Aasialainen kosmetiikka, Dr. Hauschka, Ekokosmetiikka, Essie, Freeman, Guerlain, Hiukset, Hoitoaineet, Ihonhoito, Jalkavoiteet, Joe Blasco, Kulmakynät, Kynnet, L'Oreal, Lush, MAC, Meikit, Meikkikynät, Muotoilutuotteet, Peitevoiteet, Seerumit, Tosowoong, Vartalovoiteet

Marraskuun suosikit

Marraskuun-suosikit-01

Kuukauden suosikit -sarja jatkuu! Lokakuun lempparit voit lukea täältä. Marraskuun suosikit on täynnä nimihirviöitä, koittakaa kestää. :)

Marraskuun-suosikit-02

Guerlain Météorites Oxygen Care Moisturizer & Radiance Booster – Rakastan seerumeita. Rakastan meteoriitteja. Kun ne yhdistää? TITIYY! Miellän tämän vähän enemmän primeriksi kuin hoitotuotteeksi, joten olen käyttänyt tämän alle hoitonestettä ja seerumia, mutta en laittanut päälle mitään. Orvokin tuoksuinen ihanuus on ollut ikään kuin päivävoiteen ja primerin yhdistelmä. Iho näyttää niin hehkuvalta ja nätiltä! Todellinen pikakaunistaja.

Tosowoong Snail Natural Pure Essence Brightening Formula – Tämä on itseasiassa hyvin neutraali, huomaamaton ja mitäänsanomaton tuote. Silti se on liimautunut osaksi aamuista JA iltaista ihonhoitoa. Korealainen etana-aine on ollut sen verran ohutta, että olen käyttänyt sitä toisen seerumin alla kuin hoitonestettä. Niin aamuin kuin illoin. Tosin nämä essence-nimellä varustetut tuotteet on vähän merkistä riippuen joko ohuita seerumeita tai tuhteja hoitonesteitä, ihan miten sen haluaa ottaa. Ruikin juuri viimeisiä tippoja ulos, niisk. En edes tiedä mistä tätä saa, kun purkki tuli jostain memeboksista.

Marraskuun-suosikit-03

Dr. Hauschka Almond Soothing Body Cream – Kehuin jo kertaalleen! Kehun lisää. Aivan ihana vartalovoide. <3

Lush Sympathy for the Skin Hand and Body Lotion – Ja samat sanat tälle! Marraskuun synkkyys hoidettiin siis uimalla hyvissä voiteissa. Ja nukkumalla, paljon.

Marraskuun-suosikit-04

Freeman Bare Foot Lime + Coconut Butter Cream – Ihan loistava jalkavoidehalpis! Paksua, miellyttävän (miedon) tuoksuista ja kunnolla tuhtia. Käytin satunnaisesti myös käsiin. Meinasin muuten nostaa tähän postaukseen yhden mainion käsivoiteen, mutta nyt kun katson käsiäni näissä kuvissa, niin hyvä vaan etten nostanut. Näyttää ihan siltä, etten olisi rasvannut käpäliä koko kuukautena. :D

Essie Nail Lacquer Recessionista – Joku oli hylännyt tämän ressukan Elisan synttärien vaihtarikasaan! Ihan täydellinen ja tarpeeksi tumma viininpunainen syksylakka. <3

Marraskuun-suosikit-05

L’Oreal Professionnel Pro Fiber Reconstruct Restructuring Serum-in-Cream – Hiuksiin jätettävä hoitovoide pelasti käsiin murenevat latvat. Nyt olen taas uskaltanut harjata hiuksia myös kuivana, kun vielä pari kuukautta sitten lavuaari näytti harjausoperaation jälkeen siltä, että joku sininen mies on ajanut partansa. Kaakaoisen tuoksuinen tuhti voide silottelee ja korjaa (meikkaa) latvat kuosiin. Olin jo linkkaamassa postausta, kun tajusin, etten olekaan vielä tehnyt sitä. Hohoo hupsista.

Marraskuun-suosikit-06

MAC Eye Brows – Sensain loistava automaattikynä on jäänyt lopullisesti syrjään, kun pääsin vauhtiin näiden MACin kynien kanssa. Alkuun pidin näitä liian ohuina ja hitaina, mutta tekniikka onneksi löytyi, koska jälki on niin ihanaa ja skarppia. Lingeringin ostin kesällä, kun tukka oli hieman lämpimämmän sävyinen, mutta sitten siirryin Stylizediin, joka on ihan loistava keskitumma harmaanruskea. Uusi on jo odottamassa, koska tämmöisen loppumishetkeä on vähän vaikea ennustaa. Vielä kun nämä kelpaisi Back2MAC-tuotteiksi (eli MAC-keiju taikoo kuusi tyhjää hylsyä uudeksi huulipunaksi), niin maailma olisi tasapainoisempi paikka.

Joe Blasco Orange Highlight 1 – En voisi ikinä kuvitellakaan käyttäväni tätä korostamiseen, mutta sävy on ollut todella hyvä neutraloimaan tummuutta silmien alta. Käytän tätä pohjalle ja laitan päälle joko meikkivoidetta tai vaaleaa peitevoidetta. Todella pieni määrä riittää. Miinusta muovailuvahaisesta hajusta, mutta kaunis lopputulos palkitsee.

Semmosia! Jei?

Osa postauksen tuotteista saatu, osa ostettu itse.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Tintti lauantai 5. joulukuun 2015 at 15:31

  http://m.ebay.com/itm/381130005475?_mwBanner=1
  Bringbringshop on korealaisen kosmetiikkamyyjä roseroseshopin ebay-kauppa. Itse olen tuon Ebay puolen kautta tilannut ja tavarat tulivat n. 2 viikossa :)

  • Reply Myy lauantai 5. joulukuun 2015 at 22:32

   Jeeee iso kiitos! :)

 • Reply Anni lauantai 5. joulukuun 2015 at 20:14

  Haluaisitko tehdä hajuvesikokoelma-postauksen? :) Olisi kovin toivottu!

  • Reply Myy lauantai 5. joulukuun 2015 at 22:32

   No tottahan toki! :)

 • Reply JonnaH. lauantai 5. joulukuun 2015 at 23:06

  Aah, toi Guerlain on niin ihanaa. <3

  • Reply Myy sunnuntai 6. joulukuun 2015 at 23:08

   Se on rakkautta <3

 • Reply Liisa sunnuntai 6. joulukuun 2015 at 17:05

  Mä meinasin ostaa tuon Guerlainin, mutta skippasin kun katsoin INCI-listan. Alkoholi oli niin kauhean korkealla. Ehkä kesäksi se olis kiva, mutta en näin talveksi halua alkoholipommia kasvoille :) Eyebrows -kynät on munkin suosikkeja!

  • Reply Myy sunnuntai 6. joulukuun 2015 at 23:09

   Mua se ei niin paljoa tässä häiritse, kun käytän alle kosteuttavia tuotteita. :)

   • Reply Liisa maanantai 7. joulukuun 2015 at 11:54

    Okei! Muistelin vaan, ettet tykänny jostain Biothermin tuotteesta (se joku yögeeli?) kun siinä oli alkoholia. Mä taas tykkäsin ite siitä :’D Hahah!

    • Reply Myy maanantai 7. joulukuun 2015 at 12:02

     Se oli ihan kauheeta :’D Tää on samettista kermaa siihen verrattuna!

     • Liisa maanantai 7. joulukuun 2015 at 12:09

      Hahaaa!! Mun pitää antaa tälle siis mahdollisuus :D <3

 • Reply Ilona sunnuntai 6. joulukuun 2015 at 17:23

  JEI! Toi Guerlain on <3.

  • Reply Myy sunnuntai 6. joulukuun 2015 at 23:09

   <3

  Leave a Reply