Apteekkikosmetiikka, Born to Bio, Deodorantit, Dermosil, Ekokosmetiikka, Gatineau, Huulivoiteet, Isännän, Käsivoiteet, Kasvojen puhdistus, Kiehl's, Kynsinauhavoiteet, La Roche-Posay, Lierac, Loppuneet, Lumene, Madara, Mies, Öljyt, Orly, Seerumit, Sephora, Vartalovoiteet

Tammikuun loppuneet

Heti vuoden alkuun tyhjeni hyvä kasa purkkeja ja moni jäi nippanappa helmikuun puolelle. Tänä vuonna päätin säilöä kaikki vuoden aikana loppuneet tuotteet, joten en sen takia tule leikkaamaan mitään auki. Ajattelin ensin, että voi siippa-parkaa, kun makkarin nurkassa seisoo paperikassillinen hullun vaimokkeen roskia, mutta sitten tajusin ettei se tule mitään huomaamaan. :’D Katsotaan kauan siihen menee! Noniin, tuotteisiin..

Gatineau Youth Activating Beauty Serum (30ml) / Miellyttävä ja ylellinen seerumi, jonka kohderyhmää en kyllä ole. Käytin tämän muutamana kuukauden mittaisena kuurina. Tykkäsin, mutta ihmevaikutukset jäi hyväkuntoisella nuorella iholla toteamatta. :)
Dermosil Vitamin E Facial Serum Hyal-X (30ml) / Perushyvä kosteuttava seerumi, joka ei ole hinnalla pilattu (noin seitsemän euroa). Harmiksi ohut ja juokseva koostumus ei toimi tuubissa, vaan tarvitsisi pumpun. Tätä lurahteli käyttäessä turhaan liikaa.

Born to Bio Elixir Sublimant Dry Oil (50ml) / Ihana kuivaöljy! Käytin vartalolle, joten pullo oli siihen säälittävän pieni. Ihana sisältö saa miinusta sysihuonosta suihkepumpusta, josta tuli vain kaksi terävää suihkua. Paitsi toiseksi viimeisellä käyttökerralla, kun se alkoi toimia normaalisti.
Orly Cuticle Oil + (30ml) / Te ette halua tietää kauanko tämä oli auki (sisältö ei tosin mennyt miksikään). Miellyttävä appelsiininen sitrustuoksu ja toimiva tippapullo, josta ei väkisinkään saa lorautettua liikaa.

La Roche-Posay Lipikar Baume AP+ (400ml) / postaus / Ihana, ihana, ihana! Ei muuta.
Madara Pihlaja Daily Defence (60ml) / Ei pihlaja paljoa naapurilleen häviä. Mun virallinen tatuointirasva. Toimisi myös hyvin käsirasvana.

Lierac Magnificence Serum Rouge (samples) / Mainitsemisen arvoinen näytetestaus! Punainen eliksiiri saa ihon tuntumaan ihan jumalaisen silkkisen pehmeltä. Tuoksukin on todella ihana. Parin testipäivän perusteella olen myyty.
Dermosil Refreshing Eye Pads / Kehuin näitä lappuja tovi sitten ja heti iski apua-en-voi-käyttää-kun-en-saa-lisää -panikointi. Hei muija, käyttöön.
Kiehl’s Anti-Perspirant & Deodorant Cream (50ml) / postaus / HG-listalla. Tämän toisen tuubin loppuvaiheessa (eli vuoden yhtäjaksoisen käytön jälkeen) alkoi teho vähän laskea. Täytyy pitää pieni tauko ja palata tähän takaisin vaikka ensi syksynä.

Labello Pure & Natural Camomile & Calendula (5.5ml) / Tylsä huulirasva. Tuntuma oli labellomainen eli ihan ok, kosteutustehot kohtalaiset ja tuoksu tunkkainen. Ei jatkoon.
Sensai Liquid Eyeliner Refill (0.5ml) / HG-rajaustussin täyttösäiliö on pieni ressukka tuon huulirasvan vieressä! Näyttää siltä, että sinne olisi jäänyt jotain, mutta ei jäänyt. Säilytin loppuvaiheessa tussia ylösalaisin, jottai kaiken saisi valumaan käyttöön.

Sephora Express Nail Polish Remover (75ml) x2 / Toinen purkki cremelakoille, toinen kimaltaville. Näin ei ole joka kerta sormet hileissä. Kahden purkin taktiikalla käyttöikää tuli melkein vuosi. Sephoran purkeissa on ihan loistava sieni ja ostinkin kesällä uudet odottamaan. Tällä kertaa toinen on ihan oikeasti glittereille tarkoitettu erikoispurkki. HG!

Lumene Deep Purifying Wash (150ml) / LivBoxista tullut puhdistusgeeli päätyi Miehen käyttöön. Testasin sitä itsekin, mutta on liian pesevää mun nassulle. Mies tykkäsi, mutta tuubi on tuotetta tuhlaileva pumppupulloihin tottuneelle käyttäjälle.. ”Vaatii ammattilaislorauttelijan käyttämään.”
Isännän Parranajovoide (100ml) / Tämäkin tuli (miesten) LivBoxista. Vaahtoihin tottunut käyttäjä ei moittinut ja piti tätä oikeen mukavana, mutta ”tämä kesti vähemmän aikaa ja maksaa tuplat siihen mitä Pirkka-vaahto”. Jahas.

Born to Bion öljy ja La Roche-Posayn voide saatu blogin kautta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Tiltu lauantai 7. helmikuun 2015 at 12:37

  Myydäänkö tuota Born to Bion kuivaöljyä aina tuon kokoisissa pulloissa vai onko tuo matkakoko? Olisi kätevä lennoilla :)

  • Reply Myy sunnuntai 8. helmikuun 2015 at 11:46

   Mä ymmärsin, että tämä 50ml on se normaali myyntikoko. :)

 • Reply hilbert lauantai 7. helmikuun 2015 at 13:54

  Dermosilin seerumi vaikuttaa kivalta, yleensä hyvästä seerumista joutuu maksamaan moninkertaisen hinnan :)

  • Reply Myy sunnuntai 8. helmikuun 2015 at 11:46

   Siinä on kyllä tosi hyvä hinta-laatusuhde! Vähän toimivampi pakkaus, niin se olisi loistava. :)

 • Reply Nella lauantai 7. helmikuun 2015 at 19:37

  Mistä oot hankkinu tota Kiehl’sin dödöä? Oon jo pitkään halunnu testata sitä mut en oo missään siihen törmänny :(

  • Reply Myy sunnuntai 8. helmikuun 2015 at 11:47

   Mä oon ostanut Helsingin keskustan Stokkalta. Ymmärtääkseni Tampereen Stokkalta saa myös. :)

 • Reply Linda sunnuntai 8. helmikuun 2015 at 08:44

  Miehen kommentti on mahtava. Ja hei, totuushan se on! Joo, meillä nykyään mies peseytyy hiuksista ja kasvoista lähtien Lidlin suihkugeelillä. No mikäs siinä, jos itse tykkää. :D

  • Reply Myy sunnuntai 8. helmikuun 2015 at 11:47

   Täällä olisi varmaan aika sama tilanne, jos en sille erilaisia purkkeja nenän eteen tuuppaisi. :D

 • Reply Mia sunnuntai 8. helmikuun 2015 at 20:07

  Tuo Kiehl’sin Deo Cream alkoi kiinnostamaan :) Mun on jo pitkään pitänyt kokeilla Kiehl’sin tuotteita, mutta en ole vieläkään saanut aikaiseksi hankkia mitään :D

  PS. Tutun kuuloinen kommentti sun mieheltä :D Mun mies tyytyisi myös halpoihin purkkeihin, jos en kiikuttaisi sille joskus jotain muitakin vaihtoehtoja ;D

  • Reply Myy tiistai 17. helmikuun 2015 at 18:49

   Mä aloitin Kiehl’s-kokeiluni deosta ja siihen olen jämähtänyt. :D

 • Reply Jonna H. sunnuntai 8. helmikuun 2015 at 22:15

  Mä käytän pihlajaa käsivoiteena, todellakin toimii siihen tarkoitukseen. <3

  • Reply Myy tiistai 17. helmikuun 2015 at 18:50

   Kiva kuulla! :)

 • Reply Sonia maanantai 9. helmikuun 2015 at 05:34

  Hyvin on tuolla pari vuotta sängyn vieressä kökkineet mun pullot, sopiva kassi vaan. :D

  • Reply Myy tiistai 17. helmikuun 2015 at 18:50

   Valitsin tommosen jättimäisen Zion pahvisen kenkäkassin. :D

  Leave a Reply