Aasialainen kosmetiikka, Kasvonaamiot, Kasvovedet, Kasvovoiteet, Missha, Seerumit

Misshan etanalimaa testiin

En ole ennen kokeillut korealaisen Misshan tuotteita, vaikka montaa muuta aasialaista merkkiä on testattu. Tunnetuimpia Misshan tuotteita on varmaan monet BB-voiteet. Minä tilasin eBaysta testiin etanalimaa. Olen etanatuotteista aikaisemmin testannut vain Baba de Caracolin geeliä (siitä postaus).

Täytyy heti alkuun todeta, että ainakin tässä sarjassa Misshan pakkaukset on todella kauniita ja ylellisen oloisia. Hinta on kuitenkin vain semiselektiivisen tasolla, mutta nämä näyttävät selektiivisiltä. Erittäin hyvä ensikosketus sarjaan! Voi että olisi mahtavaa päästä shoppailemaan näitä ihan liikkeestä, eikä vain netistä. Voisi kunnolla hypistellä ja tutkia!

Missha Super Aqua Cell Renew Snail Essential Moisturizer (130ml / $32 eli noin 26€) on lotion/essence-tyyppinen esikosteuttaja. Jotain paksun kasvoveden ja seerumin väliltä. Pikaisella tutustumisella koostumus tuntuu ohuelta emulsiomaiselta seerumilta, joka imeytyy ihoon nopeasti. Tämä kuuluu levittää kasvoille kasvoveden (toner) jälkeen, ennen voidetta. Etanalimaa löytyy mukavat 40% eli hieman enemmän kuin tuossa Baba de Caracolin geelissä.

Seerumiemulsion inci.

Sarjan varsinainen kulttituote taitaa olla Missha Super Aqua Cell Renew Snail Cream (47ml / $33 eli noin 27€). Nimestään huolimatta tämä on hyvin ohuen tuntuinen geelivoide, joka sisältää huimat 70% etanalimaa! Vau!

Voiteen inci. Klikkaa isoksi!

Voiteen mukana tuli vielä Missha Super Aqua Cell Renew Snail Sleeping Mask (20ml), joka on mukavan kokoinen testituubi. Aasialaisista ihonhoitosarjoista löytyy paljon ”unimaskeja”, jotka on mielestäni ihan vaan kosteuttavia kasvonaamioita, joita ei huuhdella iholta pois. Korvaavat siis yövoiteen. Tässä on etanalimaa 15%.

Tarkempia kokemuksia tulee sitten öhm.. joskus. En lupaile enää mitään aikoja, kun ei ne hups kuitenkaan pidä. Mites te suhtaudutte ihmeitä tekevään etanalimaan; kiinnostaako vai ällöttääkö? :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Juille lauantai 27. heinäkuun 2013 at 08:23

  Etananlimaa on tullut käytettyä paljonkin :) En vaan ole mistään onnistunut löytämään voidetta jossa ei olisi silikonia, se kun tukkii mun ihon yökäytössä. Harmi!

  • Reply Myy lauantai 27. heinäkuun 2013 at 09:52

   Se voi kyllä olla vaikeaa!

 • Reply Liisa lauantai 27. heinäkuun 2013 at 08:31

  Ei ällötä, olis kans mielenkiintoista päästä kokeilemaan :) Ja ovat kyllä ihanan ylellisen näköisiä pakkauksia, nam.

 • Reply Kaisuli lauantai 27. heinäkuun 2013 at 09:32

  On tosiaan hyvin selektiivisen näköiset pakkaukset! Mielenkiinnolla odotan käyttökokemuksiasi :) Miltä tuo tuotteet muuten tuoksuvat? Etanalima on sanana kyllä suhteellisen ällöttävä, mutta kovasti noi etanatuotteet kiinnostavat kyllä!

  siameselipstick.blogspot.com

  • Reply Myy lauantai 27. heinäkuun 2013 at 09:53

   Molemmissa on mieto tuoksu. Ei paha, mutta ei niin hyvä, että tekisi mieli oikeen tuoksutella. Aika neutraali :)

 • Reply Anonymous sunnuntai 28. heinäkuun 2013 at 22:35

  Hei,

  tämä kommenttini ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta toivottavasti ehdit vastata :)

  Mikä on sinun mielestäsi paras seerumi pintakuivalle iholle? Itselläni on pintakuiva iho, jossa on kuitenkin aikas paha akne (hormoniakne). Ongelmani on se, että vaikka olen kokeillut vaikka minkämoista kasvorasvaa, niin iltapäivällä meikkini alkaa rapistua ja iho kuoriutua. Olen niiiiiin kyllästynyt tähän! Meikkivoiteena käytän Shiseidoa, joka peittää tarpeeksi kamalan ihoni (plus Diorin peitevoidetta). Kokeilumielessä olen käyttänyt Diorin Skin Boostin Super seerumia, jonka aika riittoisan näytepakkauksen sain Stokkalta.

  -Päikkis-

  • Reply Myy maanantai 29. heinäkuun 2013 at 17:19

   Hmm voisit pyytää näytettä Clarinsin HydraQuench-sarjan seerumista. Se on ihanan kosteuttava, mutta kaksifaasisena nesteenä tosin hieman öljyinen. Toisena vaihtoehtona Body Shopin e-vitamiinisarjan geelimäinen seerumi voisi olla sopivan raikas kosteuttaja. Se tuntuu iholla todella hyvältä :) Oma ihoni on pintakuivuuden lisäksi muutenkin hyvin kuiva, mutta nämä on lemppareitani sieltä vähän kevyemmästä ja ei niin rasvaisesta päästä.

   Oletko kokeillut jotain pohjustusvoidetta meikin alle? Saisi siitä vähän lisäpysyvyyttä meikkivoiteelle.

  • Reply Anonymous maanantai 29. heinäkuun 2013 at 22:19

   Kiitos vinkistä! Täytyypä käydä Stokkalla pyytämässä näyte tuosta Clarinsista. Body Shopin seerumista olenkin lukenut jostain – täytyy ehkä käydä kokeilemassa sitäkin.

   Olen kokeillut Lancomen, Dermosilin ja Shiseidon pohjustusvoiteita, mutta ne eivät ainakaan sopineet iholleni. Tällä hetkellä testissä on Sensain smoothing water make-up base. Tämä vaikuttaa ihan olevan ihan ok. Onko sulla vinkkiä jostain paremmasta :)

   -Päikkis-

  • Reply Myy maanantai 29. heinäkuun 2013 at 23:52

   Hih, juuri tuo Sensain neste on lempparini! :)

 • Reply Anonymous tiistai 30. heinäkuun 2013 at 07:15

  :)

  -Päikkis-

 • Reply Flicka tiistai 30. heinäkuun 2013 at 13:15

  Vähän inhottaa sillain ajatuksen tasolla.
  Sanotaan näin, että jos ihoni olisi kroonisesti kuiva ja herkistynyt enkä olisi löytänyt siihen apua muualta niin kokeilisin kyllä tätä.
  En ole tainnut lukea yhtäkään negatiivista juttua etanavoiteista eli tietysti muiden positiiviset kokemukset vähän poistavat sitä ällötystä.

 • Leave a Reply