Loppuneet

Maaliskuu 2012

Apteekista Helosania (5,20€) ja punaista Bepanthenia (5,90€) tatuoinnille.

Täytyi turvautua eBayhin, kun ei näitä Suomesta saa. Ensimmäisenä testiin Revlon Colorburst Lip Butter sävyssä 075 Lollipop. Hintaa 13,50$ eli noin 10,50 euroa. Mikäli toimii hyvin, niin sitten lisää sävyjä. :) Ja lisäyksenä nyt parin kuukauden käytön jälkeen: toimii. Fiksumpi tyyppi olisi muistanut kuvata tuotteen ennen kuin se on pyörinyt viikkokaupalla taskussa tai laukussa.

Kynsihuoltajani käytti Orlyn Spritz Dry’ta lakkakerrosten välissä. Sen lisäksi että tuote toimii, niin tämä tuoksuu herkullisesti kesällä ja rannalle. Tilasin eBaysta ja maksoin tästä $13,50 eli noin 10 euroa.

Blogien ja eBayn selailu tuottaa välillä hieman kalliimpiakin hankintoja. YSL Volupte Sheer Candy sävyssä #4 Succulent Pomegranate. Tämä tuntuu huulilla todella miellyttävältä ja tuoksu (sekä maku!) on vastustamattoman hedelmäinen. Hintaa $36,50 eli noin 28€.

Pyörähdin nopeasti Sokoksen 3+1 päivillä, lähinnä hakemassa Miehelle kasvovoidetta. Itselleni mukaan tarttui Lumenen Sensitive Touch Puhdistusliinat (3,90€) ja laukkukokoinen sähköisen tukan pelastaja; Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick Spray Conditioner (2,90€).

Niin ja se Mies; L’Orealia. Men Expert Hydra Energetic Turbobooster ja Cooling Eye Roll-on. Hintoja en muistanut ottaa ylös. Olen ylpeä siitä, että olen saanut Miehen käyttämään myös silmänympärystuotteita (ja no ylipäätänsä kasvovoidetta, puhdistusainetta ja mitäs kaikkea).

Kampaaja onnistui taas kaupittelemaan hyvää tuotetta. Redken Align 12 Protective Straightening Lotion For Medium Hair (noin 30€). Ensimmäistä kertaa minun pelkästä ajatuksesta takkuuntuvaan tukkaani ei tullut YHTÄÄN solmua föönausvaiheessa.

Pitkään haaveilemani poskipuna; Dior Rosy Glow (52,70€), josta kirjottelinkin jo täällä.

Maaliskuussa loppui yllättävän moni tuote.

Veet Spray On Ihokarvanpoistovoide 150ml / Tämä ei itseasiassa loppunut kokonaan, mutta suihkemekanismi on rikki.
Gillette Satin Care Sensitive Skin Shave Gel 200ml / Tykkään paksuista vaahdoista säärien ajelussa. Gilletten perushalpis partavaahto olisi ykkönen, mutta se tuoksuu turhan miehekkäältä.
Tigi Bed Head Superstar Volumising Hairspray 200ml / Lemppari märkälakkani. Kestää minulla käytössä pienen ikuisuuden.
Dermosil Extra Treatment 200ml / Extra on loistava kuivan, kutisevan ja ihottumaisen ihon pelastana. Toimii myös käsi- ja jalkarasvana. Paksua ja rasvaista.
Tigi Bed Head Superstar Blowdry Lotion 250ml / En oikeen missään vaiheessa päässyt hyvä kaveri -vaiheeseen tämän föönausnesteen kanssa. Miksi neste edes pakataan pulloon, jossa ei ole suihkepäätä? Epäkäytännöllistä.
Sensai Silk Emulsion Super Moist 100ml / Suosikki!
Depend Kynsilakanpoistoaine 100ml / En mitenkään hirveesti tykkäile tästä sinisestä. Vihreä on parasta.
Bepanthen Emulsiovoide (sininen) 30g / Pitkästä aikaa käytössä punaisen sijaan sininen. Tämä ei onneksi haise lampaalle.
Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil 50ml / Suosikki!
Dior Lip Glow 3,5g / Suosikki! Tämäkin. :D

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply