Luomivärit, Meikit, Tarte

Tartelette

tarte-tartelette-03

Oletko haaveillut täydellisestä mattapaletista? Se on tässä.

tarte-tartelette-01

tarte-tartelette-02

Sain Tarteletten vihdoin käsiini viime talvena, kun ihana työkaverini kävi lätäkön toisella puolella ja suostui tuomaan parit tuliaiset. (Ja seuraavalla reissullaan hän osti paletin myös itselleen. :D) Nämä kuvat on odottaneet helmikuulta, että ottaisin kuvat myös parista paletilla tehdystä silmämeikistä, mutta jos jään vielä odottamaan niitä kuvia, ei tämä postaus pääse ikinä ulos.

tarte-tartelette-swatches

Vasemmalta: free spirit / force of nature / dreamer / multi-tasker / caregiver / natural beauty / best friend / bombshell / super mom / wanderer / power player / fashionista.

Lempparikseni on muodostunut natural beauty – best friendbombshell -kombo. Super mom on loistava mattavaalea korostusväri. Ja fashionista on niin hyvä mattamusta, että sitä nappaa tästä paletista muihinkin meikkeihin. Ainoastaan free spirit ja wanderer on omalle iholle sen verran keltaisia, etten ole kauheasti uskaltanut niihin tarttua. Kaikkien paletin 12 sävyn laatu on upea. Napit on kermaisia, pehmeitä ja todella pigmenttisiä – mikä ei ole mielestäni itsestäänselvyys mattavärien kanssa.

Suosittelen lämmöllä. Onneksi Tartea saa tätänykyä helpommin käsiinsä, kun tartecosmetics.com toimittaa myös Suomeen!

Keneltä kaikilta tartelette tai joku sen versioista löytyy jo?

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Maisa torstai 17. marraskuun 2016 at 09:28

  No nyt mä ainakin tarvitsen tämän! :D Vaikka en siis nykyään osta ”ylimääräistä” kosmetiikkaa käytännössä lainkaan enkä koskaan ole oikein osannut käyttää mattaluomivärejä, niin tän kohdalla on ehkä pakko tehdä poikkeus…

  • Reply Myy torstai 17. marraskuun 2016 at 09:36

   Mä oon hei myös vierastanut mattavärejä ja edelleenkin tartun helpommin hohtavaan, mutta tämän kautta olen löytänyt ihan uuden maailman :)

 • Reply JonnaH. torstai 17. marraskuun 2016 at 09:37

  Mulla on tää, tykkään todella paljon! <3

 • Reply Sissi torstai 17. marraskuun 2016 at 12:17

  Tää on nykyään mun käytetyin mattapaletti ja arkimeikin kulmakivi <3

 • Leave a Reply