Biotherm, Deodorantit, Dr. Hauschka, Ekokosmetiikka, Hamstraus, Ihonhoito, Käsivoiteet, Kasvojen puhdistus, Kasvovedet, L'Occitane, Lumene, Madara, Misellivedet, Nuxe, Öljyt, Seerumit, Vartalovoiteet, Vaseline

Hullareiden ostokset

HP-ostokset-01

Dr. Hauschka Facial Toner – Olen jo viikossa koukuttunut! Suihkimisesta on tullut rentouttava, kivalta tuoksuva rituaali. Sumu on ihanan hienojakoinen ja kevyt.

Madara Hoitava Nokkossuihke – Suihke on todella voimakas Hauschkaan verrattuna, joten tämä ei ole ihan meikin päälle suihkuteltava kosteuttaja. En oikeen osaa päättää kumpi tulisi ilta- ja aamukäyttöön. Vaikeeta tää elämä!

Lumene Vitamin C Dry Skin Cocktail – En ole käyttänyt tätä kaksifaasista öljyseerumia moneen moneen vuoteen, mutta tykkäsin siitä aikoinaan. En tiedä onko koostumus muuttunut pullouudistusten mukana, mutta testataan.

HP-ostokset-02

Biotherm Eau Micellaire – Päädyin sittenkin tähän jättipulloon. Olen käyttänyt Biothermin misellivettä ennenkin ja muistaakseni se oli ihan jees. Pullouudistus on ehdottomasti hyvä juttu, joten kokeillaan uudestaan.

Nuxe Micellar Cleansing Water – Toiseksi misellivedeksi valitsin Nuxen, koska se kuulostaa eniten iholleni sopivalta. Ihanan kukkainen tuoksu! Korkkaan tämän ensimmäisenä.

HP-ostokset-03

Biotherm Deo Pure Invisible – Ostin tämän ihan vaan Virven suositusten perusteella. En aikoinaan tykännyt Biothermin vihreäkorkkisesta dödöstä, niin tyrmäsin samalla kaikki muutkin.. Toivottavasti tämä toimii myös mulla. :)

Vaseline Intensive Care Spray Moisturiser – Tämä on kesäksi niin kätevä! Ja tuoksuu kaakaoherkulle.

HP-ostokset-04

Nuxe Huile Prodigieuse – En ollut huomannut Nuxen öljyä kuvastosta (tai ehkä tämä ei ollutkaan siellä). Olen käyttänyt tätä pari pullollista ja sisältö on kultaa. Musta LE-pullo on vielä paljon tyylikkäämpi kuin tavallinen kirkas! Öljyn tuoksu huumaa pään.

L’Occitane Hand Cream – Klassikko! 75ml tuubi on aika kätevän kokoinen, eikä niin jättimöhkäle kuin se isoin 150 millinen. Bongasin L’Occitanen liikkeestä supersööttejä tuubipuristimia, joiden avulla saa rullattua siististi koko sisällön ulos. Pitää hankkia!

Näiden kosmetiikkajuttujen lisäksi ostin vähän alusvaatteita ja suklaata, mutta siinä kaikki. Mitä te ostitte? :)

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

  • Reply Jane torstai 14. huhtikuun 2016 at 08:59

    Ostin sen clarinsin huulirasva/kiiltojutun sävyssä plum shimmer ja the body shopin teepuuöljyn. Molemmat oli haamumerkattuja tuotteita, joten olen todella tyytyväinen että ehdin ne saamaan :) muuta en ihme kyllä ostanut :D

    • Reply Myy keskiviikko 20. huhtikuun 2016 at 21:32

      Niiden kanssa sai olla nopea! Mä missasin en Body Shopin hamppukäsirasvan, kun olin myöhässä asialla :)

  • Reply Janet torstai 14. huhtikuun 2016 at 12:15

    Mä satsasin vain Methodin siivousaineisiin. En käynyt kosmetiikkaa edes kurkkimassa. Kollageenitabut oisin ostanut, mutta Jumboon ei niitä ollut lainkaan saapunut :(
    Sulla on kyllä kivat ostokset :)

    • Reply Myy keskiviikko 20. huhtikuun 2016 at 21:33

      Aika hyvin! Jotkut tuotteet taitaa tosiaan tulla vaan Helsingin keskustaan :/

  • Reply Elisa | Miten niin liikaa? torstai 14. huhtikuun 2016 at 15:06

    The Body Shopillakin on tuubipuristin, sain sellasen joskus pr-näytteiden mukana :) Huiman kätsy!

    • Reply Myy keskiviikko 20. huhtikuun 2016 at 18:21

      Hyvä tietää! :)

  • Reply Teresa torstai 14. huhtikuun 2016 at 20:39

    Tuota Lumenen ravitsevaa tehohoitoa voisikin kokeilla! Nyt käytössä on se monen suosikki hyaluronitiiviste.

    • Reply Myy keskiviikko 20. huhtikuun 2016 at 18:22

      Sitä on monet kehuneet! Suurin ero taitaa olla tämän tehohoidon öljyisyys :)

  • Reply Mulan lauantai 16. huhtikuun 2016 at 11:58

    Toi Hauschkan kasvovesi! Ehkä paras sumutin kasvovesipullossa tähän asti! Se sumu on jo niin rentouttuava ja ihana. <3 Tykkään todella.

    Madaran Nokkoskasvovesi oli siitä vähän jännä, että se on tehty herkkäihoisille ja blogimme kaikki kolme kirjoittajaa: minä, äiti ja siskoni, saimme siitä yliherkkyysreaktion. Suihke sisältää säilöntäaineina Potassium Sorbatea ja Sodium Benzoatea, jotka ovat helposti allergisoivia. En siis ymmärrä, miksi juuri niitä on laitettu herkälle iholle suunnatulle tuotteeseen.

    Mä selvisin Hullareilta nollalla eurolla, koska Luonnonkaunis -messut olivat ovella ja menin sinne shoppaamaan. Niistä varmaan kirjoittelinkin blogin puolelle. :)

    • Reply Myy keskiviikko 20. huhtikuun 2016 at 18:23

      Hei vitsit! Mun iho on ollut nyt ärtynyt ja oon ihmetellyt miksi. Jätän ton Nokkosveden hetkeksi ja ihon rauhoituttua palaan kokeilemaan johtuiko se siitä vai kiukutteleeko naama muutenvaan.

      • Reply Mulan torstai 21. huhtikuun 2016 at 16:11

        Haluan sitten mieluusti kuulla, mitä mieltä ihosi on tästä kokeilusta! :)

    Leave a Reply