin hyvin.

Toinen paketti tuli pretty.fi:sta ja piti sisällään matkakokoisia hiustuotteita. Sain heiltä testattavaksi James Brown Londonin tuotteita, joiden uskoisin olevan ihan uusi tuttavuus suurimmalle osalle blogin lukijoista. Minulle ainakin on! :) Paketissa oli Richly Moisturising -sarjan shampoo ja hoitoaine, jotka on tarkoitettu kuiville hiuksille. Tukkaani on blondattu sen verran ahkerasti, että tarpeeseen tulee. Muotoilutuotteista Heat Protection Spray ja Hairspray. Pretty on tosiaan ainoa jälleenmyyjä näille Suomessa.

En vielä osaa sanoa näistä mitään, mutta kerron heti, kun olen hetken ehtinyt kokeilemaan. Yritin nuuhkia shampoota, mutta en tällä räkänokalla haista mitään. Pyysin Miestä nuuhkimaan ja tämä kuulemma tuoksuu jollekin tutulle, mutta ei keksinyt mille. Hyvälle kuitenkin!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Julia sunnuntai 18. huhtikuun 2010 at 09:26

  Ite ostin just myös Aquamoistin moisture creamin ja ehkä ostan vielä tuon seeruminkin kun kaikki kehuu sitä. Arvosteluja olisi tosi kiva lukea ! :)

 • Reply kiukkupussi sunnuntai 18. huhtikuun 2010 at 10:17

  Oletko ehtinyt vielä testaamaan voidetta? :) Koostumus näytti miellyttävän geelimäiseltä. Tekisi kovasti mieli ottaa seerumi heti käyttöön, mutta pakko pumppailla yksi Lumene ensin tyhjäksi. :D

 • Reply norppa sunnuntai 18. huhtikuun 2010 at 12:34

  Oi, ihania nuo itsetehtävät naamiot. Oon aikonut jo pitkään tilata Sasasta, käyn siellä silloin tällöin tsekkailemassa… Ehkä ekan palkan tultua teen pienen tilauksen, vaikka voishan sen visalla tehdä hetikin… Mutta jotain itsekuria :D

 • Reply kiukkupussi sunnuntai 18. huhtikuun 2010 at 13:06

  Mun itsekuri on taas ihan hukassa, kun makaa kipeenä kotona ja on ihan liikaa aikaa selailla nettikauppoja. :D Toivottavasti noiden kangasnaamionappien kanssa on helpompaa, kun väsätä kasvovesinaamio pumpulilappujen kanssa..

 • Reply Virve sunnuntai 18. huhtikuun 2010 at 13:41

  Minunkin on niin monesti tehnyt mieli tilata noita hyaluronihappotuotteita, mutta olen vielä onnistunut hillitsemään itseni. Innolla odotan kokemuksiasi. :)

 • Reply Terhen sunnuntai 18. huhtikuun 2010 at 14:51

  Tuollaisia hoitovesi-naamionappeja löytyy tosiaan Sensailtakin :) Niitähän olisi tarkoitus käyttää nimenomaan jonkun hoitavan nesteen kanssa, koska neste imeytyy niihin helposti. Kerrothan sitten, kun olet testannut, että miten ne toimii sen Lancômen kanssa :) Itse olen vastaavia käyttänyt vain Sensain hoitonesteiden kanssa ja niiden kanssa ainakin toimii.

 • Reply kiukkupussi sunnuntai 18. huhtikuun 2010 at 16:47

  Kerron kyllä! :)

 • Reply Terhen sunnuntai 18. huhtikuun 2010 at 18:54

  Blogissani on sulle jotain kivaa :)

 • Leave a Reply