Dermosil, Huulimeikit, Käsivoiteet, Kasvojen puhdistus, Kasvonaamiot, Saippuat, Seerumit, Suihkugeelit, Vartalovoiteet

Dermosilin paketti

Tilasin tämän paketin pari viikkoa sitten torstaina (en vain ole jaksanut kuvata). Perjantaina sain ilmoituksen Dermoshopista, että paketti on lähtenyt. Maanantaina oli yritetty soittaa postista, jotta kuljetusaika sovittaisiin. Olin töissä, enkä pystynyt vastaamaan. Yritin soittaa takaisin siihen numeroon, ei vastattu. He yrittivät soittaa minulle, en pystynyt vastaamaan. Yritin uudestaan soittaa, mutta ei.

Arvatkaa mitä sitten kävi? He lähettivät POSTITSE kortin, jossa lukee, että soita numeroon x (oli eri mistä minulle soitettiin) ja sovi aika paketin toimittamiselle. Tämä kortti saapuu siis keskiviikkona postin mukana. Täh? Kuinka vaikeaa on siirtyä nykyaikaan ja lähetää tekstiviesti? Olisin saanut paketin heti tiistaina. Nyt sain sen ”vasta” torstaina (eli viikko tilaamisesta) soitettuani silloin saman päivän aamuna sopivan toimitusajan illaksi.

Ihana kiitos Dermoshopille supernopeasta käsittelystä, koska hyvällä tuurilla paketti olisi ollut minulla maanantaina eli toisena arkipäivänä itse tilauksesta. Mutta posti, arrrgh. Nojoo mennään asiaan..

Peruskauraa: Suihkuöljyä (ihanaa!), intiimisaippuaa ja miehelle suihkugeeliä. Kamalat kulmikkaat putelit on onneksi uudistuneet pyöreiksi.

Oliivisaippuaa kylpyhuoneeseen, Saksanpähkinä-käsivoidetta (tätä on moni kehunut ja muutaman päivän käytön perusteella vaikuttaa lupaavalta) ja hohtavaa vartalovoidetta. Yritän löytää hyvää hohtovoidetta koivilleni, jotta heti pakkasten lähdettyä voin taas olla töissä (työasuun kuuluu hame) ilman sääret peittäviä sukkia. Nyt en ihan tarkenisi, koska välillä on todella kylmä. Inhoan sukka-asioita ja ilman on mukavampi olla. Virallisesti paljaat koivet taitaa olla kielletty, mutta hieman hohtava voide ja kevyt rusketus on aikaisemminkin hoitanut hommansa, eikä kukaan ole tajunnut mitään. ;) Haussa siis kevyttä hohtoa ilman tahmaisuutta. Hohtava itseruskettava on tahmeaa tuntikausia ja tarpeeksi kiiltävä määrä öljyä niljakas. Voisin jauhaa tästä joskus ihan oman merkinnän. :D

E-Vitamiini -puhdistusvaahtoa (mulla on joku hinku tilata myös matkakoko aina kuin mahdollista, vaikka en kauhesti matkusta), aikaisemmin fiilistelemäni Sparkling 25+ -seerumi ja kiinteyttävä kasvonaamio. En tarvitse kiinteytystä, mutta nämä vanhemman ihon naamiot on aina suunnattu kuivalle iholle ja eihän se napakka fiilis haittaa. :) Puhdistusvaahto päätyy tuplapuhdistuksen kakkosvaiheeksi (Lumenen puhdistusöljy ykkösvaiheena, kakkosvaiheen apuna Sensain rakkausrätti), kunhan käytössä oleva puhdistusmaito loppuu.

Vielä hetkellinen innostus Dermosil Vivante -ravintolisien kanssa. Keskimmäisenä oleva Hiukset & Kynnet päätyi epäilevään testiin, koska epätoivoinen kynsikaipuu pakottaa kokeilemaan kaikkea mahdollista. Mukaan tuli otettua myös Sparkling 25+ -ravintolisä (julkaistiin nyt uutuutena seerumien kanssa) ja Dermoshopissa paljon kehutut Suu & Kurkku -imeskelytabletit (kevätflunssaa odotellessa). En ole varma saanko syödä niitä, mutta jos en niin eiköhän Mies ainakin. Mukana myös edellisestä kuvasta unohtunut huulikiilto.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply norppa perjantai 22. tammikuun 2010 at 13:50

  Dermosililta tuli just näytelehti ja siinä oli nuo seeruminäytteet. Pitää testata. Kiinnostuin siinä lehdessä jostain muustakin, en nyt muista, mistä xD

  Harmi, että pitää tilata väh. 50 eurolla, niin paljolla en haluaisi. Kerran tilasin siskoni kanssa, ihan hyviä tuotteita kyllä.

 • Reply kiukkupussi perjantai 22. tammikuun 2010 at 14:53

  Nykyään ei enää tarvitse tilata yli 50 eurolla! Alle viiden kympin tilauksista joutuu tosin maksamaan postikulut, mutta sentään pystyy tilaamaan vain jotain pientä, jos tarvetta muulle ei ole. :)

 • Reply Sikri sunnuntai 7. helmikuun 2010 at 18:53

  Mä niiiin tykkään Dermosta! :) Tuo Hiukset&Kynnet -lisä muuten toimii, mun kynnet, jotka ei ikinä kasvaneet ja vaan katkeilivat, saivat sellaisen kasvupyrähdyksen että huh huh!

 • Leave a Reply