Body Shop, Huulivoiteet

The Body Shop Hemp Lip Protector

Tykkäsin aikoinaan kovasti hamppuhuulirasvan vanhasta versiosta. Siis siitä tosi vanhasta versiosta, joka oli metallisessa huulipunahylsyssä ja puikossa oli erivärinen sydän.. Taisi olla tumman vihreä keskeltä ja vaaleampi ulompaa. Muistaako kukaan? Se suli ihanan pehmeästi huulille ja kosteutti loistavasti. Paitsi aina puikko lopulta katkesi.

Ostin nykyaikaisen version vuosi sitten vanhat kultaiset muistot mielessä. Ei tämä huono huulirasva ole, mutta ei silti niin ihana mitä odotin. Puikko on huomattavasti toimivampi. Perinteinen malli, jossa rasva on valettu puikon sisään, eikä se siis voi vahingossa katketa. Kaikki Body Shopin huulirasvat taitaa olla nykyään samanlaisissa (erivärisissä) puikoissa. Hylsy on ehkä hieman halvan oloinen, mutta toisaalta tässä on varmaan ajateltu luontoa ja säästetty materiaalia.

Koostumus on vanhaa vahamaisempi ja rasva jää jotenkin kuivempana huulien pinnalle. Kaipaan enemmän pehmeyttä ja sulautuvuutta. Taskulämpimänä levittyvyys on toki parempi, mutta mielestäni huulirasvan pitäisi toimia ihan huoneenlämpöisenä..

Inci: Hydrogenated Coconut Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Beeswax, Cannabis Sativa Seed Oil, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Tocopheryl Acetate, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Panthenol, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Linalool, Limonene, Geraniol.
Sisältö näyttää varsin hyvältä. Mehiläisvahakin on vasta kolmantena, mutta ehkä minun pitää silti metsästää vielä vahattomampaa huulirasvapuikkoa, jotta saisin kaipaamaani sulautumista. Olisi hauska päästä vertaamaan tätä siihen vanhaan versioon. Harmi etten ole ollut sellainen hamsteri, joka säästelisi vanhoja kosmetiikkapakkauksia tai -tuotteita.. :)

4.2 gramman puikko maksaa 8 euroa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Juille sunnuntai 3. helmikuun 2013 at 09:20

  Muistan sen vanhan ’kaksikerroksisen’, se oli ihana! :)

  • Reply Myy sunnuntai 3. helmikuun 2013 at 12:01

   Niin ihana! :)

 • Reply Eveliina sunnuntai 3. helmikuun 2013 at 10:09

  Tekisi mieli ostaa kokeeksi :) Hyviä huulirasvoja kun tuntuu olevan hankala löytää.

  Hamppukäsirasvaa olen kokeillut ja siitä pidin!

  • Reply Myy sunnuntai 3. helmikuun 2013 at 12:02

   Hamppukäsirasva on kyllä erinomaista, en vain niin pidä sen hajusta. Mutta kannattaa kokeilla huulirasvaa, jos vahamaisuus ei haittaa. :)

  Leave a Reply