LivBox

LivBox vuosi 2013

Olen tilannut LivBoxia nyt vuoden ajan ja saanut siis 12 boksia. Mitäs niistä on löytynyt?

Kasvotuotteista kärkeen nousee kasvovoiteet huimalla kahdeksalla kappaleella. Seerumeita oli kolme, silmänympärysvoiteita kaksi. Putsareita oli vain kaksi ja kasvovesiä säälittävästi yksi. Kuorintoja kaksi, naamioita yksi. Mielestäni tuota voidepottia voisi jakaa hieman tasaisemmin muihinkin tuotteisiin. Esimerikiksi naamioita on aina ihana kokeilla! Ja tämä seerumiharakka tahtoisi toki lisää seerumeita. Huulirasvoja tuli yllättäen vain yksi, vaikka luulin sen olevan todella helppo boksituote.

Käsivoiteita tuli vain kolme, vaikka jossain vaiheessa tuntui, että niitä tuli enemmän. Neljä vartalovoidetta, yksi öljy. Kolme suihkugeeliä. Aika tasapainossa.

Shampoita tuli vain yksi ja sekin oli palaversio. Kuivashampoita kaksi. Hoitoaineita ei yhtään, mutta yksi naamio. Näen tässä aukon! :) Ensi vuonna voisi tulla hieman enemmän suihkussa käytettäviä hiustuotteita. Hiusöljyjä kaksi, muotoilusuihkeita kolme ja yksi hiuslakka. Kaksi hiuskoristetta, jotka harmiksi molemmat oli pitkälle tukalle.

Meikkipuolelta tuli vähän kaikkea. Itse kaipaisin bokseihin lisää meikkejä. Luomivärejä ja huulikiiltoja oli molempia kaksi. Kaikki muut (eyeliner, ripsiväri, irtoripset, huulipuna, rajauskynä, primeri, bb-voide, puuteripaperit) jäivät vain yhteen. Ymmärrän kyllä, että esimerkiksi meikkipohjissa sävyt tulee ongelmaksi. Mutta huulipunat, luomivärit ja rajauskynät on helppoja. Yhtään meikkisivellintä ei boksista tullut (buhuu), yksi meikkisieni sentään tuli. Vaadimme lisää meikkejä!

Kynsilakkoja tuli yllättävät kuusi kappaletta, jos lasken kynsitarrat mukaan. Aika paljon, mutta ne on suht helppoja. Tuoksuja tuli seitsemän, joista kuusi oli pieniä näytteitä ja yksi minikoko. Näytteet on jees, kunhan ne on (mielellään suihkutettavissa) pulloissa. Tykkäsin joulukuun boksin tavasta laittaa useampi tuoksunäyte.

Laskin tuotemerkkejä olleen yli 50! Huima määrä ja tässä on saatu melko laaja katsaus eri merkkeihin. On ollut markettia, hoitolaa, ekoa ja aavistus selektiivistä. Toivoisin ensi vuodelle hieman enemmän panostusta selektiivisiin merkkeihin, vaikka sitten hoitolamerkkien kustannuksella. Eniten tuotteita bokseistani löytyi Clarinsilta ja Olaylta, molemmilta neljä. Yhteistyön Clarinsin kanssa toivon jatkuvan, mutta yksikään Olayn tuotteista ei ole minulle sopinut. Kakkossijalle kolmella osumalla pääsi Louis Widmer. Kolmannen sijan kahdella osumalla jakoi useampi merkki; Académie, Clinique, Bonacure, Boss, Burt’s bees, Glitter, Goldwell, Lavera sekä Roberto Cavalli. Kaikki loput merkit jäivät yhteen tuotteeseen.

Olen siis päässyt vuoden aikana kokeilemaan yli 70 uutta tuotetta. Tai no, ei ihan jokainen uusi ollut. Ja en minä kaikkea ole ehtinyt vielä kokeilla. Mutta teoriassa! Todettakoon vielä se, että boksin sisältö on vaihdellut ja nämä ”tilastot” on laskettu ihan vaan omien laatikoiden perusteella. :)  LivBox-aiheisia postauksia löytyy oman tunnisteen alta. Loppuun vielä yhteenveto kaikista vuoden bokseista.

Tammikuun suosikeiksi nousi Louis Widmerin loistava silmänympärysvoide (jonka normaaliversio harmiksi myydään purkissa) sekä Dermalogican ”seerumi”, joka osoittautui hyväksi öljyksi. :) Näin jälkeen päin katsottuna boksi on ollut todella hyvä kokonaisuus, eikä yksikään tuote ollut huono, vaikka annoinkin Moroccanoilin muutaman käyttökerran jälkeen eteenpäin.

Helmikuun suosikiksi nousi Gallianon ihanan kirpsakka tuoksu, jonka ostin myöhemmin täysikokoisena. Olayt eivät sopineet minulle yhtään (Mies käytti ne), vartalovoi oli kuraa ja Essie tylsän värinen.

Maaliskuun suosikiksi nousi Primaveran raikas suihkugeeli. Hippiboksi ei kokonaisuutena ihan iskenyt. Ziajan voide oli ihan kiva ja Burtin hyvä käsivoide on vielä korkkaamatta (olen käyttänyt tätä ison purkin aikaisemminkin). Shampoopala aiheutti minulle allergiaa (Mies käytti) ja Laveran lineri päätyi arvontaan.

Huhtikuun suosikiksi nousi Avènen kasvosuihke. Se hengailee meikkipöydällä ja pelastaa liian puuteroidun meikkipohjan. Simplen lapuista en tykännyt ja Paesen luomiväri odottaa pääsyä eteenpäin. Cliniquen voide on vieläkin käytössä, ripsiväri korkkaamatta.

Toukokuun suosikiksi nousi.. Ei mikään. Tahtoisin sanoa Ciaten lakka, mutta en ole lakannut sillä vielä. :D Hehe hups. Paperipuuterit päätyi eteenpäin, koska en todella tarvitse niitä. Academien voide oli ihan kiva. Lash Card lensi roskiin ja ripsitupsut on korkkaamatta (ostin sentään liimaa viime kuussa!). Laveran käsivoide on nyt käytössä, siitä lisää erikseen.

Kesäkuun suosikiksi nousi Clarinsin huulirasvamainen huulikiilto. Ihana tuote! Aftersun oli ihan kuraa. Molemmat kasvovoiteet käytti Mies (Olay ihan jees, Clinidermistä ei tykännyt). Clarinsin BB oli järkyttävän tummaa, mutta muuten olisi kyllä päässyt käyttöön. Dependillä en ole tainnut lakata, hups.

Heinäkuun suosikiksi nousi Carmexin huulirasva, joka on jo entuudestaan vanha HG-tuotteeni. Bonacuren hiusnaamio oli ihan kiva. Herbinan kuivashampoo odottelee edellisen loppumista ja korkkaan sen sitten. Sunsilk ja Glitterin viritelmät menee siskolle.

Elokuun suosikiksi nousi Ahavan kasvovoide. Miellyttävä koostumus ja ihana tuoksu. Muita en olekaan vielä korkannut. Öljy odottelee edellisen loppumista, putsari ensi kesää ja kuorinnan ohi ajoi toinen tuote, joten sekin odottelee vuoroaan. Burtin kiillon käytän kyllä, en vain vielä viitsinyt korkata, kun yritin käyttää paria muuta kiiltoa pois. Alan kuulostaa tuotejemmaajalta, mutta se taitaa olla ihan totta. ;)

Syyskuun suosikiksi nousi myös tyhjää. Bossin tuoksu ei ollut mieleeni ja puhdistusmaidoista en tykkää. Saippua oli todella tujua, mutta en tajunnut sen olevan tiiviste. Max Factorin vihreä luomiväri ei ole tainnut päästä kuin yhteen meikkiin. Clarinsin kanssa en ole päässyt vielä samalle aaltopituudelle.

Lokakuun suosikiksi nousi Born to Bion raikkaan mangoinen suihkugeeli. Jacobsin tuoksu ei ollut mieleen. Kaikki muut.. odottelee vuoroaan. :D

Marraskuun suosikeiksi nousi vanhat tutut; Batisten kuivashampoo ja Vichyn Idéalia-voide. Sieni on käytössä ja lakan voisin heittää käsilaukkuun. Naamio odottelee kylppärin kaapissa, että raaskisin korkata sen.

Joulukuun suosikikeista en vielä osaa sanoa, mutta veikkaisin MSCHICin huultenrajauskynän olevan vahvoilla. Toisaalta ihastuin Cavallin tuoksuun.

Mielestäni LivBox on hauska yllätys joka kuukausi, vaikka välillä boksipostauksista taitaa huokua hieman liikaa negatiivisuutta.. :) Ihan sitä 15 euroa en siitä kyllä haluaisi maksaa. Menen vielä sillä vanhalla halvemmalla tilaushinnalla ja parilla viimeisimmällä uusintakerralla olen onnistunut löytämään alennuskoodin, jolla bokseille on jäänyt 10-11 euroa kuukausihintaa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply netta maanantai 9. joulukuun 2013 at 07:03

  Tosi kiva katsaus vuoden livboxeihin! Yllätyin hieman noista määristä, nimittäin olin jotenkin ajatellut, että 12 kuukauteen olisi mahtunut vieläkin enemmän rasvoja – niitä kun on tuntunut tulevan joka välissä. Toki boksien sisältö on vaihdellut saman kuun sisällä, mutta näistä laskelmista saa kuitenkin parempaa osviittaa kuin siitä omasta ”musta tuntuu…” -tuntumasta.:D

  • Reply Myy maanantai 9. joulukuun 2013 at 12:45

   Mäkin olin ihan varma, että käsivoiteita olisi tullut enemmän. :)

 • Reply Elli maanantai 9. joulukuun 2013 at 08:33

  Saitko huhtikuussa sekä silmänympärysvoiteen että ripsarin? Epäreilua! ;D Itse sain ripsarin, jonka onneksi sain eteenpäin äidilleni.

  Yllättäen omaksi suosikikseni vuoden bokseissa nousee palashampoo, vaikka omaankin hieman nihkeän suhtautumisen luonnonkosmetiikkaan :)

  • Reply Myy maanantai 9. joulukuun 2013 at 12:45

   Apua, en muuten saanut! Sain silmänympärysvoiteen kaverilta, joka ei sitä tarvinnut. Boksista tuli ripsiväri. Olin kuvannut ne kuitenkin samaan kuvaan ja unohtanut koko asian. :D

 • Reply Jonna H. maanantai 9. joulukuun 2013 at 11:56

  Ihana kattava postaus näistä! Itsenäni varsinkin kiinnosti suunnattomasti tuo statistiikka. :)

  • Reply Myy maanantai 9. joulukuun 2013 at 12:46

   Näitä oli hauska laskea. :)

 • Reply Kaisuli / SiameseLipstick maanantai 9. joulukuun 2013 at 12:56

  Kiva postaus! Mulle tuli Livbox alkuvuodesta sen 3 kk, ja lopetin tilaamisen siksi että taso laski niin paljon. Hinnannousun jälkeen pientä petraamista on ollut havaittavissa, mutta luulen että mäkin vain valittaisin suurimmasta osasta tuotteita :D Aika moni noista 3 kk:n boksien tuotteista meinaan päätyi eteenpäin. Primaveran suihkusaippua ja LW:n jo ennestään tuttu HG-sy-voide jäivät parhaimpina mieleen.

  • Reply Myy maanantai 9. joulukuun 2013 at 13:01

   Sekaan mahtuu kyllä paljon huteja. Silti olen koukussa. :D Mikä mua vaivaa?!

 • Reply Liisa maanantai 9. joulukuun 2013 at 13:00

  Hyvä postaus ja katsaus menneeseen vuoteen! :D Itsehän en tilaa LivBoxia, ja oon kiittänyt itseäni siitä joka kuukausi, kun LB-postauksia alkaa kilistä Blogloviniin. Jotenkin vaan… Ei :D Toivottavasti meikkejä tulis ens vuonna enemmän :)

  • Reply Myy maanantai 9. joulukuun 2013 at 13:02

   Enempi meikkejä tekis kyllä ihmeitä. :) Saa nähdä pääsenkö boksikoukusta eroon, jos niitä ei ala tulla.

  Leave a Reply