Lifestyle

Kuulumisia ja äänestystä

Huh, olen juoksennellut ympäriinsä pari viikkoa pää kolmantena jalkana. Ensin kevyet kymmenen päivää töitä putkeen ja siihen perään I love me -messut ja parit juhlat. Jospa nyt pääsisi takaisin kiinni normiarkeen myös täällä blogin puolella. :) Messut oli ihanat ja jäi harmittamaan, että ehdin sinne vain perjantaina. Tänä syksynä on muutenkin ollut kivoja tilaisuuksia, joten testissä on paljon kaikkea ihanaa, joista blogiin kirjoitella.

Aloitin myös viime viikolla uuden harrastuksen, joka on mulle todella todella iso juttu. En uskalla hehkuttaa ennen kuin tästä tulee kunnolla rutiinia, mutta olen samalla innoissani ja hyvin kyrpiintynyt. :D Kypsänä aikuisena mm. pillahdin ensimmäisen vartin jälkeen itkuun ja olin valmis lyömään hanskat tiskiin. Ehkä tämä tästä.

Indiedays-Blog-Awards-01

Nutturapää on muuten mukana Indiedays Blog Awards -kilpailussa. Beautybox-sarjassa kilpailevia kauneusblogeja voit äänestää täällä!

Miten teillä lähti viikko käyntiin? :)

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply