Aurinkovoiteet, Huulimeikit, Huulivoiteet, Kasvovoiteet, Korres, Suihkugeelit, Tigi

Pakettia puskee!

Olin kerrankin kotona, kun posti jaettiin. Ja btw, kello oli kolme iltapäivällä. Asun kuitenkin Helsingissä ja melkein kantakaupungissa, joten häh? Postit kolahtivat eteiseen ja ovikello soi. Ehdin juuri avata oven, kun postipoika oli vielä rapussa. ”Tää ei mahtunut postiluukusta”.

No shit, Sherlock! :D Paketin paksuutta havainnollistamassa käteen osunut Lumenen huulikiilto (päälle nappasin samalla luukusta tupsahtaneen Stokkan Premiere -lehden peittämään yhteystietoni). Taisi pojalta lipsahtaa vakiolaini sen kummemmin miettimättä. Sain makeat naurut.

Tässä vaiheessa tajusin myös sen, että tein tilauksen 24.5. Ja kirjoitan tätä paketin saapumispäivänä 31.5. Välissä oli vielä viikonloppu, joten näin nopeasti en ole tainnut koskaan saada Lookfantasticista pakettia. Mahtavaa! Mutta mitäs ihanuuksia paketista paljastui?

..styroksia. Hnnngg, jos jotain inhoan, niin pakettien pehmustamista styroksilla. Olen supersähköinen ja minua ällöttää kaikki leijuvat sähköiset asiat.

Löytyihän sieltä jotain!

Kasvojen aurinkovoiteeksi valitsin Korresin uutuuden, Watermelon Sunscreen Face Creamin, jossa on SPF 20. Broad-spectrum sun protection (UVA-UVB-IR) with natural filters. Watermelon extract supports the UV stressed immune system of the skin, prevents photo-ageing and decreases erythema. The organic extract of Active Aloe moisturises the skin and helps reduce the visible signs of ageing. Testasin kämmenselälle, imeytyy hyvin, mutta iho jää hieman tahmeaksi. Mieto tuoksu.

Ihan hauska tapa ilmaista. :)

Lisää Korresin uutuuksia, joiden takia tilauksen tein. Lip Butteria saa nyt myös puikoissa! Jeiii! Ja SPF 15! Muistatteko, kun hehkutin sitä tammikuussa? Täydellisen tuotteen ainoa ongelma oli purkki, koska värillinen voi sotkee sormet. Tilasin kaksi sävyä: Pink ja Rose. Tuo Rose on ihan sama sävy, joka minulla on jo purkissa, mutta se on niin täydellinen. Juuri sopivasti väriä täydellisiin ruusuhuuliin minulle, joka vierastaa voimakkaita huulipunia. Koostumus ihanan rasvainen, mutta jämäkkä. Tuoksuu makealle, mutta ei äklölle. Suosittelen!

Puikko kertoo näin: Lip butter with sun protection that instantly hydrates and softens the lips. Shea butter and Sunflower wax deeply nourish and offer long-lasting care, while Mandarin oil conditions dry lips. Ideal for chapped lips.

Tässä vielä Rose ja Pink. Hieman hailakka kuva.

Kolmen Korresin tuotteen ostamisesta sain lahjaksi kaksi matkakokoista (50ml) suihkugeeliä. Ihanaa, että pakkaukset ovat pienestä koosta huolimatta kauniit. Tuoksuina Cedar ja Vanilla Cinnamon. Hih, näiden nimikin on ”Little Showergel”. :) Cedar tuoksuu melko miehekkäältä ja raikkaalta, Vanilla Cinnamon taas hieman jouluiselta, mutta ei liian.

Ja viimeisenä tämä söpöliini! Tigin Clean Guy Duo. :D Kesän reissua varten Miehelle Clean Guy’s Body Wash ja Clean Guy’s Shave Gel. Sisältöä 60ml.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anonymous sunnuntai 6. kesäkuun 2010 at 11:43

  Hei,
  oletko tietoinen onko tuon Biothermin SOS-kasvosuihkeen valmistus loppunut?

  En ole löytänyt mistään.

 • Reply kiukkupussi sunnuntai 6. kesäkuun 2010 at 20:14

  Mitä apua, en ole kuullut! Ainakin se löytyy vielä Biothermin sivuilta. Toivottavasti on vain väliaikaisesti ollut jostain loppuunmyyty. :/

 • Reply shiny maanantai 7. kesäkuun 2010 at 18:37

  Noi Lip Butterit näyttää syötävän hyviltä!:)

 • Reply kiukkupussi maanantai 7. kesäkuun 2010 at 21:59

  Ne on! :)

 • Leave a Reply