CHI, Hiusvärit, Hoitoaineet, Huulimeikit, Huulivoiteet, Korres, Silmämeikit, Urban Decay, Wella

Ihanuuspaketti

Sallin itselleni joulun jälkeen luvan tilata Look Fantasticista oman pienen lahjapaketin.

Wellan Color Fresh sävyssä Silver 0/6 ja CHIn Ionic Color Lock Treatment. Kylkiäisenä sai minikokoisen 15ml CHIn Silk Infusionin, joka on yksi luottotuotteistani. Todella kätevä matkakoko! Toivottavasti Color Fresh tekee minusta jääkuningattaren. Tätä CHIn hoitoainetta en ole kokeillut vielä. Valmistajan mukaan loistotuote värjäyksen tai muun kemiallisen käsittelyn jälkeen, mutta sopii myös ”normaalikäyttöön”.

Korresin Lip Butter sävyssä Wild Rose, Urban Decayn Eyeshadow kulttisävyssä Midnight Cowboy ja Urban Decayn Brow Box sävyssä Beige Betty. Kylkiäisenä tuli Urban Decaylta minikokoiset Primer Potion ja musta 24/7 rajauskynä. Ai että UD osaa tehdä kauniita rasioita!

Wild Rose on täydellisen punainen ja ihanan hoitava! Silti koostumus on jämäkkä, eikä liian rasvainen ja liukuva.

Sävyä tulee tarpeeksi, mutta se on sopivan läpikuultavaa, joten erittäin hyvä tämmöiselle voimakkaita huulipunia vierastavalle. :) Ensikokeilun perusteella tämä jää ehdottomasti vakiokäyttöön. Kiitokset vain vinkistä issuesin Inkelle!

Niin kuinka kauniita rasiat voi olla?

Ikivanha ja liian tumma Body Shopin kulmavärini saa väistyä tämän tieltä. Kaksi puuterimaista kulmaväriä ja erillisessä lokerossa väritön kulmavaha. Mukana sivellin ja suloiset minipinsetit. Kätevä kokonaisuus! Toivottavasti vahalokeron painomekanismi kestää käytössä..

Midnight Cowboy on ensimmäinen Urban Decayn luomivärini, eikä jää viimeiseksi. Taisin juuri tilata neljä lisää, hupsis. Koostumus tuntuu miellyttävältä ja hyväpigmenttiseltä.

Tässä sävyssä on beige pohja ja paljon hopean väristä glitteriä, IHANA!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anonymous lauantai 16. tammikuun 2010 at 17:45

    Mitä maksumenetelmää käytit?

    En viitsisi Visan tilinumeroa sinne laittaa ja paypal ei ilmeisesti enää toimi :(

  • Reply kiukkupussi lauantai 16. tammikuun 2010 at 23:46

    Luottokorttia olen aina käyttänyt Look Fantasticista tilatessani. Se on kuitenkin iso pulju, joten luotan. :)

  • Leave a Reply