Clinique, Silmänympärysvoiteet

Clinique All About Eyes Rich

Olin pitkään halunnut testata tätä monessa paikassa hehkutettua silmänympärysvoidetta. Osa saikin sen viime keväänä LivBoxista, mutta minä sain harmikseni ripsivärin. Marisin asiasta ääneen ja sain ihanalta bloggaajakaverilta purkin, kun hänellä ei ollut sille tarvetta. Oi kiitos! Olen aikaisemmin kokeillut sarjasta seerumia, siitä voitte lukea täältä.

Cliniquen ihonhoitopuolella ihotyypit on jaettu numeroilla neljään kastiin. Itse olen tyyppiä yksi eli kuivasta todella kuivaan. Kakkonen on suunnilleen kuiva sekaiho, kolmonen rasvainen sekaiho ja nelonen rasvainen iho. Hieman hämmentävää, että tämän tuhdin voiteen sanotaan sopivan kaikille ihotyypeille.

AAE Rich on nimensä mukaisesti varsin tuhtia voidetta. Koostumus tuntui alkuun liiankin kiinteltä, kun voide ei meinannut tarttua purkista sormenpäähän. Käytettyäni noin kolmanneksen, alkoi voide vihdoin notkistua ja sitä sai kynnen spaattelin sijaan kaapaistua myös ihan vaan sormella. Voide kosteutti ja suojasi ihoa hyvin, eikä minulla varsinaisesti ole siitä mitään pahaa sanottavaa. Silmänympärykset voivat hyvin tätä käyttäessä, eikä ihottumaa näkynyt (tosin ei pakkasiakaan). Tuote ei kuitenkaan sytyttänyt, enkä lähtisi sitä sen enempää hehkuttamaan ja suosittelemaan. Päätyi kategoriaan ihan jees, ihan kiva, ihan ok. 5ml näytepurkki oli todella riittoisa, joten uskon täysikokoisen 15ml purkin kestävän pitkään.

Yleensä tutkin tuotteiden incin edes pintapuolisesti läpi ennen käyttöönottoa. Tämä oli ensimmäinen voide pitkiin aikoihin, jonka käytin kokonaan tietämättä sisällöstä mitään. En löytänyt sitä Cliniquen sivuilta, enkä pikaisella googlauksella. Jäin siis pimentoon.

Tämä taitaa olla monen lukijan suosikki. Löytyykö muita, jotka ei niin innostuneet?

Tuote on saatu toiselta bloggaajalta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Liisa tiistai 21. tammikuun 2014 at 11:08

  Mullakin on juuri nyt kokeilussa samainen Livboxista tullut viisimillinen, ja on kyllä riittoisaa tavaraa, huh! :) Kosteuttaa kyllä mukavasti, ja sopii mun ”3-tyypin” iholle mainiosti. Ja nyt näin pakkasillakaan mun silmänympärykset eivät ole kuivahtaneet, hurraushuutoja!

  • Reply Myy tiistai 21. tammikuun 2014 at 11:16

   Mietin jo jossain vaiheessa, ettei tää lopu ikinä :D

 • Reply The Duvessa tiistai 21. tammikuun 2014 at 11:10

  Mä tykkäsin, mutta kesällä se tuntui välillä liian tujulta. Ja siis yleensä ihon rasvaisuus ei silmänympärysiholla näy, joten sen takia varmaan sopii kaikille :)

  • Reply Myy tiistai 21. tammikuun 2014 at 11:16

   Totta :)

 • Reply Riitta tiistai 21. tammikuun 2014 at 11:12

  Hitsiläinen, juuri tätä on tehnyt mieli kokeilla jo pitkään, muttei sitten ehkä kannatakaan..? Pitänee pyytää testeri Cliniquen ständiltä.

  • Reply Myy tiistai 21. tammikuun 2014 at 11:15

   Moni muu on kyllä tykännyt, joten käy ihmeessä pyytämässä näyte :)

 • Reply Ilona tiistai 21. tammikuun 2014 at 11:17

  Tää on mun talviajan suosikki! Kesällä liian tujua, mutta nyt en selviäisi ilman tätä, silmänympärysiho kuivuisi ihan rusinaksi. Yllättävää kyllä, koska mulla on muuten nelostyypin iho, mutta silmänympärysalue on aika lähellä ykköstasoa. Aamuin illoin rasvailu ei ole tähän mennessä ollut yhtään liikaa.

  • Reply Myy tiistai 21. tammikuun 2014 at 11:21

   Mun hämmennykset oli siis ihan turhia :D

 • Reply Helena tiistai 21. tammikuun 2014 at 12:36

  Minäkin käytin tän just loppuun ja tykkäsin! Tää tuntui kosteuttavan tehokkaasti ja rauhoittavan mun superherkkää silmänympärysihoa, voisin siis ostaa täysikokoisenkin kun muut on kokeiltu ja käytetty pois.. :)

  • Reply Myy tiistai 21. tammikuun 2014 at 13:12

   Mä olisin varmaan tarvinnut tämän alle seerumin tuomaan lisää kosteutta rasvaisuuden kaveriksi. :)

 • Reply MariaGlow tiistai 21. tammikuun 2014 at 12:46

  http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_1ae452143.html

  Tuolta löytyy inci :) Tykkään tosta sivusta kun sieltä löytyy monien tuotteiden inci. Haluaisin itsekin kokeilla tuotetta, mutta allergia estää.

  • Reply Myy tiistai 21. tammikuun 2014 at 13:11

   Kiitti! :) Ei ihme, että tuntuu tuhdilta ja kosteuttavalta, kun sheavoi heti toisena.

 • Reply sabiha keskiviikko 22. tammikuun 2014 at 00:27

  Minulla on talvikäytössä ollut jo pari vuotta . Normaalikokoinen purkki on puolessa välissä ja menee niitä 2kpl syksystä kevääseen.Laitan oikein paksusti silmän ympärys iholle melkein naamiona öisin.( olen 52v.) päivällä normaali kerros.

 • Leave a Reply