Body Shop, Deodorantit, Hoitoaineet, Kasvovoiteet, Loppuneet, Muotoilutuotteet, Nivea, Orly, Redken, Schwarzkopf, Sephora, Sim, Suihkugeelit, Vartalovoiteet

Heinäkuun loppuneet

Heinäkuun loppuneiden saldo on melkoisen pieni. Suurin syypää oli pitkä hellejakso, jonka takia esim. rasvaaminen oli ihan minimissään. Edes minä en pystynyt uimaan joka päivä rasvapurkissa. No, täältä tulee taas viimeinen tuomio.

Body Shop Vitamin E Nourishin Night Cream (50ml) / postaus / Aivan loistava yövoide. Pehmeä, täyteläinen ja silkkinen. Turvatuote! Lisää kehuja postauksessa. :)

Redken Powder Grip 03 (7g) / postaus / Lemppari hiuspuuteri, joka osoittautui myös todella riittoisaksi.
Sim System4 Bio Botanical Serum (10ml) / Livboxista tullut näyte, jonka kanssa kävi vähän hassusti. Olin heittänyt sen jemmalaatikkoon odottelemaan sopivaa testaushetkeä ja löysin sen sieltä korkki katkenneena. Kirosin hetken tyhjää tuubia ja varmasti sotkuista laatikkoa, kunnes tajusin sisällön haihtuneen ilmaan. Kertonee jotain alkoholipitoisuudesta ja sai minut miettimään, että haluanko sellaista päänahkaani.

Nivea Stress Protect 48H Anti-perspirant (50ml) / Ostin tämän aikoinaan luettuani kehuja useasta paikasta, mutta tuote ei toiminut minulla sitten ollenkaan. No, ei ole mikään muukaan Nivean dödö toiminut. Pullo pyöri pitkään kylppärissä, kunnes tyrkkäsin sen Miehelle, jolta oli (ylläri) loppunut dödö ihan varoittamatta kesken. ”Siis se mitä sä annoit mulle.. Kauheeta kuraa”, oli tuomio.
Sephora Nourishing Body Butter Lagoon (200ml) / Tämäkään ei päässyt tyhjäksi asti. Tuoksu oli alkuun hyvä, mutta tuntui iholle levittäessä muoviselta. Puoleen väliin purkkia sinnittelin ja sitten päätin, ettei tätä ole pakko käyttää väkisin tyhjäksi. Koostumus oli kyllä hyvä. Katsotaan miten kaapissa odottavan monoi-tuoksun kanssa käy.

Schwarzkopf 3D Mension Hair & Body Shampoo (50ml) / Livboxista tullut näytepullo. ”Muistatko sen myrkkyvihreän pesuaineen, joka kulki keväällä treenikassissa mukana?” ”Joo.” ”Olikse hyvää?” ”Joo.” Asia selvä. Mun mielestä pakkaus on niin ruma, ettei tätä meidän kylppäriin osteta.
Orly Cutique Cuticle & Stain Remover (18ml) / Olen edelleenkin sitä mieltä, että käytin tätä paljon. Ehkä se lisääntyy pullossa itsekseen? Nelisen vuotta avattuna saa kuitenkin riittää ja siirryn kohti uusia kynsinauhahaasteita!

Nyt tahtoisin dödö-mielessä tietää, että onko teillä tapana käyttää kyseistä ainetta öisin? Itselleni on jotenkin todella tärkeää päästä puhtailla, täysin aineettomilla kainaloilla nukkumaan. Kertokaa!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Teresa maanantai 1. syyskuun 2014 at 07:46

  Raksalla töitä paiskiessa kävin aina työpäivän jälkeen heti suihkussa, joten tuli sitten sipaistua dödöä kainaloihin enkä niitä illalla sitten jaksanut pois pestä. Mutta muuten en kyllä yöksi laita dödöä, kun sitä aamulla kuitenkin tulee laitettua.

 • Reply Johanna Mia Maria maanantai 1. syyskuun 2014 at 08:05

  Käyn aina illalla suihkussa, joten sen jälkeen tulee automaattisesti laitettua deoa kainaloihin. Aamulla en laita enää lisää, ellei ole tulossa hellepäivä yms. hikistä. En ole koskaan edes ajatellut asiaa, niin automaattisesti tuo dödöily käy. :D

  • Reply Myy maanantai 1. syyskuun 2014 at 17:02

   Hei epistä, että jollain dödö oikeasti pitää 24h! Itse pesen kainalot aamuin illoin, mutta vain aamuisin sen jälkeen dödöä :)

 • Reply Liisa maanantai 1. syyskuun 2014 at 08:27

  Siis meneekö tuon Orlyn raja tuossa, missä näkyykin jotain rajaa? Sehän näyttää ihan käyttämättömältä, apua! :D Mä joskus laitan dödöä illalla, jos oon käynyt suihkussa. Riippuen hirveästi siitä, kuinka pitkä aika on vielä nukkumaanmenoon. Mutta jos meen suihkusta suoraa sänkyyn, en laita dödöä :)

  • Reply Myy maanantai 1. syyskuun 2014 at 16:58

   Haha menee! :D Repesin ääneen, kun näin kuvan, koska oon oikeesti käyttänyt tota MONESTI.

 • Reply Petra / Viilankantolupa maanantai 1. syyskuun 2014 at 11:30

  Heilahtipa keskustelu äkisti dödöpainotteiseksi, taisit sohaista pörriäispesää! :) Ei kainalotuotteita yöksi, kaikki tehot tarvitaan uutta päivä vasten aamulla. Joskus laitoin sitä mineraalikiveä yöksi, mutta nyttemmin olen jättänyt senkin aamuksi.

  Jännä tuo tukkaseerumi. Luulisi että sieltä jotain olisi alkoholin jälkeen jäänyt seinille! Vaikuttaa kieltämättä hiukan erikoiselta.

  Mietin sua laivalla, kun TBS:n E-vitamiiniseerumi olisi irronnut parilla kympillä. En tiennyt yhtään mitä se maksaa maissa enkä tarkalleen muistanut, onko mulla jotain muuta vastaavaa odottamassa (ai paitsi ainakin se yksi skvalaani!), joten jätin ostamatta. Mutta että silleen vaan niinku heipaksi, pyllistelin keinuvassa kemikaliossa ja ajattelin, että mitähän Myy tästä sanoisi. :)

  • Reply Myy maanantai 1. syyskuun 2014 at 17:00

   Keinuvassa kemikaliossa pyllistellessä on hyvä ajatella mua! :) Se on kyllä hyvä seerumi.

   Tukkaseerumi on itseasiassa hiuspohjaseerumi. Mitään näkyvää ei sinne jäänyt, hui.

 • Reply Kaisuli / SiameseLipstick maanantai 1. syyskuun 2014 at 14:10

  Ei dödöä ykso eikä kotihengailupäiviinkään. Mullakin katkesi tuon hiusnahkaseerumin nokka, aika fail.

  • Reply Myy maanantai 1. syyskuun 2014 at 17:00

   Kotihengailupäivinä mäkin olen monesti dödöttä :)

 • Reply Kati maanantai 1. syyskuun 2014 at 15:16

  En laita dödöä yöksi. Tosin aina peset kainalot ennen nukkumaan menoa, vaikka olisin aiemmin pvällä käynyt suihkussa. Eli puhtain kainaloin nukkumaan :) Joskus jos olen yksin kotona päivän, saatan silloinkin olla ilman dödöä.

  Ja muuten, mitäs deodoranttia suosittelet, jos Niveat eivät toimi?

  • Reply Myy maanantai 1. syyskuun 2014 at 17:01

   Sama homma, aina pesun kautta nukkumaan. :)

   Tämän hetken lemppari on Kiehl’sin voidemainen! Nivea ei vaan koskaan ole itselläni ollut hyvä, haju muuttuu iholla todella tunkkaiseksi.

 • Reply Marisa tiistai 2. syyskuun 2014 at 03:53

  Mullekin kävi Simin hiuspohjaseerumin kanssa precis sama! Nokka katkesi pelkästä säilytyksestä, ja tuote oli haihtunut tuhkana tuuleen. :D Oli kyllä varmaan näkemisen arvoinen ilme, kuin oikein etsin sitä mönjäistä seerumia sieltä pussista. ;D

  Yleensä olen aina mennyt dödöttömillä kainaloilla nukkumaan, mutta viime aikoina olen ruvennut käyttämään Cleanin erästä stick-deodoranttia iltaisin suihkun jälkeen, koska päivisin sitä en voi käyttää (tarvitsen antiperspirantin).

  • Reply Myy tiistai 2. syyskuun 2014 at 07:38

   Oho, kylläpäs se on huonoa tekoa!

 • Reply Samettitassu tiistai 2. syyskuun 2014 at 19:07

  Moi! Osaatko suositella selektiibistä silmänympärysvoidetta roll on muodossa? Ei sitä oranssia cliniquen/clarinsin koska se kirveltää silmiä.

 • Leave a Reply