Bette Box, Herbina, Huulipunat, Ihonhoito, Käsivoiteet, Kasvonaamiot, Kasvovoiteet, Lumene, Manna Kadar, Meikit, Natura Siberica, Seerumit

Lokakuun Bette Box

Lokakuun Bette Box oli ihan ok kokonaisuus, mutta sen pelasti yksi tuote. Ei varmaan ole vaikea arvata mikä? :)

Lumene Nordic Ageless Pressed Serum (näyte 15ml) – Lumenen Ajaton-sarja ihastutti heti julkaisussa ja etenkin tiivistetty seerumi herätti testifiiliksen samantien. En tiedä pitäisikö tätä sanoa seerumiksi vai voiteeksi, mutta tuote lupaa seerumin tiivistettyä tehoa ja kasvovoiteen miellyttävää kosteutusta. Kämmenselkään kokeillessa tuntuma on hyvin miellyttävä. Todellakin testiin!

Herbina Hoitava Kasvovoide (50ml) – Boksissa oli toinenkin hoitotuote kasvoille. Herbinan syväkosteuttava voide sopii niin päivä- kuin yövoiteeksi sekä naamioksi. Ei herättänyt samanlaista hihkumista kuin Lumene, mutta eiköhän tämä ainakin naamiotestiin pääse. Jos en tykkää, niin kosmetiikan tunkiona tunnettu puoliso käyttää varmasti.

Natura Siberica Taiga Daily Protection Hand Cream (näyte 30ml) – Natura Siberican laukkukokoinen käsivoide oli mukava yllätys. Tämä venäläinen melkeen-eko-muttei-ihan-kuitenkaan ihonhoitomerkki on mielenkiintoinen ja paria tuotetta olen joskus testannut. Voiteessa on mieto makean metsäinen tuoksu ja hyvin imeytyvä koostumus, joten se on loistava laukkuun talven lähestyessä.

Manna Kadar Liplocked Priming Lip Wand (2.5g) – Voihan Manna Kadar. Kuten jo viimeksi totesin, merkki ei kiinnosta itseäni yhtään ja alkaa vähän nyppiä, että kaikki boksista tulevat meikit on näitä. Jotain muuta, pliis! Lähtee korkkaamattomana kiertoon, joten siksi en swatchannut.

Mukana oli myös o.b.-tamponeja (en käytä kertiksiä, koska kuppi) sekä näytteet Kenzon tuoksusta (ei mun juttu), Lumenen uudesta sävyvoiteesta (kiinnostaa, on kehuttu) ja Novexpertin kuorinta-naamio-setistä (kiinnostaa).

Ilman Lumenen seerumia, olisin ollut pettynyt. Se oli kuitenkin niin super, että olen tyytyväinen boksiin. :) Laskin boksin arvoksi noin 45 euroa. Marraskuun Bette Box lupaa valmistaa talven juhlakauteen mm. kirkastavan ja kosteuttavan ihonhoitotuotteen sekä selektiivisen kosmetiikan meikkituotteen avulla.

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön, kuten tähän boksitilaukseen.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Hanne Kuusinen-Ruohomäki torstai 1. marraskuun 2018 at 06:00

  Ah, en siis ollut ainut, joka näin ajatteli.
  Tämä oli ensimmäinen boksini, joten en ollut ihan varma mitä ajatella.
  Mannan kynää kokeilin kerran ja totesin, ettei ole minun tuote. Mutta pääsee hyvään käyttöön nyt Halloween juhlissa lapsille.
  Lumenen seerumin otin iloisena vastaan ja samainen käsivoide, jonka mainitsitkin pääsi heti mukaan lentokoneeseen työreissuun, kädet kuivuvat ihan heti kun vöiden valo syttyy koneessa. Toimi oikein hyvin. :D
  Mä odotan mielenkiinnolla seuraavaa boksia kun uusi maailma on näissä mulle just auennut. Vaikkaakaan en tiedä kauanko näitä bokseja voi kotiin tulla kun lapseni totesi juuri illalla vieressäni, että sulla on aivan liian paljon noita purkkeja ja silti oot aina saman näköinen…

  • Reply Myy torstai 1. marraskuun 2018 at 10:41

   Haha, lapsen suusta tulee totuus :D Jos Bette ei seuraavien boksien kohdalla herätä tarpeeksi intoa, niin kokeile Jolie Boxia! Niissä on ollut sisältö aina ihan super, jos vaan tykkää luonnonkosmetiikasta.

  Leave a Reply