Aasialainen kosmetiikka, Bioderma, Body Shop, Cailap, Joik, Kasvojen puhdistus, Kasvovoiteet, Klippoteket, L'Oreal, Loppuneet, Louis Widmer, MAC, Misellivedet, Missha, Muotoilutuotteet, Öljyt, Redken, Sensai, Sim, Vartalovoiteet, YSL

Toukokuun loppuneet

Jos pikkuhiljaa kirisi näiden kanssa takaisin nykypäivään.. :) Toukokuussa loppui ihan hyvä kasa, joten tässä viimeiset kommentit niistä!

MAC Cleanse Off Oil (30ml) / postaus / Todella hyvä puhdistusöljy, HG-listalla. Ostan varmasti lisää, kunhan jemmoja on tyhjennetty. Teho on yhtä hyvä kuin Sensaissa, mutta tämä on selvästi halvempaa. Ei sisällä mineraaliöljyjä, jos joku niitä välttelee.
YSL Top Secrets Eye Make-Up Remover Bi-Phase (30ml) / Ripsivärin mukana tullut matkakoko. Erittäin toimiva kaksifaasinen poistoaine, mutta tykkään poistaa silmämeikkini käyttäen sormia ja öljyä, enkä nestettä ja vanua. Jos tälläistä tarvitsisi ostaa lisää, niin ostaisin varmaan tätä. Ei kirvellyt silmissä.
Sim Argan Care Healing Smoothie (20ml) / LivBoxissa tullut näytetuubi. Hoiti hiuksia hyvin, mutta kaipaan naamiolta hieman liukkaampaa siloitusta. Vähän miehekäs tuoksu. Tästä riitti lyhyessä tukassa neljään käyttökertaan.

L’Oreal Paris Revitalift Laser Advanced Anti-Ageing Care (50ml) / Minä olen näille liian nuori, mutta nappasin tämän blogimiitin vaihtokasasta silottamaan kurttuista Miestäni. ;) ”Hei muistatko mitä tykkäsit siitä painavassa punaisessa lasipurkissa olevasta yövoiteesta?” ”Valehtelisin, jos väittiäisin muistavani. Se oli varmaan ihan hyvä.” No, mun mielestä tämä tuoksui hyvälle, levittyi moitteettomasti ja piti Miehen naaman pehmoisena.
Missha Super Aqua Cell Renew Snail Cream (47ml) / postaus / Erittäin etanarikas geeli. Todella toimivaa!

Louis Widmer Eye Countour Cream (7,5ml) / Isohko näytetuubi tuli aikoinaan LivBoxista. Tämä on todella hyvä voide ja ostaisin sitä lisää, jos saisin ostettua tuubin. Harmiksi tätä myydään vain purkissa, jolle täytyy kyllä antaa kehut reilusta 30ml koosta.
Vanedo Beauty Friends Raspberry Mask (23g) / Tämä kangasnaamio tuli jonkun eBay-tilauksen kylkiäisenä. Ei ollut yhtään niin hyvä kuin MBD:n naamiot. Kangas ei istunut kunnolla kasvoille, eikä neste tuntunut niin hyvältä.

Cailap Sponge / Otin sienen tähän mukaan ihan sen takia, että se alkoi täysin yllättäen murentumaan, kuten pussin läpi huomaa. En tajua mitä sille kävi.
Sensai Smoothing Water Make-Up Base (30ml) / HG-tavaraa! Tehokasta extra-kosteutusta kuivalle iholle. Ihanan raikas vesimäinen koostumus. Olin ostanut jo uuden odottelemaan kaappiin, etten joutuisi olemaan ilman.

Bioderma Hydrabio H2O Micelle Solution (250ml) / Ostin tämän kosteuttavan miselliveden verratakseni sitä alkuperäiseen klassikkoon. Ero oli niin huomaamaton, että taidan pysyä alkuperäisessä. Sitä nimittäin saa todella kätevässä puolen litran pystypumppupullossa. :)
Dermosil Man Cleansing Mousse (150ml) / Miehen vakkariputsari.

Joik Green Apple Bodylotion with Soothing Aloe (150ml) / Tähän astisista Joik-testeistä lempparini! Ihanan raikas, kevyen tuntuinen, tehokkaasti kosteuttava ja hyvin levittyvä. Tuoksuu Granny Smith -ompuilta. Ainoa miinus siitä, että pullo kestää vain reilut kaksi viikkoa.
Body Shop Mango Body Butter (200ml) / Mango ei hypännyt lempparieni joukkoon. Perushyvää vartalovoita.
Body Shop Shea Beautifying Oil (100ml) / postaus / Tämän mielipide tuli varmaan postauksesta selväksi. Tuoksuu hyvälle! Etiketti tässä ei pysynyt kiinni, mutta sama ongelma on ollut myös merkin öljyissä vartalokuorinnoissa.

Klippoteket Styling Dust Spray Dry Shampoo (200ml) / Vuosien takainen HG-lempparini. Tällä saa kunnolla tekstuuria.
Redken Hairsprays Forceful 23 (400ml) / Hiuslakkojen ykkönen. Ostin tämän tilalle Redkenin 28:n, mutta se on jopa liian stydiä. Tämä 23 on just eikä melkein!

Löytyikö joukosta jotain mielenkiintoista?

Body Shopin öljy saatu blogin kautta. L’Orealin kasvovoide ja Sensain primeri saatu toiselta bloggaajalta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Petra / Viilankantolupa keskiviikko 23. heinäkuun 2014 at 07:31

  Uuu, no löytyi! Tuo Sensain primerivesi, lukisin siitä mielelläni tarkemmankin infopaketin! :)

  • Reply Myy keskiviikko 23. heinäkuun 2014 at 10:04

   Se on tossa ”ihan just / yritä nyt vähän / seuraavaksi työn alla / mikset jo postannut” -listalla.. :)

  • Reply Salla keskiviikko 23. heinäkuun 2014 at 17:58

   Sama! Postausta odotellessa ;)

  • Reply Myy keskiviikko 23. heinäkuun 2014 at 21:20

   Yritetäään ;)

 • Reply Liisa keskiviikko 23. heinäkuun 2014 at 09:19

  Nää postaukset on aina mielenkiintoisia; ja saanen paljastaa että aion aloittaa loppuneet -sarjan myös itsekin ;) Oon ihan innolla keräillyt kasaan nyt loppuneita. Teen asiasta jännempää kuin se oikeasti on :DD

  • Reply Myy keskiviikko 23. heinäkuun 2014 at 10:05

   Mäkin tykkään itse lukea tämmösiä muiden blogeista! Jään siis odottamaan :)

 • Reply Kaisuli / SiameseLipstick keskiviikko 23. heinäkuun 2014 at 10:32

  Sun loppuneet-postaukset on kyllä kiinnostavia ihan aina, harvoin käytät tylsiä ja mielenkiinnottomia tuotteita loppuun :D Tuosta MACin öljyn pakkauksesta mulla tuli mieleen kysymys, että onko se korkki kuinka tiivis ja turvallinen matkakäytössä? Koko ois just hyvä. Täytyy muuten itsekin kokeilla tuota silmämeikinputsaria sormilla-levitystapaa! Dermon miesputsarista tuli mieleen, kun oma miehenikin siitä tykkää, niin blogissani on uusiokäyttökikka tuolle pullolle :) http://siameselipstick.blogspot.fi/2014/05/kosmetiikkapakkauksen-uusiokayttovinkki.html

  • Reply Myy keskiviikko 23. heinäkuun 2014 at 11:28

   Kiva kuulla! :) Mulla ainakin korkki on ollut hyvin toimiva. Sen pumpun saa lukittua kiinni ja ei vuotanut mihinkään pyöriessään toilettilaukussa.

 • Reply Taru/MissAria keskiviikko 23. heinäkuun 2014 at 11:12

  Toi Macin puhdistusöljy… Pullo näyttää aika pieneltä. Onko se kuitenkin riittoisaa?

  • Reply Myy keskiviikko 23. heinäkuun 2014 at 11:29

   Tuo on matkakoko. :) Normaalikoko on 150ml.

 • Reply Päivi keskiviikko 23. heinäkuun 2014 at 11:15

  Buhuu, miksi mun mies ei suostu käyttämään kosmetiikkaa. :’o
  Tuota MACin puhdistusöljyä aion vielä joskus kokeilla.
  Mulla ei muuten tässä kuussa ole oikein mitään loppumassa – kummallista minulle!

  • Reply Myy keskiviikko 23. heinäkuun 2014 at 11:30

   Tähän mies-projektiin on mennyt vuosia totutteluaikaa.. :D

   Mullakin on tässä kuussa tasan kaksi tyhjää purkkia!

  • Reply Anonymous keskiviikko 23. heinäkuun 2014 at 17:14

   Ne on ne helteet, täälläkin on tasan kaksi purkkia loppuneita ja uusiakaan ei ole tullut ostettua :D Hämmentävää suorastaan.

  • Reply Myy keskiviikko 23. heinäkuun 2014 at 21:22

   Joo näillä keleillä ei kauheesti tee mieli läträtä rasvoilla.. :)

 • Reply Marianne keskiviikko 23. heinäkuun 2014 at 16:59

  Mulle kävi ton spongen kanssa ihan samoin! :O Huomasin sen tuossa muutama päivä sitten ja olin ihan ihmeissäni. Ehkä se on merkki, että tuote tulisi vaihtaa uuteen? :D

  • Reply Myy keskiviikko 23. heinäkuun 2014 at 21:21

   Ihan hyvä vaihtovihjasu sieneltä :D Mutta hassua, kun ei mikään muu sieni ole tehnyt noin.

  Leave a Reply