Lifestyle

Kevätmasis

Jos kuvassa olisi mun jalka, olisi blogi päivittynyt iloisen tasaisesti viimeiset puolitoista viikkoa. (Ja olisi ehkä vähän työnsarkaa säärikarvojen suhteen.) Mutta koska kyseessä on puolison koipi, en ole edes ehtinyt avata konetta kyseisenä aikana ja pilvipalvelu lähettää huolestuneita meilejä, kun koneeseen ei saa yhteyttä. On siis ollut vähän kiirettä.

Tämä kevät on muutenkin tuntunut tosi raskaalta. Oon ollut älyttömän väsynyt, vaikka alkuvuodesta olo alkoi tuntua jo pirteämmältä. Ilmassa on ollut jopa pientä kosmetiikkamasista, joka tiivistyy hyvin siihen, että Jolie Box makasi pöydällä kaksi viikkoa avaamattomana. Blogi on päivittynyt viimeksi tasan kuukausi sitten ja se sekä ahdistaa että harmittaa. Haluaisin niin löytää takaisin hyvään rytmiin ja purkki-intoon!

Sen sijaan olen löytänyt aivan ihanan hierojan (naapurikadulta vielä), jonka avulla kroppa on lähtenyt vähän aukeamaan. Ensimmäistä kertaa puoleentoista vuoteen olo tuntuu fyysisesti vähän paremmalta, kun en enää ole surun aiheuttamassa sitkeässä lukossa. Vielä on paljon tehtävää, mutta pienin askelin kohti parempaa.

P.S. Urheileminen on vaarallista ja joudun siis pelaamaan loppuvuoden futista ilman puolison mahtavaa seuraa. Buu sille!

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply LauraKatarooma lauantai 21. huhtikuun 2018 at 10:00

    Tsemppiä sinne! <3

  • Leave a Reply