Dior, Meikkipohjat

Dior Rosy Glow Healthy Glow Awakening Blush

Mikä nimihirviö! Haaveilin Diorin kevätkokoelmassa ilmestyneestä poskipunasta puolitoista kuukautta. Tuotteen ideana on luoda uniikki sävy jokaisen iholle, vähän kuin rakastamani Diorin Lip Glow, mutta poskiversiona. :)

Järkiminä sanoi, että en tarvitse sitä.
Tunneminä sanoi, että todella tahdon sen.
Järjen mukaan se on kallis.
Mutta niin kaunis?
Tarpeeksi kauan pähkäiltyäni järki totesi, että minullahan on vain yksi karkkipinkki poskipuna ja se vetelee viimeisiään.
Tunne hyppi riemusta kattoon ja lähti ostoksille.

Pidän selektiivisen kosmetiikan ylellisistä pahvipakkauksista ja samettipussukka tuo oman lisänsä.

Rasia on yläosastaan hopean värinen ja alaosa on hieman hassusti läpinäkyvää muovia. Ehkä sillä on haettu yleisilmeeseen keveyttä ja ilmavuutta.

Sisältä löytyy iso, hyvä peili sekä sievä, mutta hieman tarpeeton sivellin. Tämä on kyllä sieltä paremmasta päästä ja reissussa voisi pärjätä ilman kunnollista täysikokoista poskipunasivellintä. Suurkiitos punan päällä olevasta jämäkästä muovisuojasta, koska en pidä suojattomista peilin sotkevista tuotteista.

Poskipunan pinta on painettu täyteen Diorin logoa ja itse tuote tuoksuu melko voimakkaasti ruusulta. Häkellyttävää! Sellaiselta hieman mummomaiselta, saippuaiselta ruusulta. Onneksi tuoksu ei tunnu enää iholle levittämisen jälkeen.

Poskipunasta on vain yksi sävy, 001 Petal. Mikäli olen ymmärtänyt oikein, on tämä jäämässä vakiovalikoimiin. Sävy näyttää rasiassa hurjan pinkiltä, mutta ei ole niin pelottava päästyään iholle. Koostumus on ihanan pehmeä. Tuotetta irtoaa siveltimeen helposti, joten yhdestä kahteen pyyhkäisyä siveltimellä riittää pitkälle.

Hintaa tällä on Stockmannilla 52,70 euroa. Punaa on 7,5 grammaa.

Sain samalla näytteen uudesta Miss Dior Eau Fraîchesta. Piru vieköön! Se tuoksuu ihollani niiiin hyvältä. Pehmeltä ja puuteriselta. En olisi muuten tullut edes nuuhkineeksi tätä ja lapulta haisteltuna se ei iske. Jostain syystä se herää ihan eri tavalla henkiin ihollani. Joutunen huomenna suuntaamaan takaisin tiskille.

Asiaan mitenkään liittymättä: meidän asuntomme myytiin ensimmäisestä julkisesta näytöstä. Mikä helpotuksen tunne! Uusi kun on ostettu jo maaliskuun alussa ja velat kahdesta asunnosta tuntuivat hienoisena taakkana hartioilla. Nyt voin rauhallisin mielin keskittyä fiilistelemään alkukesästä tapahtuvaa muuttoa. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Pumpulipupu maanantai 2. huhtikuun 2012 at 22:17

  Oikein kivalta näyttää, ihana! Ja joskus voi vähän sortuakin, ja Diorin meikeissä kyllä harvemmin pettyy! :)

 • Reply Myy maanantai 2. huhtikuun 2012 at 22:27

  Se on kyllä totta, että Dior harvemmin aiheuttaa pettymyksiä. Ei ole minulle varmaan koskaan. :) Tänään kotiutui tuo tuoksukin, hupsis..

 • Reply Maija maanantai 2. huhtikuun 2012 at 23:46

  Mun pitää varmaan lopettaa blogien selailu sillä mulle on viikon verran päivittäin tullut jokin kosmetiikkaihastus jonka ajattelen ostavani loppuviikosta lentokentältä… Toivottavasti unohtaisin niistä edes puolet, ei taida muuten aika, poikaystävän hermot tai talous riittää! :)
  Mutta siis aivan ihastuttavan sävyinen poskipuna! :)

  Ja joo, tietenkin tuota tuoksuakin pitää mennä nuuhkimaan! ;)

 • Reply Kissaämmä! maanantai 9. huhtikuun 2012 at 14:00

  Sain tuon Diorin samaisen poskipunan töistä ja olen hieman epäileväinen vielä sen suhteen. :D

 • Reply Laila lauantai 11. elokuun 2012 at 14:41

  Diorin puna on yksi parhaimmista kosmetiikkaostoistani. Laatua koko rahalla. Puna saa ihon näyttämään hämmästyttävän hyvältä, terveeltä ja raikkaalta. Loistotuote, joka jää vakivalikoimiini!

  • Reply Myy tiistai 14. elokuun 2012 at 22:36

   Olen myös tykännyt tuosta todella paljon! :)

  Leave a Reply