Aasialainen kosmetiikka, Cailap, Guerlain, Hoitoaineet, IsaDora, Kasvojen puhdistus, Kasvovedet, Kasvovoiteet, Lumene, Meikkipohjat, Meikkisiveltimet, Redken, Shampoot, Shiseido, Vartalovoiteet

Hullujen päivien saalis

Vaikka ostospostaukset on viime aikoina vähentyneet, tahdon esitellä perinteisen HP-saaliin. :) Unohdetaan, että tämä on kuukauden myöhässä..

Kaunokainen. Tämä oli saatava! Guerlainin Terracotta Light -aurinkopuuteri maksoi 36€. Siitä oli kaksi sävyä, 02 Blondes ja 03 Brunettes. Konsulentti suositteli kalmoiholleni tätä vaaleampaa, vaikka brunetti olenkin.

Olen pyöräyttänyt sivellintä ympäri pannua ja tuputellut puuteria ympäri naamaa (eli poskille, hiusrajaan, leukalinjaan, nenänvarteen yms). Jälki on kauniin kuultavaa ja kevyttä. Todella helppokäyttöinen! Mielestäni tämä tuoksuu ihastuttavalle, mutta osalle Guerlainin meikkien tuoksu voi olla voimakas.

Tuskailin aikaisemmin taivutinongelmistani, joten nappasin testiin reilun vitosen maksaneet Mariela Sarkiman Cailapille suunnittelemat taivuttimet. Näitä on näkynyt monessa blogissa ja täytyy myöntää, että mintunvihreä kumi tekee taivuttimet varsin kivan näköisiksi. Kokeilin yksi aamu taivuttaa näillä, mutta sarana oli todella jäykkä ja nariseva. Muistelin lukeneeni tästä öljyämättömästä vahinkoerästä ja pikkutipan öljyä pitäisi poistaa ongelma. Mutta mutta.. Olen niin saamaton, että nämä makaa vieläkin meikkipöydällä öljyämättöminä ja sen myötä käyttämättöminä. :D

Vitosella lähti mukaan myös kaksi herkullista IsaDoran kynsilakkaa; 753 Rosette sekä 755 Pistacchio. Olen muutamaan otteeseen lakannut näillä kahdella skittlet, joissa joka toinen kynsi on eri värinen. Ne kynnet on joka kerta keränneet kehuja. :) Mintussa on erittäin hyvä koostumus, mutta pinkki on vähän jähmeää. Ostin myös uuden Lumenen CC:n reilulla kympillä. Rutistelen edellisestä viimeisiä tippoja ulos. Se on ihan tyhjä, mutta ei silti lopu? Ihme tavaraa!

Ihonhoitopuolelta tarvitsin Shiseidoa testiin. Paketti on samaa mieltä.

Tässä näppärässä setissä on 30ml testikoot Ibuki-sarjan puhdistusvoiteesta, hoitonesteestä ja kasvovoiteesta. Hintaa tällä oli vajaat 23 euroa, mutta sarja taitaa muutenkin olla suht edullinen ollakseen selektiivistä. En ole vielä päässyt korkkaamaan näitä, koska Sampar-testit on kesken, mutta kohtapuoliin.

Redken-tytön täytyi saada lisää Redkeniä. Shampoo+hoitis -setit maksoivat vähän päälle 40€. Päädyin All Soft -sarjaan, koska siitä en ollut pesutuotteita käyttänyt. Muutaman käyttökerran perusteella olen ihastunut näihinkin, vaikka eivät piekse ykköslempparia Color Extend Sun -sarjaa.

Olin etukäteen ajatellut, että vartalovoiteita en sitten osta yhtäkään. Niin.. Nappasin (mielestäni) Lumenet vitosen korista, mutta kotona huomasin pinkin maksaneen pari euroa enemmän. Pinkki on korkattu ja siinä on ihana marjaisa tuoksu ja todella hyvä ihofiilis. Siinä on myös 25ml vähemmän tavaraa kuin vihreässä, häh! En ole kahlannut vihreän incistä läpi, että onko siinä oikeasti koivua, mutta allergiapelossa en silti aio korkata sitä siitepölykaudella. Syksyllä sitten, niiden viidentoista muun kropparasvan kanssa.

Tykkäättekö te vielä ostospostauksista? :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Kaisuli / SiameseLipstick tiistai 20. toukokuun 2014 at 09:57

  Joo tykätään! :) Minä olen myös koivun siitepölylle allerginen, mutta kosmetiikkatuotteista en ole koskaan mitään reaktioita saanut. En usko että tuossa koivua paljoakaan on mukana. Tuo Shiseido-setti näyttää ihanalta, merkin ihonhoitotuotteet kiinnostavat minua joten jos olisin itsekin hullareille päässyt, olisi varmaan päätynyt ostoskoriin. Laitahan sitten kokemuksia kun ehdit niitä käyttää :)

  • Reply Myy tiistai 20. toukokuun 2014 at 11:31

   Mä sain jokunen kesä sitten Madarasta oireita, niin sen jälkeen on ollut varovaisempi. :) Laitan varmasti!

 • Reply Sara tiistai 20. toukokuun 2014 at 10:54

  Mä tykkään aina ostopostauksista! :-) Monta munkin lempparia sulle on tarttunut hullareilta mukaan. Hankin itsekin juuri tuon Guerlainin aurinkopuuterin ja olen tykännyt siitä tosi paljon, ja Redkenin All Soft on mun mielestä ihan parhautta. Hyviä ostoksia siis. :-)

  • Reply Myy tiistai 20. toukokuun 2014 at 11:32

   Aurinkopuuteri on niiin ihana <3

 • Reply Salla tiistai 20. toukokuun 2014 at 11:31

  Joo tykätään!! Mä olen kaivannut sun kuukauden ostokset -postauksia <3

  • Reply Myy tiistai 20. toukokuun 2014 at 11:32

   Lopetin ne, kun iski tavaramäärä-ahdistus, mutta ehkä täytyy yrittää uudestaan :D

 • Reply Aamu tiistai 20. toukokuun 2014 at 11:35

  Hyvät ostokset! Minulla on aina tavaramäärä -ahdistus, mutta itse pidän kovasti ostospostauksista ja ”himotus -postauksista”. :D

  • Reply Myy tiistai 20. toukokuun 2014 at 11:38

   Siitä tuli itselle hyvin konkreettista (eli ahdistavaa), kun listasi koko kuukauden hankinnat samaan pakettiin.. :)

 • Reply Theressa tiistai 20. toukokuun 2014 at 15:56

  Ostospostaukset on ihan huippuja! :) Ja nyt sitten taitaa olla sinun syytä, jos päädyn kauppareissulla ostamaan Isadoran kynsilakkoja, niin ihania nuo! :D

  • Reply Myy tiistai 20. toukokuun 2014 at 21:45

   Oho hups :D

 • Reply Jonna H. tiistai 20. toukokuun 2014 at 17:56

  Tykkään!

  Tosi kivan kokoiset nuo Shiseidot, 30ml:stä riittää jo hyvin testattavaa.

  • Reply Myy tiistai 20. toukokuun 2014 at 21:46

   Joo varsinkin tuo kosteusvoide riittää ties kuin pitkälle :)

 • Reply Anonymous tiistai 20. toukokuun 2014 at 19:27

  Ostospostaukset ovat niin mielenkiintoisia!

  Waterlily

  • Reply Myy tiistai 20. toukokuun 2014 at 21:46

   Kiva kuulla! Sitten niitä tulee jatkossakin :)

 • Reply Petra / Viilankantolupa keskiviikko 21. toukokuun 2014 at 05:45

  Mäkin tykkään ostospostauksista. Ostoksen taustalla on yleensä aina jokin syy. :)

  • Reply Myy torstai 22. toukokuun 2014 at 21:54

   Välillä se syy on hyvä, välillä jotain muuta.. :)

 • Reply Taru/MissAria torstai 22. toukokuun 2014 at 09:36

  Toi vihree lumene oli kiva, mut varo ettei sulla oo yhtään naarmua ihossa kun sitä laitat, mulla se ainakin poltti niin vietävästi kun olin selkään onnistunu rapsuttamaan pienen naarmun.

  • Reply Myy torstai 22. toukokuun 2014 at 21:54

   Kiitos, täytyy muistaa varoa! :)

  Leave a Reply