Body Shop, Ekokosmetiikka, Seerumit

The Body Shop Nutriganics Smoothing Serum

Nyt on sopiva hetki koota ajatukset yhteen, kun on juuri tiristänyt purkin tyhjäksi. Tämä taitaakin olla ensimmäinen Body Shopin seerumi, jonka olen käyttänyt.

Nutriganics-sarja on ECOCERT-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Smoothing Serum lupaa kosteuttaa, siloittaa, parantaa ihon kimmoisuutta ja taistella ikääntymisen ensimerkkejä vastaan. Päällimäisenä fiiliksenä minä tykkäsin tästä, aika paljonkin. Voisin hyvin kuvitella ostavani uudestaan, jos maailmassa ei olisi satoja muita seerumeita mitä haluan kokeilla. Iho ei kenkkuillut missään vaiheessa ja kuivuus pysyi hyvin hallinnassa.

Pakkauksena toimii ilmatiivis pumppupullo. Mekanismi toimi hyvin, kun yhdellä pumppauksella sai mukavan reilun määrän koko kasvoille. Toisesta painalluksesta riitti myös kaulalle ja decolteelle.

Koostumus on ohutta ja melko juoksevaa, joten tuote on helppo levittää ja imeytyy ihoon nopeasti. Tuoksu on vihreähkö, mutta mieto. Alkuun tuntui oudolta, mutta totuin siihen nopeasti. Tämä taitaa muuten olla ensimmäinen ekovoide, jonka tuoksu ei aiheuttanut ongelmia. En vain voi sietää väkevän yrttisiä tuoksuja. Voisin kuvitella koostumuksen sopivan kuivan ihon lisäksi ihan hyvin sekaiholle, koska tämä ei jäänyt mitenkään rasvaisena ihon pinnalle. Riitti kuitenkin näin kesäaikaan kosteuttamaan kuivaa ihoani.

Inci näyttää mielestäni varsin mainiolta.  Hintaa tällä 30 ml:n pullolla on noin 26 euroa.

Ja loppuun varoituksen sana: tuote loppuu täysin yllättäen, ilman mitään varoitusta. Purkista ei näy läpi, pumppupullon pohja nousee purkin sisällä piilossa ja pullon painosta ei voi sanoa mitään. Minulla tämä kesti ehkä noin 1,5kk (voi miksi en kirjoittanut ylös millon tämän korkkasin?), mutta säästeliäämmällä käytöllä kestäisi varmasti pidempään. Kannattaa olla seuraava jo valmiina odottamassa. Minullahan ei siis ikinä ole mitään valmiiksi odottelemassa jemmoissa.. ;)

Uh, jumituin selailemaan ja tästä sarjasta taitaa lähteä kokeiluun Drops of Youth -tehotiiviste. Siis kasvoille voisi VIELÄ kerrostaa yhden tuotteen (kasvo- tai hoitoveden, seerumin ja voiteen lisäksi), mikäs sen mieluisampaa seerumifanaatikolle! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Maiju sunnuntai 24. kesäkuun 2012 at 20:33

  Mä oon tykännyt tosi paljon kaikista näistä Nutriganics sarjan tuotteista :)

  • Reply Myy sunnuntai 24. kesäkuun 2012 at 21:09

   Tämä ensimmäinen kokeilu oli kyllä tosi positiivinen yllätys! :) Oletko kokeillut tuota tehotiivistettä?

 • Reply Anonymous keskiviikko 6. elokuun 2014 at 20:20

  Hello there! Would you mind if I share your blog with
  my facebook group? There’s a lot of people that I think would really enjoy your content.
  Please let me know. Many thanks

  my web blog – Cheap Louis Vuitton Bags

 • Leave a Reply