Loppuneet

Joulukuu 2012

Olen ylpeä itsestäni, koska tein joulukuun ensimmäiset ostokset vasta kuun puolivälissä. Tilasin eBaysta testiin lisää Skinfoodia: Avocado Rich Toner (160ml / $17,80) ja Avocado Rich Essence I (50ml / $14,40). Tuotteet ehti tulla joulun ja uudenvuoden välipäivinä, joten huh vältyin tullisäädöltä. Aivan ihana myyjä oli laittanut mukaan todella runsaan pussin näytteitä! Täytyi ihan käydä etsimässä, että myyjä oli tämä. Suosittelen :)

Eikun huijasin itseänikin. Tilasin nimittäin viikkoa aikaisemmin iHerbista reilun satsin d-vitamiinia ja mukaan livahti muutakin. EcoToolsilta kaksi sivellintä: Bamboo Eyeshadow Brush ($3,50) ja Smudge Eyeliner Brush ($3,50) sekä Now Foods Shea Butter (207ml / $7,63). Sheavoi oli edullisin mitä löysin ja päätyy omiin vatkauskokeiluihin.. EcoToolsin siveltimet on niin halpoja rapakon takana! Alle kolme euroa noin laadukkaasta siveltimestä tuntuu ihan naurettavalta hinnalta.

Kävin joulun alla Body Shopissa ostamassa siskolleni lahjapakkauksen. Samalla mukaan tarttui itselleni joulun kausituotteista Cranberry Joy Body Butter (200ml / 19€). Nuuhkin kovasti inkivääriversiota ja se tuoksui niin hyvälle, mutta ehkä vartalovoina turhan vahvalle. No, samalla käynnillä tulostui 10 euron alekuponkini vuoden alkupuoliskon ostojen perusteella. En näemmä ollut käynyt tekemässä mitään hankintoja sitten kesäkuun. Body Shopin kanta-asiakkaat kerryttää ostoskertymää aina tammi-kesäkuun ja heinä-joulukuun, jonka perusteella saa alennuskupongin. Alkuvuoden kuponki tulostuu kesäkuun jälkeen seuraavalla ostoskerralla ja on voimassa vuoden loppuun (ja samanlainen käytäntö toisella puoliskolla).

Palasin siis joulun jälkeen käyttämään etuni ennen kuin se menisi vanhaksi. Olin jo pidempään halunnut kokeilla Nutriganics-sarjan Drops of Youth -tehotiivistettä (30ml / 28,70€), joten käytin etuni siihen. Joulutuotteet oli tietysti menneet aleen, joten päädyin hankkimaan Ginger Sparkle Body Polishin (200ml / 10,15€). Suihkutuotteessa ihana tuoksu ei ole niin päällekäyvä kuin vartalovoissa. Normaalihintaa en näistä kevyemmistä kuorinnoista maksaisi, koska mielestäni ne on liian vähärakeisia ollakseen kuorintoja ja toisaalta hieman turhan peseviä noin muuten.

Vilkaisin myös nopeasti Stokkalla selektiivisen puolen alet ja ostin Dior Addict Lipstickin (3,5g / 22,10€) sävyssä 624 Féline. Hylsy on niin kaunis!

Tämä on jotain semmoista, minkä minä miellän itselläni nudepunaksi. Vaaleat punat näyttää hirveiltä huulillani, mutta tämmöiset ”my lips but better” -sävyt toimivat hyvin arkena, kun meikkaa silmiä hieman enemmän. Helppo pyyhkäistä huulille ilman peiliä. Sävyssä ei ole mitään helmiäistä (vaikka siltä näyttäisi), vaan se on kostea ja kiiltävä.

Joululahjojen joukosta löytyi myös kosmetiikkaa! Kenzo Amour EdP:n (30ml) sain mieheltäni. Tosin pyysin sitä ja valitsin sen itse. ;) Miehen siskolta tuli suihkugeelejä: Lavera Macademia Passion Cream Oil Body Wash (150ml) ja Lavera Lime Sensation Shower & Bath Gel (150ml). Ensimmäinen tuoksuu niin hyvälle ja vaikuttaa koostumukseltaan juuri minulle tehdyltä. Toinen on ihanan raikkaan tuoksuinen ja veikkaan Miehen tykästyvän siihen.

Loppuvuoden purkkityhjennys pääsi vauhtiin ja vuosi sai hyvän päätöksen. Seuraavaksi työn alla on viime vuoden yhteenveto. :) Vuosi 2011 näytti tältä (ja sen julkaiseminen venyi näemmä huhtikuun loppuun, oho hups hehe).

CHI Ionic Color Lock Treatment 300ml / Kyllä niitä hoitoaineita vihdoin saatiin tyhjiksi. CHIn hoitis taisi olla käytössä kolmatta vuotta.. Saanee oman postauksen.
Paul Mitchell Super-Charged Moisturizer 500ml / Tämäkin jättipönikkä oli käytössä pitkään. Postaus tekeillä.

Lush Rub Rub Rub Body Scrub 330g / Mainiosta suolakuorinnasta on postausta täällä.
I Love… Strawberries & Milkshake Bubble Bath & Shower Creme 500ml / Aikamoista karkkia! Tuoksu hyvä, mutta melko pesevä. Jatkossa yritän ostaa pienempiä purkkeja.

Organic Shop Organic Neroli & Frangipani Body Mousse 250ml / Loistavasta vartaloemulsiosta (ja ei niin hyvästä purkista) voi lukea täältä!
My Beauty Diary Southern France Apricot Mask 1kpl / Taas vain yksi kangasnaamio!

Schwarzkopf Osis+ Dust It Mattifying Powder 10g / Toinen suosikkini hiuspuuterien maailmasta (Redkenin lisäksi). Kolme purkkia tätä on tainnut tulla käytettyä?
Diesel Loverdose EdP 30ml / Tuoksuja loppuu hyvin harvoin. Erityisen harmillista on, kun hyvä tuoksu loppuu. Uuden samanlaisen ostaminen on jotenkin paljon tylsempää (vaikka tuoksusta todella pitäisi) kuin uuden tuoksun hankkiminen. Loverdosen EdP on todella ihana. Uudesta EdT-versiosta en niin välitä.

Näistä EOSin huulirasvoista mikään ei ehtinyt kulua loppuun asti ennen kuin kaikki alkoi tuoksunsa perusteella olla pilalla. Yhteensä sain käytettyä noin yhden täyden verran. Pallomalli on aika hauska käytössä :) Honeysuckle nousi lemppariksi, hyvänä kakkosena yllättäen Sweet Mint.
– EOS Lemon Drop 7g
– EOS Sweet Mint 7g 
– EOS Honeysuckle Honeydew 7g
– EOS Summer Fruit 7g

Dermosil Fresh Balance Facial Tonic 200ml / Tästä hajosi pumppu, kun noin neljännes oli kulunut. Ymmärtääkseni Dermosil oli jo aikaisemmin vetänyt tuotteen myynnistä pakkausongelman takia.
L’Oréal Série Expert Silver Shine Shampoo 500ml / Ehdin käyttää hopeashampoosta noin puolet. En ole ollut blondi yli vuoteen, enkä ole siihen lähiaikoina palaamassa, joten turha seisottaa pulloa hyllyssä. Ei nämäkään (myrkyt) ikuisuuksia voi säilyä. Heihei!

Toiko joulupukki teille kosmetiikkaa?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Eveliina lauantai 12. tammikuun 2013 at 11:05

  Miten aina muiden postauksissa purkit vaikuttavat niin houkuttelevilta! Taas tekisi mieli ostaa vaikka mitä – vaikka joulupukki tosiaan toi kosmetiikkaa ja omin avuinkin sitä tuli joulun seudulla hankittua :)

  • Reply Myy lauantai 12. tammikuun 2013 at 19:07

   Hihi, ruoho on aina vihreämpää aidan toisella puolella :)

 • Reply Petra lauantai 12. tammikuun 2013 at 11:41

  Kun näitä hajuja täällä ruoditaan, niin mun on pakko sanoa, että toi Osiksen hiuspuuteri haisee vielä pahemmalta kuin se taikasalva tai naudanmaha – ei voi edes verrata. En tiedä johtuuko siitä, että olin raskaana kun kokeilin sitä ensimmäisen kerran, mutta se haju oli jotain aivan sanoinkuvaamatonta. Siis todella karsea. Se on ainoa tuote, joka koskaan on saanut ikuisen porttikiellon kotiimme, ei tule edes kavereiden laukun sisällä käymään. :D

  Ja kaikki muut tuntuu olevan sitä mieltä että se on täysin hajuton. :)

  • Reply Myy lauantai 12. tammikuun 2013 at 19:07

   Mitä ihmettä! Mun mielestä siinä on hyvin hyvin mieto, hieman miehinen tuoksu. Tai ehkä liimamainen. Mutta kuitenkin todella huomaamaton. Ehkä raskaus teki tepposet :)

  Leave a Reply