Absolution, Ekokosmetiikka, Frantsila, Jolie Box, Khadi, Patyka, Seerumit, Shampoot, Silmänympärysvoiteet, Suihkugeelit

Lokakuun Jolie Box

Tässähän ollaan vielä lokakuun puolella! :)

Absolution Le Lavant Corps Doux (200ml) – Tämä on hemmottelua parhaimmillaan: lempeästi pesevä öky-eko-suihkutuote, jota ei raaskisi koskaan ostaa. En vain pysty järkiperustelemaan itselleni kallista suihkugeeliä, kun se valahtaa niin nopeasti viemäriin. Vartalovoide on sitten ihan eri asia.. No, aion nauttia jokaisesta pisarasta.

Patyka Advanced Plumping Serum (näyte 10ml) – Oijoijoi! Seerumit on mun heikko kohta. Tämän tehokosteuttajan supervoima pohjautuu hyaluronihappoon (kolmessa eri molekyylikoossa). Tuun jotenkin tosi hyvälle mielelle, kun matkakokoiset tuotteet on pakattu kunnolla eli tämäkin on tyhjiöpumppupullossa, eikä halvassa tuubissa.

Frantsila Säteilevä Katse Silmänympärysvoide (15ml) – Mun täytyy tunnustaa, että en ole koskaan testannut yhtäkään Frantsilan tuotetta. Ehkä hieman hävettää, joten tästä on hyvä aloittaa. Jossain aikaisemmassa boksissa tuli naamio, mutta se oli savipohjainen, eikä sen takia päässyt mun naamalla edes testiin. Sy-voide sisältää suomalaisia luomuyrttiuutoksia sekä kylmäpuristettuja siemenöljyjä.

Khadi Amla Shampoo (näyte 30ml) – Oon tykännyt todella paljon Khadin vartaloöljystä ja ayurveda tietyissä määrin kiinnostaa, mutta shampoo ei tämän kategorian tuotteena napostele. Mun hiusten luonnonkosmetiikkavastaisuus on tainnut ennenkin tulla esille. Tässä shampoossa on todella tymäkkä tuoksu, mutta se kuulunee asiaan.

Näytteinä löytyi Neal’s Yard Remediesin ruusubalmia ja uuden kotimaisen Inari-sarjan päivävoidetta. Ensimmäinen on tuttu tuote ja sitä löytyy yöpöydältä purkki, oikeen mainio yleisbalmi. Inariin en ole vielä tutustunut, vaikka olenkin siitä lukenut.

Mukana oli siis tällä kertaa kaksi täysikokoista tuotetta (suihkugeeli ja sy-voide) sekä yksi reilu näytekoko (seerumi) ja yksi pienempi näytekoko (shampoo). Laskin tälle boksille arvoksi noin 75 euroa. Boksia voi tilata kolmen (noin 26€ per boksi) tai kuuden kuukauden (noin 23€ per boksi) pätkissä.

Ainiin! Tänään tuli – taas täysin puskista – myyntiin vuoden viimeinen Jolie Lux Box. Tähän ”joulupainokseen” on kuulemma pakattu neljä täysikokoista tuotetta sekä setti isompia ja pienempiä maistiaisia. Boksi maksaa 54,50€ eli selvästi enemmän kuin perusboksi, mutta sisällöllä on arvoa yli 210€! Toimitus on viikolla 50, joten en voinut vastustaa kiusausta pieneen joululahjaan – multa mulle. :)

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön, kuten tähän boksitilaukseen.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply