LivBox, Vartalovoiteet, We Care Icon

We Care Icon Love Story Body Butter

Todella harvoin tulee vastaan tuotteita, joita en vaan pysty käyttämään. Käytän monesti ei-ihan-niin-hyvät tuotteet kyllä tyhjiksi, vaikka ne tympisi. Tai keksin tuotteelle paremman käyttötarkoituksen, esimerkiksi kasvoille sopimattomasta voiteesta tulee käsivoide. Ne pari (eko)tuotetta, jotka on allergisoineet minua, olen siirtänyt Miehelle käyttöön.

Helmikuun LivBoxissa tullut We Care Iconin vartalovoi oli kuitenkin sellainen tuote, joka jää kokonaan käyttämättä. Haha, yritin muuten kuvaa leikatessani pyyhkiä näytöltä pölyhiukkasia. Eikun oho hups, ne olikin purkin kannessa..

Alku kuulosti kyllä lupaavalta; täyteläinen vartalovoi kuivalle iholle. Incista löytyy mm. sheavoita ja glyseriiniä. Pieni tirskahdus ”tutkittu ja turvallinen” -laatikolle.

Purkkia avatessa olin tyytyväinen välikannesta. Inhoan purkin kanteen tahmautuvia rasvoja, kun seuraavassa vaiheessa rasvatahmat on kierteiden välissä ja lopulta purkin ulkopuolella..

Itse voide ei näyttänyt kovin houkuttelevalta. Osittain varmaan syynä se, että purkki on lennellyt tiesmissä postin käsittelyssä. Toisaalta Body Shopin voit pysyy kiltisti ja siististi purkin pohjalla, vaikka niitä riepottelisi kovakouraisesti. :) ”Lempeä kukkaistuoksu” on makuuni aika tymäkkä. Pidän enemmän pehmeistä ja makeista tai hedelmäisistä tuoksuista.

Ongelmaksi koitui kuitenkin voiteen koostumus. Tämä on kaikkea muuta kuin kosmeettisesti miellyttävä ja levittyy todella huonosti. Voide takertuu ihoon kiinni, eikä liu’u nätisti. Jotta voidetta saisi tasaisesti joka puolelle, joutuu sitä käyttämään todella suuria määriä. Seurauksena se ei imeydy kunnolla, vaan iho jää nahkean tahmaiseksi.

We Care Icon on S-ryhmän oma brändi. Tämä voide on näemmä valmistettu Tanskassa. Voiteelle luvataan kuuden kuukauden käyttöikää, joka taitaa olla aika normaali tämmöisille purkkituotteille.

No, aina ei voi voittaa ja ihan mikä tahansa voide ei mene läpi edes tämmöiseltä rasvahamsterilta. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Ine lauantai 18. toukokuun 2013 at 13:45

  Itsekkin tuskastelen tämän kanssa… Ihan kamala! Tästä jää nahkea tunne vielä seuraavaan aamuunkin asti ja haju on aika hirveä ): Tosi pistävä ja jotenkin banaanimainen. Olen vaan niin pihi etten millään raaski heittää pois, onneksi on jo ihan lopussa :D

  • Reply Myy lauantai 18. toukokuun 2013 at 18:08

   Mietin ensimmäisen käyttökerran jälkeen, että yyyh kai tän kanssa on vaan kestettävä. Toisen kerran jälkeen purkki lensi seinään. :D Joten onnea sisukkuudesta!

 • Reply Päivi sunnuntai 19. toukokuun 2013 at 10:47

  Hassua, mä opin tykkäämään tästä tosi paljon. Tuoksukin oli mielestäni tosi hyvä. Voisin ostaa lisää :)

  • Reply Myy sunnuntai 19. toukokuun 2013 at 11:59

   Kummallista! :D

 • Reply bubbs sunnuntai 19. toukokuun 2013 at 21:09

  Ehkä ihotyyppikohtaista. Mun normaalilla ihollani tämä toimii tosi hyvin, levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Sitten taas esimerkiksi niitä tBS:n vartalovoita en tule käyttämään enää ikinä, ne kun eivät imeydy ollenkaan ja inhoan olla tahmea. Tämän tuoksu on ok, mieto minun nenääni, ei ihastuttava, muttei ärsyttäväkään ja ehdottomasti parempi kuin ei mitään tuoksua.

  Sitten taas toisaalta normaali-ihoisena vartalovoille on niin vähän tarvetta, että tuskin tulee ostettua toiste.

  • Reply Myy sunnuntai 19. toukokuun 2013 at 21:45

   Voit olla ihan oikeassa :) Tuntui niin oudolta, ettei tämä levity, kun olen kuivaihoisena tottunut siihen, että iho imaisee kaiken. Kuten ne Body Shopin voit, jotka jättää lähinnä ihanan täyteläisesti rasvatun pinnan.

 • Reply Pumpulipupu sunnuntai 19. toukokuun 2013 at 22:04

  Minullakin tökki, lähinnä kuitenkin muovinen tuoksu. Käytin pois säärissä. Eli minäkin jouduin muuttamaan vähän käyttötarkoitusta, en vain pystynyt levittämään ylemmäs lähemmäs nenää. :)

 • Leave a Reply