You Might Also Like

5 Comments

 • Reply cottoncandy lauantai 22. lokakuun 2011 at 21:31

  Haha, arvasin jo tosta tekstistä, että kyse on tästä mainoksesta! Katoin nimittäin just tänään tämän kyseisen mainoksen :–D On kyllä aika jännä!

 • Reply .Nekku. sunnuntai 23. lokakuun 2011 at 06:20

  Hieno!

 • Reply Ruu sunnuntai 23. lokakuun 2011 at 09:00

  aivan mahtava :)

 • Reply Smettis sunnuntai 6. marraskuun 2011 at 20:52

  Juu, hieno mainos on :)

  ”Eksyin” tänään ensi kertaa blogiisi ja pakko sanoa, että mikä helmi kosmetiikka blogien saralta minulla onkaan ollut hukassa :) No parempi löytää myöhään kuin ei milloinkaan..

  Ahmin heti sun blogitekstejä monta kuukautta taakspäin ja heräsi pari kysymystä. Toivottavasti saan vastauksen kysymyksiin.

  Eli ekana haluaisin kysyä, että miten käytät Redkenin wool shakea? Omistan sellaisen itsekin, mutta en ole päässyt sen kanssa vielä sinuiksi. Minulla on pitkät, vaaleat, liukahkot hiukset, jotka helposti valuvat vain päätä myöten, kun kaipaisin tuuheaa, ”wow”-efektiä. Pystytkö antamaan vinkkejä aineen käytöstä?

  Toinen kysymys koskee kosteusvoiteita. Olit testannut ruusuvoidetta, mutta et oikein pitänyt siitä. Minäkin ostin tämän syksyn hulluilta päiviltä kevyttä ruusuvoidetta, mutta eipä ole ollut ihmeellinen. Käytän sitä myös öisin, mutta ei kyllä kosteuta tarpeksi. Minulla on kuiva iho, löytyy epäpuhtauksia, ja joskus iho jopa kiiltää, eli on vähän sekaihoon suuntaava. Haluaisinkin kysyä, minkä voiteen olet ottanut tilalle yököäyttöön, onko jo HGn arvoinen tuote löytynyt:)? Entäs mitäs suosittelet päiväkäyttöön meikin alle?

  Huh, olipas pitkä viesti. Kiitos vielä kerran ihanasta blogistasi :)

 • Reply Myy keskiviikko 9. marraskuun 2011 at 17:33

  Smettis: Tervetuloa mukaan! :)

  Löysin sattumalta aivan ihanan kampaajan, joka käyttää Redkenin tuotteita ja sain häneltä loistavan vinkin Wool Shaken käyttöön. Käytän sitä siis föönauksen alla. Itselle ei olisi tullut mieleen suihkia tuollaista karheuttajaa pitkään pyyhekuivaan tukkaan, mutta se toimii! Suihkin sitä kauttaaltaan tyveen ja föönaan hiukset pää alaspäin. Latvat silotan suoristusraudalla, koska olen surkea föönaamaan harjan kanssa. Viimeistelen homman Osiksen mattapuuterilla. Tässä vaiheessa on turha haaveilla tukasta, jonka tyvestä voisi ihanasti liu’uttaa sormet läpi. :D Mutta onpahan tekstuuria, pitoa ja tuuheutta!

  Ihoni on kuivempi kuin sinulla, mutta olen löytänyt loistavasti sopivat kasvovoiteet Sensain Silk -sarjasta. Käytän öisin Super Moistia ja päivisin Moistia. Tosin viime talven pakkasissa naamaan päätyi aamuin illoin Super Moistia. Alle laitan aina jotain kosteuttavaa seerumia, jotta kuiva iho pystyy paremmin imemään voiteen. Noissa Sensain emulsioissa on ihanan helposti levittyvä ohuehko koostumus, eikä ne saa mun kasvoja hikoamaan niin kuin jotkut muut tuhdit voiteet. Kalliitahan nuo on, mutta toisaalta pullossa on 100ml tavaraa (eli 2-3 normaalin purkin verran) ja laivalta tai lentokentältä ostettuna hinta on ihan kohtuullinen. Jos oikein muistan, niin Stokkalla hinta on 80 euron tietämillä? Hulluilta Päiviltä sai 50 eurolla, ei paha.

  Toivottavasti näistä oli vähän apua. :)

 • Leave a Reply