Apteekkikosmetiikka, BB-voiteet, Cutrin, Hamstraus, Kasvokuorinnat, Kasvonaamiot, Kasvovoiteet, La Roche-Posay, LivBox, Lumene, Muotoilutuotteet, Philosophy, Rimmel, Vartalovoiteet

Tammikuun LivBox

Sain pitkästä aikaa boksin ajoissa käteen! Tilasin tämän palkintopisteillä ja tämä saa myös olla viimeinen LivBoxini. Ainakin hetkeen. Tietysti se viimeiseksi päätetty boksi on kuin mulle tehty.. Ja hei iso kiitos siitä, että se musta silppu on vaihdettu valkoiseen! Ei tarvinnut putsata paketteja heti ensimmäisenä.

Philosphy The Microdelivery Peel (pussinäyte) / Kokeilen tätä mielenkiinnolla, vaikka Clarisonicin hankkimisen jälkeen tämmöiset tuskin tekee kovin isoa eroa ihon kuntoon. :) Tosin olisi edes ollut jotkut minituubit, kun oikeen etukäteen hehkutettiin uutta yhteistyökumppania. Näytteissä on kyllä ihan kohtuullisesti sisältöä (I-vaihe 8.5g ja II-vaihe 4.8g), joten niistä kokeillee pariin otteeseen, mutta pussinäyte on jotenkin niin.. pussinäyte.

Cutrin Chooz Multivolumizer (75ml) / Monitoimituuheuttaja lupaa kaikkea mahtavaa ja korkkaankin tämän heti huomenna! Reilun kokoinen pullo on puolet myyntikoosta. Brändinä Cutrin on vähän mitäänsanomaton, enkä tykkää pakkausten ulkonäöstä, mutta annetaan tälle mahdollisuus. Osalla oli tämän tilalla hoitosuihke.

Lumene Ultra Sensitive Moisturizing & Calming Mask (75ml) / Täysikokoinen tuubi klassikkonaamiota. Olen käyttänyt tätä joskus vuonna nakki, mutta koostumus on muuttunut sen jälkeen ainakin pariin otteeseen (ja paketti varmaan viidesti). Kiva päästä kokeilemaan taas! Tosin en voi korkata tätä ennen kuin saan pari avattua naamiota tyhjäksi, kun niiden kanssa on lähtenyt viime aikoina vähän lapasesta..

Rimmel BB Cream 9 in 1 (30ml) / Tämäkin on täysikokoinen tuubi. Sävy on light, mutta se on melkoisen epä-light. Ehkä kesällä sitten.. :D Tuntuma kämmenselällä ihan hyvä. Säilöön.

La Roche-Posay Lipikar Baume AP+ (15ml) / Tää on niin ihanaa, lukekaa postaus! Näytetuubista rasvaa kropan ehkä kerran tai naaman vähän pidemmän aikaa. Taidan pakata tämän kevään reissuun mukaan, niin saa yhtenä iltana kunnon rasvahoidon.

Mitä tykkäsitte omista laatikoistanne?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Charming Nails perjantai 9. tammikuun 2015 at 18:06

  Ai tässäkin oli vaihtoehtoisia tuotteita…tuuheuttaja olisi kyllä ollut parempi lyhyelle tukalle :) muuten kyllä kiva boxi täyynä asiaa!!

  • Reply Myy perjantai 9. tammikuun 2015 at 18:52

   Oli näemmä vielä kolmaskin vaihtis, kuivashampoo. :)

 • Reply Jonna H. perjantai 9. tammikuun 2015 at 18:28

  Mun mielestä tää on ehkä kaikkien aikojen paras boksi. :)

  • Reply Myy perjantai 9. tammikuun 2015 at 18:52

   Mäkin tykkäsin tästä! Ei ihan pese sitä bloggaaja-boksia, mutta pääsee lähelle.

  • Reply Kissis perjantai 9. tammikuun 2015 at 21:34

   Mitäääää ootte naiset sekasin!!!!

  • Reply Myy perjantai 9. tammikuun 2015 at 21:37

   Me ollaan vaan kuivia. :D

 • Reply Anonymous perjantai 9. tammikuun 2015 at 18:50

  mulle tuli kuivashampoo eikä tuuheuttajaa taikka hoitosuihketta :D mitäs tämä nyt on, kolme vaihoehtoista tuotetta?

  • Reply Myy perjantai 9. tammikuun 2015 at 18:51

   Oho, siellä on siis ollut vielä kolmas vaihtis! :)

 • Reply Teresa perjantai 9. tammikuun 2015 at 19:31

  Mulla tulee oikeastaan kaikista ainakin marketissa myytävistä light – sävyisistä BB-voiteista mieleen tuo ”epä-light.” :D Kaikki on tosi tummia tämmöselle lakanalle.

  • Reply Myy perjantai 9. tammikuun 2015 at 21:37

   Totta! Marketti-BB:t onkin jäänyt tosi vähille kokeiluille.

 • Reply Kissis perjantai 9. tammikuun 2015 at 21:34

  Äh en tykkää tästä boksista yhtään. Mut näköjään ees jotain positiivista, valkoinen silppu! :D Mä VIHASIN sitä mustaa, jota joutui putsailemaan jatkuvasti ja silti näytti karseelta kaikki tuotteet. :D Ja hei, toivon todellakin, että tulis toi kuivashampoo, sit oisin jopa ihan ok-tyytyväinen!!!

  • Reply Myy perjantai 9. tammikuun 2015 at 21:38

   Toivottavasti valkonen silppu on pysyvää! Ja että sä saat kuivista :D

  Leave a Reply