Silmämeikit

Nopea arkimeikki Nakedilla

Kiireisen aamun nopea silmämeikki. :)

– Ensin pohjusta luomi (UDPP).
– Taivuta ripset ja väritä kulmat (Sensai Eyebrow Pencil Grayish Brown). Tai tee ne myöhemmin, minulla on tapana tehdä asiat joskus oudossa järjestyksessä.
– Piirrä ronskilla kädellä leveä musta kynärajaus yläluomelle (UD 24/7 Glide-On Eye Pencil Zero). Jälki saa olla sotkuisempaa, kun se kuitenkin peittyy luomivärin alle.
– Pyyhkäise ripsiraja nestemäisellä eyelinerilla, jotta mahdolliset kynän jättämät kolot peittyvät ja ripsirajasta tulee tummempi (Sensai  Liquid Eyeliner Black).

– Töpöttele rajauksen päälle hohtavaa tummanruskeaa luomiväriä, noin puoliväliin liikkuvaa luomea (UD Darkhorse). Laita samaa tummaa myös alaluomen ulkonurkkaan.
– Levitä loppuluomelle ja luomivakoon hohtavaa hieman vaaleampaa luomiväriä (UD Toasted).
– Häivytä rajat käyttäen apuna ihonväristä luomiväriä (UD Naked).
– Levitä kulmaluulle ja sisänurkkaan korostusväri (UD Virgin).
– Tummenna ulkonurkkaa hieman mustalla (UD Creep).
– Harjaa ripsiin ripsiväri (Benefit BADgal Lash Mascara).

Pohjustuksena Mschic meikkipuuteri. Silmien alla sekä Diorin Nude -peitevoidetta että YSL:n valokynää.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply neitikameleontti perjantai 13. huhtikuun 2012 at 22:09

  Kaunis meikki!
  Mietin kauan mikä adjektiivi kuvailisi tuota ylempää kuvaa. Vangitseva, upea katse. Ja ihanan kuulas iho. :)

  • Reply Myy perjantai 13. huhtikuun 2012 at 23:15

   Oi kiitos! :) Olen niin tyytyväinen, että vuosien etsimisen jälkeen olen löytänyt ihonhoitotuotteet, joilla temppuileva korppuiho pysyy kunnossa.

 • Reply greencorbie lauantai 14. huhtikuun 2012 at 11:39

  Todella nätti meikki! Toivoisin sinulta meikkikuvia, kiitos! :)

  • Reply Myy lauantai 14. huhtikuun 2012 at 14:40

   Kiitos! Olen yleensä aamuisin kiireinen hätähousu ja en ehdi kuvaamaan, mutta täytyy yrittää aina välillä etsiä aikaa kuvien ottamiselle. :)

 • Reply My Favourite Obsession lauantai 14. huhtikuun 2012 at 13:22

  Kiitos inspiraatiosta! Löysin tämän ansiosta Nakedista ihan uusia sävyjä ja uusia tapoja käyttää sitä. Olen ollut jumittunut vakkarisävyihini ja lähden Darkhorsen kanssa yleensä pronssi-kulta-linjalle, mutta nyt tein postauksesi innostamana meikin täsmälleen samalla tavalla, ja siitä tuli tosi kaunis! Olen jostain syystä vierastanut Toastedia ja Nakedille en ole keksinyt mitään käyttöä. Tämä meikki näytti silmissäni todella raikkaalta ja korosti kauniisti ruskeita silmiä. Iso kiitos hyvästä vinkistä! :-)

  • Reply Myy lauantai 14. huhtikuun 2012 at 14:44

   Mahtavaa, että pystyy antamaan uusia vinkkejä! :) Nakedilla on kuitenkin mahdollista tehdä niin paljon erilaisia yhdistelmiä, että sitä helposti jumiutuu omiin juttuihinsa. Minä olen jumittunut tummentamaan ripsirajan ja vaan häivyttämään luomivakoa kohti. Välillä voisi kokeilla klassisempia varjostuksia..

   Ruskeissa (tai sinisissä) silmissä tämä meikki toimii varmasti ihan eri tavalla. Minun vihreät silmät hieman hiipuvat ja silmien väri jää taka-alalle.

  Leave a Reply