Carmex, HG, Huulivoiteet

HG: Carmex Classic Moisturising Lip Balm

En olisi uskonut, että Se Täydellinen Huulirasva löytyisi.. noh, tälläisestä tuotteesta. Minun mielikuvissani se olisi ollut jotain luonnollisempaa. Minkäs teet, Carmex vaan toimii loistavasti.

Koostumus on mukavan rasvainen, levittyy huulille helposti ja pysyy yllättävän hyvin. Etsin pitkään täydellistä yörasvaa huulille, kun monilla oli tapana kuivahtaa huuliin kiinni tai hävitä kokonaan. Carmexin jäljiltä huulet on vielä aamulla pehmoiset ja liukuvat, mutta ei yltiörasvaiset.

Purkissa on tavaraa 7,5 gramman verran. Minulla tämä on yöpöydällä iltakäytössä, koska en tykkää kaivella rasvaa purkista kesken päivän. Ei minua haittaa rasva sormissa, vaan se mitä sormet purkkiin vievät mikäli käsiä ei ole juuri pessyt.

Tuubi on hieman isompi, siinä on tavaraa 10 grammaa. Pyöristetyllä kärjellä voisi levittää rasvan suoraan huuliin, mutta minä olen levittänyt sormen kautta. Toimii samalla hyvin kynsinauhavoiteena. ;) Tämäkin pakkaus on saanut huulipunaosumaa meikkipussissa ja muuttanut hieman väriään..

Tässä kädellä tuubiversio, purkissa oleva on hieman kiinteämpää (ooh miten yllättävää). Incit on muuten samat, mutta purkissa parafiini on kiintemmässä muodossa kuin tuubissa. Olettaisin pitoisuuksien olevan yhtenäiset, mutta varmaksi en sitä tiedä. En yleensä tykkää mentolista huulirasvoissa, mutta tässä sen viilentävä vaikutus ei ole kovin ihmeellinen, eikä se siten häiritse.

Purkin INCI: Petrolatum, Lanolin, Cetyl Esters, Theobroma Cacao Seed Butter, Cera Alba, Paraffin, Camphor, Menthol, Salicylic Acid, Aroma, Vanillin.

Tuubin INCI: Petrolatum, Lanolin, Cetyl Esters, Theobroma Cacao Seed Butter, Cera Alba, Paraffinum Liquidum, Camphor, Menthol, Salicylic Acid, Aroma, Vanillin.

Hintaa molemmilla kolmisen euroa, löytyy ainakin tavarataloista ja isoista marketeista.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Kiki lauantai 11. elokuun 2012 at 06:09

  Pakkauksesta tulee ainakin itsellä mieleen joku liima tai lukkosula, joten ei ole houkutellut ostamaan. Ehkäpä kokeilen tätä seuraavaksi!

  • Reply Myy lauantai 11. elokuun 2012 at 15:02

   Pakkaus on kyllä aika karu! Suosittelen kokeilemaan, ei siinä montaa euroa menetä :)

 • Reply Ruu lauantai 11. elokuun 2012 at 06:35

  Mulla on kanssa noi molemmat versiot ja tykkäilen kovasti,ainakaan toistaiseksi ei ole parempaa tullut kokeiltua.

  • Reply Myy lauantai 11. elokuun 2012 at 15:04

   Mä taidan olla jo luovuttanut pelin muiden kokeilemisessa :) paitsi jos tulee joku uutuus mitä kaikki hehkuttaa..

 • Reply Sagu lauantai 11. elokuun 2012 at 10:46

  Kai tätä pitäisi joskus kokeilla, kun kaikki aina hehkuttavat :)

  • Reply Myy lauantai 11. elokuun 2012 at 15:04

   Kannattaa! :)

 • Reply Eveliina lauantai 11. elokuun 2012 at 19:37

  Tunnustaudun myös Carmexin tyytyväiseksi käyttäjäksi :)

 • Reply Sunnan keskiviikko 15. elokuun 2012 at 12:59

  Carmex, paras huulirasva ikinä!
  Harmi vaan, kun Suomessa ei ole kaikkia tuotteita. Sentään Moisture Plus Clear ja Sheer Pink löytyy, mutta olisin itse ollut iloisempi Sheer Peachistä. Mutta ehkä niitäkin tulee joskus.

  Olin kerrassaan järkyttynyt, kun löysin sen kaupasta myynnistä. Tähän asti saanut ostaa niitä rajojen ulkopuolelta ja kaikki ystävät ja tutut jo hermostuneet siihen, että ennen reissua muistuttaa tuoda minulle Carmexia. ;)

 • Reply .Nekku. sunnuntai 19. elokuun 2012 at 21:04

  Itsekin olen ihan yllättynyt, kuinka paljon tykkään tästä. Purkki on samalla tavalla yöpöydällä kuin sinullakin, pitäisi ehkä ostaa myös tuubi käsilaukkuun. Haluaisin vain saada entiset käytettyä pois ennen kuin ostelen uusia, mutten enää oikein osaa käyttää niitä. :/

 • Leave a Reply