Bette Box, Bio2You, Carmex, Herbina, Hiukset, Hoitoaineet, Huulivoiteet, Ihonhoito, Kasvonaamiot, Kasvovoiteet, Lumene, Marc Anthony, RFSU, Shampoot

Helmikuun Bette Box

Haksahdin viime kuun lopussa johonkin alekoodiin ja hupsista, nyt saatte nauttia Bette Box -ruotimisista taas kolme kuukautta.

Helmikuun boksin sisältö ei juurikaan aiheuttanut hihkuntaa ja jäin miettimään, että oliko tässä hairahduksessa mitään järkeä. Toisaalta esim. joulukuun boksi oli niin timanttinen, että haluan uskoa tähän! Joten maaliskuu, anna palaa.

Herbina Gloss & Shine Shampoo (200ml) + Marc Anthony Repairing Macadamia Oil Conditioner (250ml) – Boksin päätuotteina oli täysikokoinen shampoo ja hoitoaine. Mua ei oikeen napostele markettipesutuotteet, joten en innostunut. Katsotaan pääseekö hoitoaine värjäyskäyttöön (sotken kerran pariin viikkoon suoraväriä hoitoaineeseen ja muhittelen päässä ennen pesua). Shampoo päätynee kiertoon, koska tuoksu on niin överin karkkinen, ettei taida sopia edes siipalle.

Bio2You Natural Nutritive Seabuckthorn Cream (50ml) – Ensinnäkin, miksi tämä normaalisti nätissä pumppupullossa myytävä voide on pakattu heppoiseen ja halvalta näyttävään purkkiin? Tuote ei herättänyt mitään mielenkiintoa, joten kävin merkin sivuilta lukemassa siitä lisää tietoa ja hämmennyin. Jotenkin kuvittelisi, että boksiin päätyvillä merkeillä on tarkoituksena edistää tuotteen myymistä, mutta itse ainakin automaattisesti oletan tuotteiden olevan myyntipakkauksissa (miinus pienemmät testikoot) ja en ikinä ostaisi näin pakattua voidetta. Koostumuskin on oletettavasti formuloitu pumppupulloon, joten säilyykö tämä edes purkissa samalla tavalla kuin vähemmän ilman kanssa kosketuksissa olevassa pullossa? Näemmä saatekirjeessä lukee Bette Box Special Edition -pakkaus, mutta tässä tapauksessa se ei tosiaan ole positiivinen asia. Harmi.

Lumene Harmonia Nutri-Recharging Purifyin Peat Mask (näyte 15ml) – Oon ollut tosi fiiliksissäni Lumenen uudistuksista, joten merkki kiinnostaa ihan eri tavalla kuin ennen! Täysin savipohjaiset naamiot ei mun kuivalle naamalle sovi, mutta ehkä turve-savi-seos sopisi? Kiva päästä kokeilemaan. Mua vähän harmittaa, ettei tästä Harmonia-sarjasta tehty sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, kun se kuitenkin on niin lähellä sellaista.

Carmex Classic Moisturising Lip Balm (7.5g) – Vannoutuneena Carmex-käyttäjänä tykkään tästä, mutta täysin sama purkki on tullut boksista kahdesti aikaisemminkin. Vaihtaisi edes tuubiin tai puikkoon. :)

Boksissa oli vielä extrana RFSU Sense Me Oh Yes! Stimulating Gel, pötkö kirpakoita Mentoseja ja pari Harmonia-sarjan näytettä. Mun mielestä intiimigeeli on hyvin ystävänpäivään sopiva lisätuote. Kuvaus on kyllä ihan ympäripyöreä: ”vesipohjainen geeli lisää naisen nautintoa .. l-arginiini, ornitiini ja brasilialainen ginseng voivat vilkastuttaa verenkiertoa .. vaikutus alkaa yleensä 15 minuutin kuluessa.” Eli tästä voi olla jotain iloa tai sitten ei ja vaikutus alkaa, jos alkaa. Mutta karkit on aina kivoja! :)

Mitä tykkäsitte helmikuun boksista?

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Nena Sofia lauantai 10. helmikuun 2018 at 10:30

  Mä tykkäsin kyllä tästä boksista! :) Omassani oli erilainen tuo Lumenen naamio ja hoitsikan tilalta löytyi Amikan kuivashampoon matkapakkaus, mikä kyllä kiinnostikin itseä enemmän.

  • Reply Myy lauantai 10. helmikuun 2018 at 21:28

   No kuivashampoo olis kyllä ollu kiva! :)

 • Reply Kirsi tiistai 13. helmikuun 2018 at 11:04

  Moi! Kerroit että muhittelet ennen pesua suoravärin ja hoitsikan sekoitusta hiuksissasi. Oletko kokeillut sekä kuiviin että kosteisiin, kumpi mielestäsi parempi? Olen itse miettinyt samaa, kun ehkä pelkkä suoraväri voi tuoda liian radikaalin sävyn….?
  Ja tykkään blogistasi tosi paljon, en vain ole ehkä kommentoinut aiemmin vaikka olen jo useamman vuoden seuraillut : )

  • Reply Myy tiistai 13. helmikuun 2018 at 22:21

   Kuiviin hiuksiin levitettynä väri tarttuu paremmin, mutta värihoitsikka-sotkua kuluu enemmän kuin kosteisiin hiuksiin levitettynä. :) Käytän tähän yleensä jotain edullisempaa hoitoainetta, niin raaskii lotrata. Kannattaa alkuun laimentaa ihan reilusti ja sitten lisätä suoravärin määrää, jos lopputulos jää liian pliisuksi. Ja kiitos ihan sikana <3

 • Reply Kirsi keskiviikko 14. helmikuun 2018 at 07:55

  Hei taas, kiitos vinkeistä! Pitää varmaan kans ottaa sitten toi Betteboxin hoitsikka tuohon käyttöön itsekin. Kuiviin hiuksiin ehkä mieluummin laitankin siinä mielessä, ettei tarvi ensin kastella hiuksia ja sitten hengailla ja ootella vaikutusta ennen kuin pääsee suihkuun. Hyvää ystävänpäivää sulle :)

 • Reply Mima sunnuntai 25. helmikuun 2018 at 10:24

  Siis joo tykkäsin enemmän tästä kuin tammikuun boxista mutta en itse ymmärtäny tota voidetta kun ihan samankokoinenhan se pumppupullo olisi ollu ja sit viel oli sikavaikeeta löytää infoa siitä että oliko naamavoide vai kroppavoide. No näköjään naamavoide mutta olisihan se voinu lukea jossakin esim purkussa tai siinä paperissa. Nyt piti 10mintsaa netissä käydä hakea se info 😂

 • Leave a Reply