Garnier, Guerlain, Hiusnaamiot, Hoitoaineet, Indelible, Käsivoiteet, Kasvojen puhdistus, L'Oreal, Leighton Denny, Loppuneet, Nivea, Öljyt, Redken, Seerumit, Silmämeikit, SkinFood, Urban Decay, Vartalovoiteet

Huhtikuun loppuneet

Aina yhtä ajankohtainen! Viimeinen tuomio huhtikuussa loppuneille tuotteille. Oli muuten vähän maltillisempi kuukausi.

Skinfood Avocado Rich Essence I (50ml) / Skinfoodin kuivan ihon avokado-sarjassa on kaksi seerumia; kaksifaasinen nestemäinen ykkönen sekä täyteläisen emulsiomainen kakkonen. Jälkimmäinen on jo pari vuotta sitten arvioitu. Tämä ykkönen ihastutti ensin, sitten kyllästyin. Loput pullosta käytin iltaisin käsien esikäsittelyyn ennen voidetta. Ajoi kyllä hyvin asiansa, mutta jotain jäi puuttumaan.
L’Oreal Sublime Glow Sensational Cleansing Oil (150ml) / Moni on hehkuttanut tätä Lorkun uudehkoa puhdistusöljyä. Olen todella tyytyväinen, että marketteihin tuli vihdoin edullinen öljy täyttämään Lumenen jättämää aukkoa, mutta en täysin vakuuttunut tästä. Meikki lähtee kyllä pois, mutta hieman hitaasti (etenkin vedenkestävä ripsiväri). Isoin ongelma oli hedelmäinen kukkaistuoksu. Se on ihan samanlainen kuin joku Yves Rocherin kesätuoksu vuosituhannen vaihteesta. Tuo joka kerta mieleeni salaiset pikkuhiprakat leikkipuistossa. En osta uudestaan, mutta peukku silti.

Redken Color Extend Sun Mask (250ml) / Itse täydellisyys! HG-naamio. Omaa postausta sille ei näemmä ole, mutta olen kehaissut sitä parilla rivillä tässä hiustenhoitojutussa.
Redken Smooth Down Conditioner (250ml) / Varsin hyvä siloittava hoitoaine, vaikka ei yllä aurinkosarjan ihanuuksiin. Erittäin riittoisa. Kulkee nykyään nimellä Smooth Lock ja voi olla, että sisältökin on uudistunut. :)

Leighton Denny Best Defence Hand & Nail Cream (20ml) / Perushyvä käsivoide. Ei jäänyt oikeastaan mitään mieleen. Paitsi käsilaukussa sotkeentunut hassunmallinen tuubi.
Nivea Pure & Natural Body Lotion (30ml) / LivBoxista tullut näyte. Perusjeejee. Niveaa.
Garnier Body Intensive 7 Days Replenishing Lotion (400ml) / postaus / Lempparini markettivalikoimasta. Mieskin tykästyi.

Guerlain Super Aqua Serum (sample) / Parin testikerran perusteella ihana emulsiomainen seerumi.
Indelible Gel Eyeliner Marcasite / Kuivahti purkkiinsa jossain välissä. Niin, onhan tän ostamisesta varmaan neljä vuotta.
Urban Decay Cream Eyeshadow Midnight Cowboy (6.7ml) / Pilaantui tuubiinsa. Ei jotenkin koskaan päässyt tehokäyttöön.

Dennyn käsivoide saatu blogin kautta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply marjo Kiilavuo torstai 26. kesäkuun 2014 at 07:32

  Heh, huhtikuu… :) Mielenkiinnosta kysyn millä olet korvannut lorkun puhdistusöljyn? tai siis mikä olisi parempi jos et tuosta tykkää? Omani on kohta lopussa ja vähän tekisi mieli kokeilla jotain uutta, mutta ei kuitenkaan mitään sikakallista…

  • Reply Myy torstai 26. kesäkuun 2014 at 10:31

   Lempparini on Sensai, MAC ja Shu Uemura, mutta ne on tosiaan kalliimpia.. Halvoista täytyy lähteä taas tilailemaan Aasiasta, nimittäin Sanan Soy Milk -puhdistusöljy on huippu!

 • Reply marjo Kiilavuo torstai 26. kesäkuun 2014 at 19:33

  kiitos sana vinkistä! :)

  • Reply Myy perjantai 27. kesäkuun 2014 at 21:34

   Ole hyvä! :) Toivottavasti tykkäät.

 • Reply Anonymous perjantai 27. kesäkuun 2014 at 18:28

  Tilaatko ebaysta vai mistä Sanan Soy Milk puhdistusöljyä? Tekisi mieli kokeilla kyseistä tuotetta :

  • Reply Myy perjantai 27. kesäkuun 2014 at 21:34

   Jeps, eBay on tuntunut helpoimmalta. Katson vaan aina, että myyjällä on paljon palautteita (mieluiten yli 98% positiivisia) ja se top rated seller -merkki. :)

  Leave a Reply