Ekokosmetiikka, Hiukset, Hoitoaineet, Ihonhoito, Jalkavoiteet, Jolie Box, Kasvovedet, Naturativ, Neal's Yard Remedies, Öljyt, Patyka, Weleda

Marraskuun JolieBox

Tää syksy on nauranut räkäsesti päin mun terveyttä. Vetäisin kuukausi sitten jäätävän flunssan, jonka takia olin pari viikkoa ihan maassa ja nyt oon taas ollut viikon kamalassa kunnossa eli liimautunut sohvaan kiinni ja vuotanut noin 58 litraa räkää. Taudit, voisitteko loppua nyt, kiitos. Tämän jälkimmäisen pöpöstelyn takia boksipostaukset on joutuneet odottamaan vuoroaan aivan liian kauan, koska ei ollut voimia avata edes konetta. Mutta nyt! Tykkäsin ihan sikana syyskuun Jolie Boxista, mutta lokakuun boksi ei niin napannut. Tämän marraskuun boksin kanssa mentiin taas lähemmäs syyskuun osumaa.

Naturativ Cuddling Foot Balm (100ml) – En olisi uskonut, että boksin mielenkiintoisimmaksi tuotteeksi osoittautuu jalkarasva, mutta niin kävi. Tyhjiöpumppupulloon (JES) pakattu voide lupailee vaniljan, kinuskin ja sitruunan tuoksua sekä tuhdin ravitsevaa koostumusta, joka käy toki myös käsille. Pikatestauksella voide levittyy todella hyvin ja tuoksuu hauskalta – jotenkin niin ei-jalkavoiteelle. :D Tämä parkkeeraa yöpöydälle heti! En muuten löytänyt tätä myynnistä mistään suomalaisesta verkkokaupasta (?!). EDIT: Maahantuojalla on oma verkkokauppa! :)

Neal’s Yard Remedies Nurturing Rose Conditioner (200ml) – NYRin ruusuhoitis on yksi Jolien myydyimmistä hiustuotteista. Olen todella nihkeä luonnonkosmetiikan hiustuotteiden kanssa, koska yleisesti ottaen muotoilutuotteissa ei ole tarpeeksi ytyä ja shampoiden pesuteho ei riitä normikosmetiikan muotoilutuotteiden kyllästämään tukkaani. Mutta hoitoaineista olen kuullut hyvää, vaikka omat kokemukset on vähäisiä. Tämä lupaa sopia kaikille hiustyypeille, mutta on ihanteellinen etenkin kuiville, vaurioituneille tai värjätyille hiuksille (eli mun tukalle). Toivottavasti pitää hyvin sähköisyyden kurissa. (Vähän tosin luonnonkosmetiikan idea menee hukkaan, kun joudun kuitenkin sotkemaan sekaan suoraväriä – mutta ehkä sitä ei tarvitse olla niin puritaani.)

Weleda Almond Soohing Facial Oil (50ml) – Weledan manteliöljypohjainen klassikko lupaa sopia myös meikinpoistoon. Kaipaan tosin puhdistusöljyltä sen verran huuhdottavuutta, että taidan kokeilla tätä vain hoitomielessä. Lupaa hemmotella, rauhoittaa ja palauttaa sekä sopia jopa allergisiin reaktioihin alttiille iholle. En ihan kauheasti diggaile pullon ulkonäöstä ja mielestäni Weleda kaipaisi pientä pakkausuudistusta nykypäivään. :)

Patyka Essential Lifting Lotion (näyte 30ml) – Saatekirje toteaa tämän olevan suihkutettava kasvovesi, mutta mun pullo on kyllä ihan kierrekorkilla ja valtavalla suuaukolla. Anti-age -vaikutteinen hoitoneste lupaa silottaa, pehmentää ja kosteuttaa tehden ihosta puhtaan, kirkkaan ja vastaanottavaisen. Sisältö näyttää hyvältä ja kokeilen tätä mielenkiinnolla, mutta suihkepullo olisi kyllä ollut kiva.

Marraskuun boksissa oli tosiaan kolme täysikokoista tuotetta ja yksi reilun kokoinen näyte. Laskin boksille arvoksi noin 70 euroa. Kiva hemmottelukokonaisuus! Joulukuun boksista lupaillaan juhlaboksia, joten voisin kuvitella siellä olevan jotain meikkiä.

Jolie Boxia voi ostaa kolmen tai kuuden kuukauden jaksoja ja tätä postausta tehdessäni tajusin, että oma puolivuotiseni taisi päättyä tähän. Vähän negapalautetta siitä, että en nettikaupan tilaushistoriasta mistään löytänyt tietoa, että mistä boksista mihin tilaukseni on voimassa (kun esim. Bette Boxin systeemissä lukee hyvin selvästi mitkä kuukauden tilaukseen kuuluu).

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply