Academie, Kasvonaamiot, LivBox

Académie Apricot Mask

Académie Scientifique de Beauté on vanha ranskalainen hoitolasarja, joka kertoo panostavansa korkeisiin aktiiviainepitoisuuksiin. Olen tutustunut siihen parin tuotteen verran LivBoxin kautta, mutta muuten se on pysynyt minulle tuntemattomana. Viimeisimpänä boksista on tullut tämä aprikoosinaamio, jonka aktiiviaineena on aprikoosiuute ja sitä löytyy 3,6%. Jahas.

Kevyesti oranssihtava, kirkas geeli on yllättävän ohutta. Naamionapista olisi tarkoitus saada naamio kahdelle, mutta itselläni se olisi riittänyt hyvin kolmeenkin kertaan. Geeliä ei pysty levittämään kovin paksua kerrosta, jottei se ala valua. Ensimmäisellä käyttökerralla osa tuotteesta humahti ihoon hyvin äkkiä ja loput kuivahti kasvoille nahkeaksi kerrokseksi. Olisi pitänyt päästä huuhtomaan tai pyyhkimään kasvot aikaisemmin, mutta minulla oli parikymmentä minuuttia vaativat laput silmien alla.. Niiden takia en myöskään halunnut huuhtoa ihoa, joten sienellä pyyhkimisen jälkeen jouduin pyyhkimään kasvot misellivedellä, että tahmeus lähtisi. Seuraavana päivänä olin fiksumpi ja naamionrippeet huuhtoutuivat nopealla huljautuksella kymmenen minuutin jälkeen. Raikkaan tuntuinen naamio sai ihon hieman freesimmäksi, mutta mitään mullistavaa en huomannut. Tosin tämä on normaalin ja sekaihon tuote, minä olen kosteusköyhä kuiva korppu.

Kahdeksan napin paketti maksaa 42 euroa. Yksi nappi maksaa siis yli viisi euroa, joka ei ole kovin paha, jos vain jaksaa aina naamioida kolmen päivän sarjoissa. Kertakäyttönappia kun ei voi kovin kauaa pitää auki, itse suljin sen paremman puutteessa hiuspinnillä.. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Jonna H. maanantai 10. maaliskuun 2014 at 11:24

  Kuullostaa erikoiselta. Pakkaustapa ei tosiaan välttämättä se paras mahdollinen.

 • Reply Satu maanantai 10. maaliskuun 2014 at 13:06

  Ai noi myydään oikeastikin napeissa… Vähän epäkätevää :/ Multakin riitti tosta kolmeen naamioon, mutta en kyllä ostaisi lisää, koska napin sulkeminen on niin mahdotona.

  • Reply Myy tiistai 11. maaliskuun 2014 at 21:30

   Olisi ihan käytännöllistä ja hygieenistä, jos niissä napeissa olisi oikeasti just tasan yhteen käyttökertaan. :) Nää on vähän turhan isoja.

  Leave a Reply