Biotherm, Seerumit

Biotherm Skin Ergetic Signs of Fatigue Repairing Concentrate

Olen vältellyt tästä seerumista kirjottamista, koska en tiedä mitä kirjottaisin. Tämä oli ihan hyvää. Seerumi lupaa taistella näkyviä väsymyksen merkkejä vastaan, antaa iholle energiaa (?!), kosteuttaa ja heleyttää.

99% ainesosista on luonnollista alkuperää. Tuoksu on luonnollinen. Ei sisällä parabeeneja, mineraaliöljyä, eikä keinotekoisia väriaineita.

Sitten leikitään ohjeiden mukaan kotikemistiä. Ideana on posauttaa erilliseen patruunaan pakattu tehoaine (”huipputiivistetty parsakaaliuute”) tuotteen sekaan juuri ennen käyttöönottoa, jotta seos olisi mahdollisimman tuoretta. Ihan hauska idea.

Tehoaineen sisältävä korkki on pakattu tiiviiseen pussiin.

Plop, mitäs sinne meni?

Käyttöönottopäivä tulisi merkitä pulloon ja seos käyttää kolmen kuukauden kuluessa. Minulla tämä kesti käytössä noin puolitoista kuukautta.

Pidän siitä, että pullossa on pipetti. Pipetit on lähes yhtä hauskoja juttuja kuin pumppupullot. ;)

Koostumus on ohut ja emulsiomainen. Imeytyy todella nopeasti ihoon.

Inci (klikkaa isommaksi). Alkoholi on makuuni vähän turhan korkealla listassa. Ylempi pitkä lista on siis pullossa olevan seerumin ja alempi minilista korkissa olevan parsakaalijauheen.

Lopputulos? Ihan kiva, ihan hyvä, ihan hauska. Ei missään nimessä huono, mutta ei tämä mullistanut maailmaani. En osta uudestaan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply