Kynsilakat, OPI

Uusia lakkoja!

Tein pitkästä aikaa lakkatilauksen. Tarkoitus oli tilata Trans Designilta, mutta osa haluamistani lakoista oli loppu, joten päädyin tilaamaan Nail Etc.:lta. Tilaus oli todella huolella paketoitu (kuplamuovia, Small Flat Rate Box ja päällä vielä kuplamuovikuori). Toisaalta tilasin vain viisi lakkaa, joten mahtui paketoimaan.

Pirates of Caribbean -kokoelmasta Mermaid’s Tears. Hieman utuinen ja jotenkin.. mutainen mintunvihreä creme.

Pirates of Caribbean -kokoelmasta Planks A Lot. Tässä on samaa jännää mutaista utuisuutta kuin edellisessä. Liila creme, ei selkeästi vaalea eikä tumma, vaan sopiva välimuoto.

Pirates of Caribbean -kokoelmasta Silver Shatter. Hohtava hopeinen crackle-lakka. Kimallus iski heti muhun, perus crackleista en ole niin innostunut (tämän lisäksi löytyy pelkästään musta OPI).

Serena Glam Slam: French Open -kokoelmasta Rally Pretty Pink. Kuvassa oudon värinen, tässä on paljon kultaista ja pinkkiä kimallusta. Olen surkea lakkatermien kanssa, onko tämä nyt sitten duochrome? Isken kynsille heti kunhan saan kynnet huollettua.

Femme de Cirque -kokoelmasta I Juggle… Men. Tarkoitettu kerrostettavaksi muiden lakkojen päälle. Toiminee parhaiten tumman pohjalakan kanssa.

Pahoittelen alkuun ylipitkiä kynsiäni. Huoltoväli on vähän venähtänyt ja en ole itse jaksanut hinkata kynsiä lyhyemmiksi.. Tässä lakkaus on jo jokusen päivän vanha. Pohjalla Poshe Treatment Basecoat, kaksi kerrosta Mermaid’s Tearsia, yksi kerros Silver Shatteria ja päällä Seche Vite. En hirveästi ole tykännyt creme-lakoista (mm. joidenkin lakkojen hankalan levitettävyyden takia), mutta tämä levittyi ihanasti ja lyhyemmät kynnet olisi pärjänneet yhdellä kerroksella. Hopeacrackle lohkeili nätisti ja helposti. Tykkään!

OPI:n lakat on muuten kokonaan hävinneet Trans Designin sivuilta. Mitä ihmettä?!

P.S. Yritän (vihdoin) lähiaikoina kasailla sen kuvapostauksen, mutta esittäkää ihmeessä lisää toiveita. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Minna keskiviikko 1. kesäkuun 2011 at 07:28

  Tuo Mermaid’s Tears on kyllä todella kaunis ja tuo OPIn hopea shatter… crackle… mikä lie… on tosi kaunis tuossa yhdistelmässä. :)

  Itsekin huomasin, että OPIt on kadonnu Transulasta. :( Ekana ajattelin, että niillä on jokin päivitys meneillään, mutta nyt ne ovat puuttuneet monta päivää. IIIK! Olisin kanssa kiinnostunu tietää, että mitä ihmettä? :/

 • Reply Myy keskiviikko 1. kesäkuun 2011 at 08:39

  Onkohan OPI kieltänyt Transulta lakkojen myymisen, kun ne on olleet niin naurettavan halpoja? :/ Saa nähdä, toivottavasti tulis jotain infoa joskus.

 • Reply Panda keskiviikko 1. kesäkuun 2011 at 09:54

  Minä huomasin myös asian ja onneksi kerkesin edellisenä viikolla tekemään tilauksen >:D.

  Paljonko tuonne Nail Etc oli postit ja kauanko paketti tuli?

 • Reply Myy keskiviikko 1. kesäkuun 2011 at 10:33

  3-5 lakkaa 15 dollaria ja 6-10 lakkaa 20 dollaria. Jos tilaa sen 9 tai 10 lakkaa, niin sama kuin Transulla. :) Lakat vaan on hitusen kalliimpia..

  Paketti tuli noin viikossa (ehkä ihan vähän päälle) ja tosiaan isot plussat huolellisesta paketoinnista! Olen tilannut tuolta kerran aikaisemmin viime kesänä ja sillon odotin pakettiani useamman viikon.

 • Reply HeidiB keskiviikko 1. kesäkuun 2011 at 13:11

  http://productrater.blogspot.com/2010/05/transdesign-phasing-out-opi-opi-suing.html

  Kannattaa lukea tuolta, jotain kärhämää on siis ollut kai yleisemminkin OPIn ja nettimyyjien välillä.

 • Reply Minna keskiviikko 1. kesäkuun 2011 at 14:57

  Mä pelkään pahoin, että OPI on jotenkin laittanu kiellon heille. :( NYYYYYH!!! H2T ei toimita enää China Glazea Suomeen ja Transulalla ei ole OPIn lakkoja… EIIIIII!!!! :'(

  Juuri kun olen ollut kynsilakkojen ostolakossa, niin sillä välin tapahtuu tälläistä mälsää… :/ Ostolakkoni meinaan juuri tänään loppui… muutama OPIn lakka olis jotka tahtoisin. Mun tuuria taas! Mitä tästä opimme? Ei kannata lakkoilla. ;D

 • Reply Pumpulipupu torstai 2. kesäkuun 2011 at 12:23

  Oi miten kaunis tuo Silver Shatter onkaan. Pitää varmaan kyllä harkita sitä, sillä muilla merkeillähän ei ole Suomessa vielä hopeisia crackleja näkynyt. Ja todella nätisti Silver Shatter sopii yhteen noiden utuisten piraattilakkojen kanssa!

 • Reply Sonia torstai 2. kesäkuun 2011 at 14:50

  Oho, tosta Heidin linkistä selvisi sekin, miksi jotkut OPI:n lakkani ovat vaurioituneet samasta kohdasta. Olinkin ihmetellyt, myyvätkö ne jotain kakkoslaatupulloja nettikaupoille vai missä on syy. Tuollahan se luki.

 • Reply Myy torstai 2. kesäkuun 2011 at 15:11

  Heidi: Kiitos linkistä, selvensi paljon!

  Minna: Nail Etc ainakin vielä toimittaa. Ei selvästikään kannata lakkoilla! ;)

  Pumpulipupu: Kannattaa hankkia, se on todella nätti!

  Sonia: Huomasin ihan saman! Olen luullut, että jotkut lakkani on hinkkautuneet kuljetuksessa tms, kun joku kohta pullosta on sumea. Tämä selittää vähän paremmin. :)

 • Reply norppa torstai 9. kesäkuun 2011 at 21:07

  Hitsi, ihania nää! Kun oon tuota pirates-kokoelmaa ihastellut livenä sokoksella, mutta enhän nyt siihen hintaan raaski ostaa ;) ja toisaalta kuitenkaan ei ihan mitää älyttömän ihmeellisiä värejä oo… paitsi tuo vihree himottais eniten, mutta nail etc:ltä kantsis melkeinpä se 3 tilata kerralla postien takia.

 • Leave a Reply