Aasialainen kosmetiikka, Body Shop, C+M, Herbina, Juju Cosmetics, Kasvovedet, Kasvovoiteet

Loppuneita ja uusia tilalle

Kasvotuotteita tällä kertaa! Aivan ihastuttava Juju Cosmeticsin Aquamoist geelivoide meni loppumaan. Käytin tätä päivävoiteena. Imeytyy ihoon loistavasti, toimii hyvin meikin alla ja kosteuttaa todella tehokkaasti. Minä rakastuin! Tätä saa tilattua ainakin SaSasta, hintaa reilut kymmenen dollaria. Loistava hinta-laatusuhde. Tuoksuton voide on pakattu ylelliseen lasipurkkiin. Incia tästä ei ole, koska se oli paketissa pelkkinä risuaitoina. ;)

Olin kuitenkin tilannut jo aikaisemmin seuraavaksi päivävoiteeksi kokeiluun C+M 24H Super Hydrating UV Brightening Gel Creamin. Kuulostaapas tehokkaalta..

Purkista paljastuu pelottavan näköistä vihertävän turkoosia geeliä, jonka seassa on pieniä palluroita! Jaiks, hajukin on hieman liimamainen. Tämäkin on tilattu SaSasta, hintaa joku seitsemän dollaria. Jättää hieman mattaisen pinnan iholle ja alkutestailun perusteella kosteusteho ei ihan riitä minulle näin syksyllä. Olisi ollut parempi kesävoide!

Tästä löytyy sentään ymmärrettävä inci. :) Klikatkaa suuremmaksi.

Löysin laatikoiden pohjalta puolillaan olevan Body Shopin Vitamin E -kasvoveden. Tämä taisi olla minulla käytössä toissakeväänä, kunnes ostin Biothermia Hulluilta Päiviltä ja unohdin tämän.. Tuoksu ja koostumus olivat ihan kunnossa, joten käytin tämän loppuun. Tosin kropalleni. Jos kasvoille laitetaan pesun jälkeen kasvovettä tasapainottamaan pH ja auttamaan kasvovoidetta imeytymään, niin miksei tehdä vartalovesiä? Ihan yhtälailla kuivaihoisen kroppa kaipaa samaa hoitoa. Korvasi minulla myös vartalovoiteen superkuumina ja hikisinä kesäöinä, jolloin ei huvittanut laittaa ihoon yhtään mitään ylimääräistä. Koostumus on miellyttävä, hieman normaalia paksumpi, mutta ei kuitenkaan geelimäinen. Hyvä perusvesi, tekee tehtävänsä. :)

Herbinan Marja Spa Kasvovesi lurahti nopeasti loppuun. Ihana tuoksu ja hyvin toimivaa peruskamaa erittäin halpaan hintaan. Tykkään tästä paljon! Ainoa pieni miinus satunnaisesta pistelystä, mutta se taitaa mennä herkän ihon piikkiin. Apua mitä seuraavaksi? Ostin paniikissa toisen samanlaisen. Hulluja Päiviä odotellessa, sieltä kuitenkin tarttuu joku jättikasvovesi mukaan.. Taustalla ikkunan takana kurkistelee paprikapuska. Se on valtava (kuva on napattu ikkunalaudalta, joten korkeutta riittää) ja puskee vieläkin paprikoita. Sellaisia suippoja chilin näköisiä, mutta mietoja.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Hannukkaz keskiviikko 22. syyskuun 2010 at 08:02

    Mun tekis kauheesti mieli kokeilla noita Herbinan tuotteita mutta en ikinä saa aikaseks ostaa niitä :DD Ja sillon kun tarviin jotakin uutta nii en ikinä muista Herbinaa!! Olen jotenkin hiukan outo…. :DDD

  • Reply kiukkupussi keskiviikko 22. syyskuun 2010 at 10:25

    Mä en ole kokeillut mitään muuta Herbinaa kuin kahta kasvovettä, mutta noiden perusteella voisi kokeilla jotain muitakin tuotteita :)

  • Leave a Reply