Bare Minerals, ELF, Meikkipohjat, Youngblood

ELF Mineral Booster

Mineral Boosterin ideana on viimeistellä meikkipohja tasaiseksi häivyttäen hienoja juonteita ja ihohuokosia sekä poistaen kiiltoa.

Valikoimissa on vain yksi sävy, Sheer, jota saa kahdessa eri koossa. Jo tämä pienempi sisältää 5.1g (£3.50), enkä uskalla kuvitella kuinka iso se 17.8g (£5.00) purkki on. :D Hinnalla tätä ei ainakaan ole pilattu. Pääainesosana tässä on maissitärkkelys.

Tämähän ei hohda ollenkaan, joten ehkä Mineral Glow olisi ollut parempi valinta iholleni. En nimittäin huomannut juuri mitään eroa käytössä tämän kanssa. Lopputulos on minulla samaa luokkaa Bare Mineralsin Mineral Veilin kanssa (joka tosin on monta kertaa kalliimpaa).

Tykkään enemmän pohjan viimeistelyssä Youngbloodin Mineral Rice Setting Powderista, joka on vielä tehokkaampi huokosten häivityksessä. Siinäkin on maissitärkkelystä kuten molemmissa yllämainituissa, mutta nimensä mukaisesti myös riisitärkkelystä. Se toimii loistavasti myös huokosia häivyttävänä primerina.

Tässä vielä hehkutus paketin kyljestä. ;)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Anonymous maanantai 21. kesäkuun 2010 at 01:03

  Kuulostaa ihan hyvälle :) Onko hinta-laatu-suhde kuitenkin ok? Ja purkki muistuttaa aika paljon BM:n purkkeja! :D

 • Reply kiukkupussi maanantai 21. kesäkuun 2010 at 09:27

  Hinta-laatu-suhde on erittäin ok, kun tämä tuntui hyvin samanlaiselta kuin bM:n Mineral Veil. :) Purkki on kivan simppeli.

 • Reply Anonymous maanantai 21. kesäkuun 2010 at 12:48

  Moi!

  Oletko tsekannut nettikauppaa http://www.fragrancedirect.co.uk/?
  Hinnat tuntuivat tosi edullisilta, varsinkin tuolla tarjousosiossa!

  – NeitiKameleontti

 • Reply kiukkupussi maanantai 21. kesäkuun 2010 at 19:21

  Ei ole tuttu kauppa. Kiitos vinkistä! :) Vaikuttaa lupaavalta.

 • Reply Anonymous maanantai 21. kesäkuun 2010 at 20:36

  Tuolta saa esim. Nyxiä, Burt’s Beesia ja Urban Decayta tosi halvalla! Lähinnä sun blogin innoittamana näpyttelin juuri tilaukset kolmeen eri nettikauppaan, ja nyt löytyi tämä. Ei hyvä ;)

  – Kameleontti

 • Reply kiukkupussi tiistai 22. kesäkuun 2010 at 17:17

  Joutuihan sitä heti tilaamaan. :D Mukaan tarttui Elizabeth Ardenia ja Urban Decayta. Harmi, että tuolla on kappalemäärään perustuvat postikulut, koska muuten tilaisi paljon noita superhalpoja tuotteita. Mutta kiitos!

 • Leave a Reply