Alima Pure, Ekokosmetiikka, Hiukset, Jolie Box, Less Is More, Meikit, Meikkipohjat, Muotoilutuotteet, Silmämeikit, SMPL

Maaliskuun Jolie Box

Jolie Box on viime kuukausina tykittänyt aika timanttisia ylläreitä ja tahti jatkui maaliskuussa. :) Teemana oli taikoa hehkua kasvoille ja tuuheutta tukkaan!

Alima Pure Radiant Finishing Powder (4g) – Aliman viimeistelypuuteri oli ihana ylläri! Sain sävyn augusta, joka on inasen tumma, mutta parin testikerran perusteella silti täysin käyttökelpoinen talvikalmolle. Tässä on hentoisia aurinkopuuteriviboja, mutta painotan sanaa hentoisia. Puuteri antaa iholle superkauniin hehkun olematta mitenkään kimaltava. Olen pyöritellyt tätä isoon puuterisiveltimeen ja käynyt sudilla koko kasvot läpi aloittaen poskipäistä. Näin suurin osa hehkusta jää poskille, mutta loput leviää tasaisesti koko kasvoille. Ihan loistava tälläiselle kuivaihoiselle, joka ei muuten juurikaan puuteroi. Jää varmasti käyttöön! Tästä oli ilmeisesti osassa bokseista sävyä olympia, joka on persikanhohtoinen (kuulostaa sekin tosi kivalta).

Alima Pure Natural Definition Eye Pencil (1.14g) – Alimalta oli boksissa myös kynä ja siitä oli kaikilla sama ruskea sävy, patina. En ehtinyt vielä testaamaan silmiin asti, mutta kädelle kynä tuntui mukavan pehmeältä ja swatch pysyi käsivarressa todella tiukasti kiinni. Tässä on pientä kimallusta mukana. Sävyä väitetään viileäksi ruskeaksi, mutta mun lämpösokeiden silmien mielestä tämä on kyllä lämmin sävy. Voisi toimia hyvin luomivärin alla.

Less Is More Mascobadogel (50ml) – Nimihirviö mascobado on täysruokosokeria, jonka lisäksi tässä muotoilugeelissä on mm. metsähunajaa, aloeveraa, bergamottia ja kamomillaa. Hieman liisteristä geeliä voi käyttää joko föönauksen alla tuuheutta tuovana tuotteena tai sitten kuiviin hiuksiin muotoilugeelin tapaan. Ehdin kokeilla tätä kerran. Levitin parin herneen verran (ehkä viisi tai kuusi pumppausta) pyyhekuivien hiusten tyveen ja föönasin. Ei koppuraa ja ihan kelpo kohotus. En kuitenkaan saanut tekstuuria ihan niin paljoa mitä kaipasin, joten lisäsin vielä muutaman pumppauksen kuivien hiusten tyveen. Täytyy seuraavalla kerralla laittaa tuotetta vielä enemmän. :) Tosi kiva, mieto ja vähän makea tuoksu!

SMPL Refreshing Dry Shampoo (35g) – Ihan tuntematon uusi merkki! Tämä ripoteltava kuivashampoo lupailee myös tuuheutta, mutta yhden testikerran perusteella sain vain raikkautta ja huijauspuhtaan tukan. Myönnän myös, että mun käsitys tekstuurista ja tuuheudesta voi olla hieman eri kuin jonkun muun.. Kuivashampoo sisältää maissitärkkelystä, arrowjuurijauhoa, kaakaojauhoa, risiiniöljyä, savea ja vaniljaaromia. Yllättävän kiva yrttituoksu. (Onnistuin löytämään tälle vain yhden jälleenmyyjän.)

Mukana oli vielä seeruminäyte NYR:ltä.

Tässä setissä oli siis kolme täysikokoista tuotetta ja yksi reilunkokoinen matkakoko. Parissa viime boksissa on ollut sen verran reilusti ihonhoitoa, että jopa tälläisen ihonhoitonarkin mielestä oli aika kiva saada meikki-tukka-teemainen boksi tällä kertaa. Laskin näille arvoksi melkein 80 euroa! Boksia voi tilata kolmen (noin 26€ per boksi) tai kuuden kuukauden (noin 23€ per boksi) pätkissä. Itsellä on vielä pari kuukautta omasta puolivuotisesta edessä. :)

Tykkäsittekö?

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön, kuten tähän boksitilaukseen.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Miia torstai 8. maaliskuun 2018 at 08:07

    Mulle tuli tuo sama sävy Aliman viimeistelypuuterista ja nyyhkin, että se on aivan liian tumma. Täytyykin kaivaa se takaisin esille ja kokeilla rohkeasti ennen kuin tuomitsee :)
    Muutenkin kiva boxi tälläkin kertaa.

  • Leave a Reply