NYX, Orly

NYX Nyx

Seuraavaksi pääsi testiin NYXin lakoista sävy Nyx. Tämä oli kaunista pullossa, mutta kynsillä.. Ei. Lakassa on jotain beigeä, vaaleanpunaista, kultaista ja persikkaista, mutta mikään niistä ei hallitse tarpeeksi voimakkaasti.


2x OPI Nail Envy Matte, 3x NYX Nyx.


Pahoittelut sotkuista kynsinauhoissa. En jaksanut siistiä niitä tässä välissä, kun tiesin ettei kynnet jää tälläisiksi. Ja tämä levittäytyi huonosti. Suti oli ihan liian pieni ja joustava, eikä tätä saanut tasaisesti. Hyvin iso ero verrattuna NYXin pinkkiin lakkaan, jota testasin ensimmäisenä. Jotain tälle olisi tehtävä..


Kärjissä (nojoo joku 2/3 kynnestä) 2x H&M Nail Polish Velvet Touch. Kaunis, todella shimmerinen marjapuuron punainen. Valosta riippuen tämä näyttää vaaleanpunaiseen tai violettiin taittavalta. Miksen lakannut koko kynsiä tällä, niin nättiä! Hennesin lakat on Suomessa myytävistä halpiksista ihan huipputasoa. Pysyvät hyvin ja nättejä sävyjä. Tosin hankala näitä on halpikseksi sanoa, kun käytännössä maksan suunnilleen saman verran OPIn ja Orlyn lakoista, jotka tilaan ulkomailta. ;)


Rajaa peittämässä 2x Orlyn VIP, koska vakaat käteni tekevät niin kauniita rajakohtia.. Tämä näytti selkeästi nätimmältä kuvien ulkopuolella, kun glitterlakan rajat ei näkyneet niin selkeästi. Harvemmin kukaan kynsiäni tuijottaa kymmenen sentin päästä kovassa ja anteeksi antamattomassa valossa! Päällä vielä Orlyn Calcium Shield pitämään koko paketin kasassa ja kuivatus Orlyn Flash Drylla. Silti ruttasin nämä ensimmäisenä yönä, niin ärsyttävää.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sagu maanantai 30. marraskuun 2009 at 09:28

    Voi, musta toi Nyx taas on aivan ihana, jotenkin tosi elegantti! :D Ja pakko yhtyä suhun noista H&M:n lakoista, aivan ihania sävyjä ja pysyvyys on huippuluokkaa. Multa löytyy My Favorite Jeans, aivan mielettömän nätti kimalteinen denimsininen <3

  • Reply kiukkupussi maanantai 30. marraskuun 2009 at 10:01

    Hihi, minäkin tilasin joku aika sitten My Favorite Jeansin. Näytti kuvissa mielettömän kivalta! Nyt odotan sen saapumista vielä enemmän. :)

  • Leave a Reply